Luka Ivanusec | Thumbnail via Youtube: FR compilations

YouTube thumbnail FR Compilations

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Basisdebuut Luka Ivanušec

Van de redactie

Morgen speelt Feyenoord de vierde competitiewedstrijd van het seizoen. De ploeg van Arne Slot reist daarvoor af naar de Galgenwaard, waar het FC Utrecht treft.

Met slechts één winstpartij uit drie wedstrijden, zijn de drie punten tegen Utrecht cruciaal om de bovenste plekken niet uit het oog te verliezen. 

Bart Nieuwkoop heeft zijn twee duels schorsing uitgezeten en is weer beschikbaar. Lutsharel Geertruida zal echter rechtsback staan, waardoor Nieuwkoop plaats moeten nemen op de bank.

Aanwinst Luka Ivanušec is speelklaar voor de wedstrijd en de verwachting is dat Arne Slot hem direct opstelt. Dit zou ten koste gaan van Yankuba Minteh, die tegen Almere City FC nog een basisplaats had. Voor de met een blessure kampende Ondřej Lingr komt de wedstrijd te vroeg. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Timon Wellenreuther; Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, David Hancko, Quilindschy Hartman; Mats Wieffer, Quinten Timber, Calvin Stengs; Igor Paixão, Santiago Gimenez, Luka Ivanušec.

Delen

Reacties

Het ziet er niet onaardig uit allemaal. Zelf zou ik het niet onaardig vinden als Ivanušec zich als meest aanvallende middenvelder gaat manifesteren, waardoor Stengs in de voorste lijn vanaf de zijkant kan gaan spelen. Dan heb je daar een link- en een rechtspoot lopen en dat komt de variatie in het spel ten goede.
De crux is natuurlijk wel hoe goed is Timber in de 'Kökcürol', ondanks de positie op de ranglijst, is FC Utrecht daarvoor al een betere graadmeter dan Almere City. Al komt het er tegen Ajax, AZ en PSV (om nog maar te zwijgen van Atletico Madrid, Lazio Roma en Celtic) echt op aan. Hoe dan ook, ik gun hem (en mezelf + héél Feyenoord 😊) een prima wedstrijd en een dito seizoen.
Maar Quinten zal zich t.o.v. vorig seizoen flink moeten verbeteren en stevig moeten veranderen. In dat opzicht heeft de leiding een behoorlijk risico genomen door op andere posities aanvulling te halen of zgn. 'door te selecteren' (op spelers waar je n. b. vorig seizoen kampioen mee geworden bent) en niet een specifieke opvolger te halen voor je allerbeste speler van 22-23...
Fulltime komt nog even terug, Ik heb net de 1e helft van Real m. - Getafe gezien, en dan komt er nog wel een aspect bij , dan moet je gemeen zijn keihard en je moet vervolgens als je naar Bellingham kijkt ook de regels van het theater beheersen anders win je nooit een CL CUB. Dus staf van Feyenoord er is ook werk aan de winkel voor jullie, waar zijn toch de regels van het voetbal gebleven, nou die bestaan niet maar als het om geld gaat.
PSV heeft aanzienlijk beter geinvesteerd. Als je Lozano even wegdenkt (die volgens mij was gehaald om Bakayoko te vervangen) hebben ze niet veel meer uitgegeven dan wij, maar daarbij wel meer gehuurd. Zij moeten een bizarre salarishuishouding hebben. Wat zij hebben gedaan was (ook minus Lozano) voor ons waarschijnlijk onmogelijk, omdat wij die salarissen nog niet kunnen betalen.

Wat mij betreft zijn zij -gelet op die uitgaven- verplicht kampioen te worden. Toch zijn wij bij lange na niet kansloos, omdat Slot vaker heeft aangetoond met een goedkoper team om het kampioenschap mee te kunnen doen (vorig seizoen en bij AZ in het corona jaar). Die vier punten achterstand komen wel erg slecht uit, want PSV heeft teveel kwaliteit om even wat punten te laten liggen.
Komt goed, na twee keer tegen ons staan ze twee punten achter ons.
Boven verwachting een ongelofelijk mooie team, en dan ook nog zaniken over het middenveld. Feyenoord staat er geweldig op. Ze hebben verdorie goed werk verricht de Kloeze met z'n mannen, bedankt daar voor. Nog even de tijd nemen voor het automatisme wat ook bij voetbal hoort, en de twaalfde man er bij, en Feyenoord gloort als noot te voren.
Als nooit tevoren? En de Europese successen dan?
Dat middenveld, het is toch wel treurig gesteld...

Het is toch krankzinnig voor woorden dat er niet fatsoenlijk ingekocht is met het verlies van sterkhouders als Szymanski en Kokcu?

Het is te hopen dat Lingr iets is, dat zou al een stukje goedmaken
Jij lult hij heeft gewoon gelijk.
Slecht he dat middenveld ? Je lult
Tegen de nummer laast en ene laast laten we het nou even afwachten de komende weken.
Ga je dit nou elke dag en onder elk artikel plaatsen?
We weten inmiddels dat je het maar een matig team/middenveld vindt. En door....
Dat zeg ik toch niet. Dat is afwachten geblazen.

Maar om nou tot treurens toe elke keer maar weer je gal te spuwen hier. We weten je mening inmiddels, het chagrijn druipt er vanaf. Waarom heb je dan de neiging dit keer op keer op keer op keer te herhalen? Verandert dat de situatie?
Zo eens met 0183 hierboven. Prima om 'kritisch' te zijn, maar begint nu wel erg jankerig te worden. Dit is nu de selectie. Geef Slot een kans, geef die spelers een kans. En door!
Ja gewoon sterk team! En met deze coach moet dit lukken
Je bent kritisch... eerst slot laten smeden. Remember last year.
Positief hoor. Goed onderbouwd en draagt echt bij.
Je baseert je ook op meerdere wedstrijden en dat vind ik nou zo prettig.

We hebben ook een trainer die tot op heden niks heeft gepresteerd en bovendien niks heeft bewezen om, van een bij elkaar geraapt team, waar geen enkel idee of statistiek achter zit, ook maar iets te maken.

We hebben na de afgelopen twee trieste jaren waarin er ook maar niets te juichen was, gelukkig nog jouw opbouwende visie en kritiek. Goddank!

Wat ook fijn is dat je iedereen met je mening opzadelt, dat leest zo lekker voor de neus weg.

Ik hou mijn hart vast na het lezen van jouw stuk, want je bewijst keer op keer dat je gelijk hebt. We boffen maar met jou.
Precies. Ik denk dat mijnheer/mevrouw Kritisch het beste kan worden benoemd tot trainer, algemeen directeur, technisch directeur, commercieel directeur, fysio, diëtist en scout. Dan gloren er eindelijk gouden jaren. Alleen de functie van hoofdscout gaat naar een ander forumlid.
prima middenveld. al hoewel ik wel twijfel over de komst van zerrouki. timber uitstekende vervanger voor kokcu.
Zerrouki prima! Als timber of wieffer wegvalt vang je het op met zerrouki. Breedte is heel belangrijk voor het volle programma wat je gaat krijgen. Hij moet de tijd krijgen.
U kijkt te negatief. Veel meer creativiteit en klasse op de flanken. Kocku onvervangbaar met iemand van hetzelfde soort en niveau. Lingr prima vervanger Szymanski. Stengs super creatieve optie voor wedstrijden waar het nodig is, maar dan heb je meer controle op de plekken daarachter nodig. Al met al prima invulling.
Hopelijk in de winterstop Bitello erbij, kunnen wel wat samba gebruiken op t middenveld
Drink nog een fles azijn leeg,ik vindt het klasse deze transferperiode van Feyenoord, de meeste steekhoudend zijn gebleven en er is in de breedte goed ingekocht, spelers die er gelijk staan en jong talent wat er aan komt en geen buitensporige risico,s net zoals in Eindhoven of in de periode Bosz bij Feyenoord, ik weet zeker dat Slot hier een geweldig team van gaat maken,als we dit seizoen maar minimaal 2e worden en dan kunnen we echt stappen gaan maken!!
Ga je na FR12 nou hier de hele fokking tijd je ongefundeerde negatieve onzin lopen verkondigen?
Heb je nou niks beters te doen ?
Er is er maar 1 krankzinnig en dat ben jij.
Vraag eens aan je begeleider of je niet een extra pilletje kan krijgen.
Joh vorig jaar dachten we hetzelfde toen Aursnes wegging. Uiteindelijk staan er nieuwe spelers op, als er spelers weggaan (zie Wieffer)
Ik snap je zorg, maar heb vertrouwen 👍🏻

Voor de rest van je mensen die hem 'aanpakken'. Hij bedoelt het vast niet zo. Één voor allen, allen voor (Feyenoord) 1! 💪🏻 #12e man 💪🏻💪🏻💪🏻
Zit Lingr wel bij de wedstrijdselectie of dat ook niet?
Afwachten, Slot horende niet , zal me benieuwen of ie afreist naar zijn nationale elftal
Nee hoor, kijk zijn persco van de presentatie maar eens terug. Het is Gimenez zonder é
Mis.
Zoek bijvoorbeeld z'n Mexico shirtje er maar eens bij. Ik denk dat ze in zijn thuisland het wel beter weten dan jij ;-)
Kijk anders even naar al zijn social media, hij schrijft het zonder é. Ik denk dat hij het het beste weet toch 😉
En jij denkt dat hij zijn eigen social media kanalen beheert? 🤣
Bovendien zeg ik net kijk naar zijn eerste persco, daar werd er specifiek naar gevraagd AAN HEM, en hij zei zonder.. maarja blijf jij maar volhouden, mij een zorg
Is goed Roderick, zonder í.
https://www.youtube.com/live/vBIbEzdm3no?si=cOatUKlj_VdrajHW

Hiero pannekoek die je er bent, 10:34
Ivanušec en Paixão uiteraard omgedraaid: Paixão op rechts en Ivanušec op links
Logische opstelling.
We nemen morgen met niks minder dan 3 punten genoegen.
Go get 'em! 💪🏾