feyenoord-as-roma-1-1-jim-breeman-sports-photography-24

Nieuws

Feyenoord ontvangt boetes van UEFA na Roma-thuis

Van de redactie

Feyenoord heeft in de Europa League eveneens een aanzienlijke boete opgelegd gekregen door de UEFA. De voetbalorganisatie bestraft de Rotterdammers vanwege drie voorvallen na de thuiswedstrijd tegen AS Roma in de tussenronde van het Europese toernooi. In totaal dient Feyenoord een bedrag van 54.000 euro te betalen.

De UEFA heeft Feyenoord beboet voor het blokkeren van de trappen, het werpen van objecten en het ontsteken van vuurwerk. Voor het eerste incident moet de stadionclub een bedrag van 28.000 euro voldoen. Het gooien van objecten resulteert in een boete van 14.500 euro, terwijl het afsteken van vuurwerk de club 11.500 euro kost.

Delen

Reacties

Is een 10 meters hoog net niet genoeg voor de uefa?
Ik meen ergens een opblaasbanaan tijdens de wedstrijd te hebben gezien. De humorloze UEFA-officials voelden dat wellicht aan als provocatie. Zou daar die boete van 14.500 euro voor zijn gegeven?
Vanuit mijn vak zag ik iemand tijdens de wedstrijd wat gooien naar vak Z. Het hoort niet maar niemand kon geraakt worden.

Straks is Yeşilgöz wellicht (hopelijk) klaar in Den Haag met o.a. absurde verhogingen van boetes. Is het wat voor deze arrogante vrouw wat om in dienst te treden bij de UEFA?
Ze zal zich als een vis in het water voelen om torenhoge boetes voor lichte vergrijpen te geven.
Hé stelletje klootzakken dat zich supporters noemt: HOU EENS OP MET DIE FLAUWEKUL!! (gooien en vuurwerk; ik heb begrepen dat de trappen ingewikkelder ligt).
Nou. Zal me niets verbazen als we straks ook nog boetes krijgen voor Roma uit. Er is altijd wel 'iets' wat 'we' hebben gedaan, ook al zijn we er niet bij. /rant

Dat gezegd hebbende, hoewel vuurwerk best wat sfeer kan meebrengen, weet iedereen onderhand wel dat je dit gewoon niet moet doen? Dat ene knallertje (op tv was op dat moment Slot in beeld) kost de club weer 11.500 euro. Dat zou op de dader verhaald moeten worden. Die kan dan een jaar z'n uitkering inleveren.
Roma uit? Ik hoop dat de UEFA in haar wijsheid beslist een boete wegens wangedrag van de Feyenoord-supporters op te leggen. In dat geval zou de UEFA knap voor lul staan.
We zijn én blijven een melkkoe voor deze boeven. 😡😡🤔‼️‼️
Gooien van objecten? Afsteken van vuurwerk? Wat heb ik gemist dan? Totale bullshit!
Ben ook zwaar benieuwd. Het was muis stil in de Kuip tijdens deze wedstrijd. In de beker tegen Pisvee was er meer te horen. Kan me alleen voorstellen de trappen maar voor de rest was het gewoon net gedrag. Wat is dit voor een onzin....
Het werpen van objecten??? We hebben netten rondom hoe dan?! Stelletje vuile leugenaars
Idd..... . Ik heb er niets van mee gekregen idg. Alleen de trappen dat klopt!
OK, laat ze dat eerst maar bewijzen.