Jaden Slory (VK)

Sterke competitiestart voor Feyenoord O21 met winst op ADO Den Haag

Dennis

Nadat Feyenoord O21 vorige week de eerste bekerwinst van het seizoen boekte, is nu ook de competitie winnend ingeluid. De ploeg van Boel rekende op Varkenoord met 3-0 af met ADO Den Haag O21.

Jaden Slory (2x) en Fabiano Rust eindigden voor de Onder 21 op het scorebord. De Onder 21 begon fanatiek en bepaalde de gehele eerste helft het spelbeeld. Dit resulteerde na twintig minuten in de 1-0. Slory werd de diepte ingestuurd door Zaal, waarna hij de bal beheerst in de hoek schoof. Rust verdubbelde de marge vervolgens razendsnel, nadat Van der Sluijs de bal na knap drukzetten bij de spits inleverde. Een 2-0 voorsprong met rust.

In de tweede helft kwam de ploeg van Boel niet in de problemen. De beloften van ADO incasseerden nog wel een doelpunt. Jaden Slory bepaalde in de 59ste minuut, met zijn tweede de van de middag, de eindstand op Varkenoord.

Feyenoord O21 heeft volgende week vrij tijdens de interlandbreak, waarna het viezer op scherp kan voor het volgende competitieduel. Op zaterdag 16 september neemt de ploeg het op Varkenoord om 12:00 uur op tegen FC Volendam O21.

Opstelling Feyenoord Onder 21: Kroesen; Arnaud, Valk, Hokke, Candelaria; Zaal, Kleijn, Sanyang; Slory, Rust, Van der Sluijs.

Tekst: Feyenoord.nl