dsc00435

1908.nl

Nieuws

‘Feyenoord overweegt nieuwe organisatiestructuur’

Van de redactie

Feyenoord overweegt een nieuwe organisatiestructuur in te voeren. Wanneer Frank Arnesen akkoord is gegaan met de voorwaarden van zijn vertrek bij Feyenoord, krijgt de club daartoe de ruimte. Dat meldt het Algemeen Dagblad dinsdagochtend.

Frank Arnesen had op het technische vlak veel te vertellen in Rotterdam. De Deen vernieuwde en moderniseerde de volledige scouting, wat zich deze zomer direct uitbetaalde met onder andere de spectaculaire verkoop van Fredrik Aursnes. De Noor werd in de zomer van 2021 voor €450.000 binnengesleept en maakte een jaar later de overstap naar SL Benfica voor €13.000.000, exclusief bonussen.

Feyenoord denkt er aan om in de toekomst een ‘technisch hart’ neer te zetten. De clubleiding heeft ervoor gekozen om niet verder te gaan met Arnesen gezien zijn gezondheid en herstel. Arnesen had het wel aangedurfd om na zijn herstel verder te bouwen aan Feyenoord. De clubleiding vreest dat het herstel nog lang duurt, zo meldt het AD. Te lang, en dus is er gekozen voor een vroegtijdig afscheid.

Delen

Reacties

Een technisch hart... Dat heeft bij Ajax ook zo goed uit gepakt.
Ik hou m'n hart vast...
IK blijf een gigantisch onsmakelijk gevoel houden bij dit "LOZEN" van de man, die Feyenoord gered heeft en op de rails heeft gezet, en dat na vele jaren van structureel wanbeleid.
HIJ bracht eindelljk Visie en consistent Beleid binnen de club en professionaliseerde de jeugdopleiding, de scouting, en waarmogelijk de organisatie ....en - met hulp van Arne Slot & trainers- defineerde eindelijk het gewenste, na te streven Feyenoord-voetbal, waarbij hij moest puinruimen en vijanden zal hebben gemaakt..
NU twee jaar later wordt hij door ziekte afgeschreven???? En hij wordt op als 66-jarige TE OUD (??) bevonden????
Triest, triester, triestst, ....... blijkbaar hebben de tegenkrachten van RVC en VVF alweer gewonnen.

We hebben nog Dennis te Kloese en Arne Slot, die hopelijk voorkomen dat Feyenoord opnieuw wegzakt naar een amateuristisch geleide club door Feyenoord-hobbyisten en - narcissisten. Maar het opgestarte proces om Feyenoord een Topclub te maken is na twee jaar nog lang NIET teneinde.

Blijkbaar is de beslissing om Frank Arnesen te LOZEN al lang gevallen!! Dus IK kan alleen nog maar Frank Arnesen HEEL HARTELIJK BEDANKEN en hem het Allerbeste wensen qua gezondheid en verdere leven .... met of zonder voetbal!!!
Maar voor de hele ontslagprocedure moet de Feyenoord-organisatie zich DOODSCHAMEN!!!
De meest succesvolle technisch directeur in de laatste 45 jaar vervangen door een groepje mensen, waaronder vermoedelijk Sjaak Troost die faalde in 2018/19, dat lijkt mij geen goede zaak. Er komen allemaal eigen clubmensen in die, net als de afgelopen 20 jaar is gebeurd, niet durven ingrijpen in de eigen organisatie omdat 'wij elkaar allemaal kennen'. Niet doen! Anders wordt het mooie begin onder Arne Slot weer vlug teniet gedaan. Ajax heeft het ook geprobeerd, is daar ook een mislukking geworden. Vervanger van Arnesen moet 1 persoon zijn, met een sterke persoonlijkheid en geen binding met eigen clubmensen.
Waarom noem je nou de naam Sjaak Troost, wordt nergens naar buiten gebracht. 95 % van alle reacties zijn reacties van mensen die maar wat roepen. Na 10 berichtjes hier lijkt het net of Feyenoord het nieuws heeft gebracht. We hebben weinig vertrouwen in de directie je moet pas reageren op de bevestiging dat Feyenoord en Arnesen op het hoe en waarom.
Ik vind het niet netjes om hem zo na al zijn goede werk en inspanning hem zo vaarwel te zeggen,en te lozen ,een ontsteking kan misschien wat langer duren,maar neemt niet weg dat hij best kan werken
Temeer daar hij zichzelf gezond voelt en verder wil. De heilige huisjes hebben weer gezegevierd en dit breekt Feyenoord op en nu weer naar een nieuwe organisatiestructuur , hoe verzin je het ! Het heeft nog nooit zo goed gewerkt. Dit laatste klaarblijkelijk zeer tegen de wil van de vrienden van Feyenoord. Zo snel mogelijk die vrienden uitkopen , voorzover mogelijk. Anders zie ik het heel somber in. De vraag kan thans worden gesteld wie de volgende is die moet verdwijnen ?
Ik vind het raar dat men 2,5 maand wel kan overbruggen zonder een speler te halen maar we leven nu in September.
Tel daar eens 4 maanden bij op zou Frank dan niet hersteld kunnen zijn.
Wat verwacht men dan dat ie een jaar uit de running is........?
Infectie kan lastig herstellen, ik ken iemand die is al 3 jaar+ aan het tobben
Technisch hart? En dan is er niemand volledig aansprakelijk?
Ik ben zeer voor het goed doorspreken en als team handelen voor technische beslissingen, maar er zal toch een technisch directeur eindverantwoordelijk moeten zijn, lijkt mij.
Die uitleg is natuurlijk gewoon een uit de duim gezogen fabeltje. Maar blijkbaar heeft arnesen er geen problemen mee dus zo geschiede.
Die woerts werd bijna opgehangen toen die zei dat dit heel lang zou duren, heeft wel gelijk gehad.
Arnesen heeft de club goed geherstructureerd.
Feyenoord kan nu verder gaan en Arnesen kan als hij wil van zijn pensioen gaan genieten.
Zaak is nu wat goede mensen die het beleid kunnen doorzetten. Te Kloese zal daar best goede ideeen over hebben. Ik ben daar wel positief over.
Deel deze mening volledig, na Arnesen, kwam Slot hadden we al een super seizoen, toen kwam daarbij Te Kloese, een man die ook van de modernisering houd en de club echt naar een hoger plan wil brengen.

Volledige vertrouwen in de weerbaarheid van DtK ten opzichte van alle mensen die hun zakken vullen in de raad......
In de raad zit o.a. Van Bodegom en Troost, die zitten daar zeker niet om zijn zakken te vullen.
Bij hem en Troost is de hele revolutie begonnen, dat begon met het eruit gooien van Martin van Geel en vervolgens Richard Grootscholten.
Zij hebben ook persoonlijk zich hard gemaakt voor DtK.
Is het niet mogelijk om arnesse in het technisch hart te plaatsen
Een man als arnesse moet je toch als club altijd in je bezit willen hebben
Het zelfde geld voor slot
Deze personen zijn zeldzaam
Daar moet iedereen zolang mogelijk van genieten
Op zich een goed idee om nog eens na te denken over de organisatiestructuur. Wie bekleedt welke rol, bij wie liggen welke de taken en verantwoordelijkheden?
Maar uiteindelijk gaat het om de kwaliteit van de mensen die je op de diverse plekken neerzet. Dat lijkt in elk geval op dit moment prima op orde.
En gewoon voorbereiding op tijd gereed. Dus voor iedere positie een top 10 met gewenste spelers en een top 10 met beschikbaar transferbudget.
Wat er ook gebeurd ik hoop ten goede van onze club. We morten frank dankbaar zijn, wat hij voor onze club heeft gedaan. Hoop dat slot gewoon ze werk kan doorzetten,
Ik ben benieuwd. Deze zomer lijkt het erop dat het 'technisch hart' bestaande uit de directeur, scouting en hoofdtrainer goed werk geleverd heeft. Volgens mij waren de randvoorwaarden hier ook goed voor, waarbij er door het uitvallen van de TD snel geschakeld kon worden. Ik vraag mij af hoe dit gaat werken als je het formeel maakt en dit team uitbreidt. Er moet dan dus een technisch manager bijkomen, en je zou ook willen dat er iemand namens varkenoord bijkomt. Ik vraag mij af of dit wel effectief gaat zijn.
Prima, maar dan wel graag kundige mensen die geen eigen belang in de club of speler hebben. Plus dat Ten Kloese een veto heeft.
Lijkt me toch dat Te Kloese onderdeel van zo'n technisch hart zal uitmaken.

En met veto's schiet je geen ruk op t.o.v. volledige macht bij TD. Die zal enkel bij een coach moeten liggen wanneer het spelers voor het hoofdteam betreft.
Waarom zou Te Kloese daar deel van uitmaken? De man is algemeen directeur. Die zou er dus niet inzitten vanuit die functie. Wat wel zou kunnen is dat men twee pijlers heeft; technisch en zakelijk met iemand erboven. dat laatste zou dan wel DTK kunnen worden.
Een technisch hart…. 🤮
Alsjeblieft zeg, drie kapiteins op een schip met hun eigen belangetjes dat is juist hetgeen dat de feyenoordorganisatie als decennia heeft genekt
Een heel terechte opmerking ! Kijk maar naar de deal met de zogenaamde vrienden van Feyenoord. Probeer daar maar eens uit te komen , Circa 30 vrienden voor ca. 30 miljoen ? Het is en blijft een duistere club en waarom geven onze vriende geen openheid van zaken ! Het volk heeft daar recht op ! Arnesen heeft Feyenoord weer op de kaart gezet en binnen de organisatie heeft men binnen 2 jaar de man kapot gemaakt ! Als ik Frank Arnesen mag geloven gaat het qua gezondheid goed met hem. De heilige huisjes hebben weer toegeslagen. Triest maar waar !
Feyenoord staat weer in brand ! Frank Arnesen bedankt voor al het goede werk en alle goeds. Als onze vrienden van Feyenoord niet worden uitgekocht wordt het nooit wat, waarvan akte.
Gaat Te Kloese de Amerikaanse knt op wat betreft structuur?
Hoe dat uitpakt zal de toekomst leren. Uk vind het wel.jammer dat Arnesen vertrekt. Blies de club nieuw leven in.