Betrouwbaar
img-2277-2

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Feyenoord-opponent PSV verliest Max aan Frankfurt

Stan

Als Feyenoord het zondagmiddag in de eigen Kuip opneemt tegen PSV zal linksback Philipp Max naar alle waarschijnlijkheid niet meer van de partij zijn. De Duitser die sinds 2020 uitkwam voor de Eindhovenaren gaat volgens onder andere Voetbal International een (huur)transfer maken naar Eintracht Frankfurt, dat zesde staat in de Bundesliga. 

Max, die onder Roger Schmidt naar PSV verhuisde, was dit seizoen sowieso geen vaste basisklant meer in het elftal van Ruud van Nistelrooij. Het vertek van de aanvallende verdediger levert voor PSV toch de nodige kopzorgen op aangezien de eerste linksback Mauro Júnior vanwege een schorsing ook niet beschikbaar is tegen Feyenoord. De voornaamste kandidaten om zondagmiddag de plek linksachter in de Eindhovense verdediging in te vullen zijn Philipp Mwene en Jordan Teze. 

Echter wil Van Nistelrooij in het restant van de winterse transferperiode nog graag een extra linksback aan zijn selectie toevoegen. International Patrick van Aanholt, die nu nog uitkomt voor Galatasaray, is het voornaamste transfertarget van PSV. Hij kan, indien voor 1 februari ingelijfd, mogelijk al in actie komen tegen Feyenoord. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Die gaan van Aanholt en hazard halen.Die kunnen wel iets doen
Lijkt me sterk dat van Aanholt tegen ons in actie komt. Nou ja, hooguit heel even dan, hij heeft amper gespeeld de laatste weken.
In Eindhoven hebben ze dit jaar 0 ambitie. Verkopen en verhuren alle aanvallende kwaliteiten.
Hangt niet van aanwezigheid Max af....who the f*ck is Max?????