Bevestigd
img-9045

Transfers

Al-Shahaniya Sports Club verwelkomt Antonucci

FeyenoordTM

Fransesco Antonucci heeft in Qatar een nieuwe club gevonden. De oud-Feyenoorder, die eerder in augustus uit contract gehaald werd, is zojuist gepresenteerd door Al-Shahaniya Sports Club.

De 24-jarige aanvallende middenvelder genoot eerder deze zomer belangstelling van HJK Helsinki en AJ Auxerre, maar heeft voor een lucratief avontuur in Qatar gekozen. Antonucci tekent in het land wat het WK voetbal 2022 organiseerde een meerjarig contract.

Bij Feyenoord wist de Belg niet te imponeren. Hij kwam in de zomer van 2020 vor 2.200.000 euro over van AS Monaco, maar kwam niet veel verder dan verschillende uitleenbeurten aan FC Volendam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Houden we nog iets aan hem over? Transfersom ergens bekend? Toch jammer als je hem voor bijna 2,5 miljoen haalt en hij dan transfervrij weggaat.
Heb het idee dat Idrissi eerdaags ineens bij Utrecht opduikt, mocht hij niet naar Feyenoord gaan alsnog.

@FTM, is er tussen Idrissi en Sevilla een afspraak dat na ontbinding een contract bij Feyenoord niet gratis mogelijk is, weten jullie dat toevallig?
Dat zou een hele rare clausule zijn. Je hebt wel eens een concurrentiebeding. Maar of dat nog geldt nadat een contract is ontbonden betwijfel ik. Sowieso is Feyenoord geen concurrent van Sevilla. Het zal ze een zorg zijn bij welke club hij opduikt. Persoonlijk zou ik het wel mooi vinden als Idrissi nog komt en Dilrosun en Jahanbakhsh (ondanks dat ik veel sympathie voor hem heb) vertrekken. Dan is je selectie wat meer in evenwicht.
Mee eens, je kan niet zeggen dat jahanbaksh nooit 110% gaf, jammer dat die nooit meer het niveau heeft gehaald als dat bij AZ..
Klopt. Sympathieke speler, volle inzet, voorbeeld voor anderen, heeft ook wel goede wedstrijden gespeeld, maar ik had zelf wel verwacht dat hij weer zijn AZ niveau zou aantikken onder Slot. Dat is inderdaad nooit langdurig gebeurt. Ik vind het ook niet erg als hij blijft, maar ik denk dat het voor Feyenoord wel fijn is als ze hem voor een paar miljoen kunnen verkopen gezien het enorme overschot aan rechtsbuitens.
Jor, Geen contract meer .Dan is idrissi toch een vrij man en kan gaan rentenieren of contract proberen te tekenen bij een club. Feyenoord bijvoorbeeld. Vind het een goede speler.
Hij heeft veel negatieve publiciteit , snap er niets van.
Zie jij het echt nog gebeuren Dilrosun weg en idrissi komen
Ja als Feyenoord een club betaald om dildosun over te nemen wel misschien­čśé