wieffer

Nieuws

Saibari ontbreekt bij PSV; ook Veerman waarschijnlijk afwezig

Stan

Feyenoord zal zondag in de topper tegen PSV in ieder geval niet over Ismael Saibari komen te staan. De Marokkaans international kampt met een blessure en kan zodanig niet in actie komen. Naast de aanvallende middenvelder zal Peter Bosz waarschijnlijk ook niet over de zieke Joey Veerman kunnen beschikken.

Voor Arne Slot zegt de absentie van de twee PSV-ers niet veel, zo laat hij vrijdag tijdens de persconferentie weten. "Het betekent dat ze nog altijd een aantal heel goede aanvallende middenvelders hebben. Het wordt voor ons daardoor alleen net iets makkelijker om te weten wie ze er uit gaan pikken. Als Saibari en Veerman er niet zijn, zullen waarschijnlijk Schouten, Tilman en Babadi op het middenveld staan."

Naast Saibari en Veerman is ook de langdurig geblesseerde Noa Lang niet van de partij zondag. Daartegenover staat een terugkeer van oud-Feyenoorder Guus Til, die is hersteld van een spierblessure. 

Delen

Reacties

Of het is een rookgordijn. Ons hoop geven dat Veerman niet speelt en hopla, plots is hij zondag voldoende ‘hersteld’………..
Volgens mij heeft PSV zijn twee gelijke spelen gespeeld op dagen dat uitgerekend Veerman niet van de partij was. Tegen ajaks en Utrecht. Deze wedstrijden waren desalniettemin uit. Ze speelden met Schouten en Mauro Junior op het middenveld.

De vraag is of hij Til gaat brengen in een wedstrijd met hoge intensiteit na een wekenlange spierblessure.
Als ook Saibari er niet bij is zou dat toch wat perspectieven moeten geven om hoopvol te zijn.
Gaat gewoon een dikke nederlaag worden, tenminste als je eenzelfde dramatische veldspel als tegen Groningen laat zien met zoveel slordig balverlies op cruciale momenten. En Dat oneindige gebrei in de opbouw / tikkie breed, tikkie terug. Het is allemaal zo voorspelbaar!
Onzin. En dat gebrei doet Wellenreuther helemaal niet omdat hij voetballend minder is dan Bijlow. Ik zit bij Bijlow ook met samengeknepen billen maar het is nog nooit echt misgegaan
psv gaat wel voetballen dus er zijn kansen.
Wij gaan winnen. Alleen met hoeveel is de vraag….
Zal fantastisch zijn, laten we het hopen maar het moet echt beter dan tegen fc groningen.
Ze hebben middenvelders genoeg ,dat klopt.Ze hebben geen Veerman 2..Dat scheelt echt veel. Begrijpen doe ik Slot derhalve niet. Of is het leugentje voor bestwil ? .Slot is slim.Als we naar winnen!