Jaden Slory (VK)

Nieuws

Sterke competitiestart voor Feyenoord O21 met winst op ADO Den Haag

Van de redactie

Nadat Feyenoord O21 vorige week de eerste bekerwinst van het seizoen boekte, is nu ook de competitie winnend ingeluid. De ploeg van Boel rekende op Varkenoord met 3-0 af met ADO Den Haag O21.

Jaden Slory (2x) en Fabiano Rust eindigden voor de Onder 21 op het scorebord. De Onder 21 begon fanatiek en bepaalde de gehele eerste helft het spelbeeld. Dit resulteerde na twintig minuten in de 1-0. Slory werd de diepte ingestuurd door Zaal, waarna hij de bal beheerst in de hoek schoof. Rust verdubbelde de marge vervolgens razendsnel, nadat Van der Sluijs de bal na knap drukzetten bij de spits inleverde. Een 2-0 voorsprong met rust.

In de tweede helft kwam de ploeg van Boel niet in de problemen. De beloften van ADO incasseerden nog wel een doelpunt. Jaden Slory bepaalde in de 59ste minuut, met zijn tweede de van de middag, de eindstand op Varkenoord.

Feyenoord O21 heeft volgende week vrij tijdens de interlandbreak, waarna het viezer op scherp kan voor het volgende competitieduel. Op zaterdag 16 september neemt de ploeg het op Varkenoord om 12:00 uur op tegen FC Volendam O21.

Opstelling Feyenoord Onder 21: Kroesen; Arnaud, Valk, Hokke, Candelaria; Zaal, Kleijn, Sanyang; Slory, Rust, Van der Sluijs.

Tekst: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Hoe gaan de onderhandelingen met Slory en Kleijn mbt hun contract?
Niet echt een heerlijk elftal. Mag wel wat meer talent in.
Had er ook voorstander van geweest om Sauer, Zechiel en Milambo hierbij te houden. Promoveren dit jaar zal cruciaal zijn.
Waarom? Het woord piramide is totaal.geen issue meer
Wat bedoel je precies? Uiteindelijk kunnen ze nog gewoon promoveren en op een hoger niveau komen te voetballen, waardoor je jeugd makkelijker kan gaan aansluiten bij het eerste elftal
Ik heb toch sterk het idee dat Feyenoord niet gokt om het O21 in keukendivisiente krijgen maar meer FC Dordt daar voor gebruikt.
Mijn keuze zal juist wel de keuken divisie zijn maar ik.bepaal niets.
Ah, ik snap je! Ik hoop ergens dat ze dat nog als tussenoplossing zien. Uiteindelijk zal een eigen team op dat niveau verreweg het meest ideaal zijn.
Prima start. Goed voor het moraal. Het kon beroerder beginnen.
Heel belangrijk! Dit wordt het jaar van de waarheid wat betreft O21. Uiteindelijk zal een Jong Feyenoord op een hoger niveau je een veel betere aanwas aan spelers op gaan leveren. Laten we hopen dat ze in ieder geval richting de Tweede Divisie kunnen dit jaar!
Is die De Bolle nog gehaald of kan dat nog?