galgenwaard

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

MATCHDAY • FC Utrecht - Feyenoord

Van de redactie

Feyenoord gaat zondag in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op jacht naar de tweede overwinning van het seizoen. Arne Slot blikte vrijdag tijdens de persconferentie vooruit op het duel in de Galgenwaard, waar net als vorig seizoen bij de thuisploeg een nieuwe trainer aan het roer staat tegen Feyenoord. 

FC Utrecht
Arne Slot gaat zondag met zijn ploeg op bezoek bij FC Utrecht, dat nog altijd op haar eerste punt wacht. Ook dit seizoen speelt de thuisploeg vlak na een trainerswissel tegen Feyenoord. Slot: ‘Dat maakt de voorbereiding wel lastiger, omdat je niet weet of de nieuwe trainer dezelfde lijn aanhoudt. We hebben al een aantal wedstrijden gespeeld en veel getraind, dus ik hoop dat wij ons kunnen aanpassen aan wat we in de wedstrijd zien.  

Zuiver
Slot hoopt dat zijn ploeg zondag heel weinig weggeeft: ‘Je weet dat er enthousiasme in een stadion ontstaat op het moment dat wij iets weggeven. Ik denk dat het elftal en het publiek, door de trainingswissel en omdat Feyenoord op bezoek komt, tot op het bot gemotiveerd zijn. Daarom moeten we zelf heel goed en zuiver aan de bal zijn.’ 

Leo Sauer & Gjivai Zechiël
Tijdens de persconferentie bracht de hoofdtrainer het nieuws dat Leo Sauer en Gjivai Zechiël definitief overstappen naar het eerste elftal. In navolging van Antoni Milambo, voegt Feyenoord hiermee drie jeugdspelers toe aan het eerste elftal. Zechiël en Sauer hebben met respectievelijk 24 en 25 ook een nieuw rugnummer gekregen, waar ze eerder met nummer 62 (Sauer) en 64 (Zechiël) actief waren.

FC Utrecht - Feyenoord begint om 12:15 uur en is live te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag? Laat het hieronder weten in de reacties!

Delen

Reacties

Heeft iemand hier al een club gevonden waar stengs nog naartoe kan of zijn de haters stil!?
Feyenoord Feyenoord, wat gaan we doen vandaag.
Ik raad jullie aan even de samenvatting van Napoli - Lazio te kijken. Die gasten zijn echt wel steengoed. Gaat erg lastig worden voor ons ben ik bang.
Gezien. Ik hoop dat het een uitschieter was van Lazio. Maar niet bang zijn. Ook kunnen zijn erg goed zijn.
Als Feyenoord in jetmodus gaat pakken we iedereen.
Zou lingr wel op t bankie zitten?
Nice.
Hopelijk kan en mag hij nig even een half uurtje laten zien wat 'ie kan.
Even off topic: mooi om te zien dat Kokcu het zo goed doet. Hij maakte gister een mooi doelpunt. Aursnes scoorde ook ook.
We moeten winnen vandaag hoe maakt mij niet uit 3 punten dat hebben we nodig nadat psv gister lekker heeft kunnen trainen 😥
Wij moeten altijd winnen en 3 punten pakken.
Wordt genieten vanmiddag!

Zit de samenvatting van Napoli - Lazio te kijken, de krullenbol waar Rutger het over had, guendouzi?
Na Sparta uit wederom een mooie krachtmeting voor onze helden. Gevoelsmatig kunnen we ze beter nu krijgen dan later in het seizoen als er een andere trainer zit a la Ron Jans. Erop knallen en 3 punten meenemen naar Rotterdam. 0-3
Gezien dat ze er op gaan klappen bij Utrecht den 1-1
Oei dat Lazio wint effe uit bij Napoli. Heb een paar Serie A wedstrijden geprobeerd te kijken dit seizoen. Die scheidsrechters daar zijn één grote drama (ook de Var roept de scheids niet terug op diens beslissingen) dat theater van de spelers eromheen. Nee, was het niet voor dat ene woord dan had ik al een jaar of 10 geen voetbal meer gekeken. Corrupte verwijfde t#ring bende waar ook de politiek wereldwijd zich in mengt.

Met alles zo' muziek, sport, films, games.
Hier komt zo'n typische vroeger was het beter opmerking maar echt hé...dat was het inderdaad.. Wat een vrijheid geen druk op de ketel mentaliteit. Toen kwaliteit nog ergens voor stond, en niet als nu een niets zeggende etiket dat om een product hangt een loze belofte die te nimmer wordt waargemaakt. Wat leven we toch in een tijd van een halve niets zeggende ejaculatie.

Voordat anderen over me heen vallen. Ik en velen met mij hadden het geluk dat we die periode mee mochten maken. En vindt het oprecht jammer voor de jeugd van tegenwoordig of de kinders van m'n maten. Het is niet eerlijk maar dat is met alles zo..

Nou" dat was 'm...op naar de 3 punten... Lets go!
Italië is zo corrupt als de neten en Rome is topleider daarin. Gelukkig hebben we daar (hopelijk) in de CL geen last van. Al heeft bijna iedereen zijn prijs. En de mafia heeft heel veel geld.
En je hebt gelijk over vroeger.
0-2, Gimenez en Paxao, beiden op assist van Ivanusec.

Geen puntverlies graag, dat zou ons op 6 of 7 punten zetten.
Maakt juist wel uit. Al teveel onnodige punten verloren, waardoor de afstand straks onoverbrugbaar is
Heerlijk en nutteloos tegelijk, zo'n voorspelling 😁
Ik had ook al zo'n voorgevoel 1-3
1x igor
1xsanti
1x ueda