VK Sportphoto

Jeugd

Feyenoord O21 wint van PEC Zwolle O21 op Varkenoord

Van de redactie

Feyenoord Onder 21 heeft opnieuw gewonnen. Op Varkenoord was de ploeg van Melvin Boel met 3-1 te sterk voor de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. De talenten van de Rotterdammers hebben door de overwinning op de Zwollenaren alle vier de wedstrijden van de voorjaarscompetitie in Divisie 1-A gewonnen.

Joep van der Sluijs was opnieuw trefzeker en opende de score na 27 minuten voetbal door de bal in de verre hoek achter de Zwolse doelman te schuiven. Trainer Melvin Boel bracht na rust een aantal wissels in met Arnaud, Netten en Rust. In de 67ste minuut was het invaller Lugene Arnaud die de score verdubbelde op aangeven van Timo Zaal.

PEC Zwolle deed een paar minuten later wat terug, maar kon de overwinning van Feyenoord Onder 21 niet meer in gevaar brengen. Jaden Slory bepaalde de eindstand vijf minuten voor tijd op 3-1 in het voordeel van de Rotterdammers. Door de overwinning staat de ploeg van Melvin Boel bovenaan in de voorjaarscompetitie van Divisie 1-A.

Feyenoord O21 - PEC Zwolle O21 3-1

Scoreverloop:
27' 1-0 Van der Sluijs
67' 2-0 Arnaud
68' 2-1
85' 3-1 Slory

Opstelling Feyenoord O21: Van Sas; Read (46' Arnaud), Valk (C), De Blok (46' Netten), Candelaria; Zaal, Kleijn, Van der Sluijs; Slory (88' Alemayehu), Groen (88' Rais), Sauer (62' Rust).