de-kuip

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord voor het eerst op zondag 20:00 tegen Sparta

FeyenoordTM

Feyenoord speelt voor de eerste keer op zondag 20:00 uur. De stadsderby van zondag 11 september is namelijk door de KNVB verschoven van 16:45 naar 20:00 uur. Dit vanwege de Europese verplichtingen van Feyenoord.

Later deze week worden de wijzigingen van de speelronden 8 tot en met 14 bekend gemaakt, waarbij dus ook de wedstrijden van de Europese deelnemers worden afgestemd op de Europese verplichtingen.

"Eredivisiewedstrijden kunnen voortkomend vanuit de veranderagenda binnen een speelronde verplaatst worden als Nederlandse deelnemers aan de Champions League, Europa League of Conference League aangeven beter te kunnen herstellen van gespeelde wedstrijden of zich beter kunnen voorbereiden op komende wedstrijden. Wedstrijden kunnen alleen worden verplaatst wanneer het speelprogramma in de Eredivisie dat toelaat en de lokale autoriteiten van de thuisspelende club aan de nieuwe datum / aanvangstijd medewerking kunnen verlenen." Laat de KNVB weten via hun website.

Delen

Reacties

Wat een klote tijd joh. Helpt geen ******* die paar extra uurtjes. Puur voor de TV joh stelletje ratten
Wat een kloten tijd .. dan liever 16:45. Kunnen we nog met de trein terug.
Aah fijn! kaart al gekocht, woon op 2u rijden en maandag weer vroeg werken
Ik woon op 3 uur rijden heb ook al een kaart moet er ook om 6 uur in de ochtend weer uit tis *** maar je ken altijd je kaart nog verkopen
Kwart voor 5 is ook *** dan liever een avondwedstrijd in onze mooie kuip
Of het nou 1645 was of 20.00 zijn allebei *** tijden op zondag vindt ik