Primeur Bevestigd
Marouan Azarkan | VK Sportphoto

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord profiteert mee aan buitenlandse transfer Azarkan

Bombarda

Marouan Azarkan maakt volgens Transferwatch.nl de overstap naar Al-Nasr SC, wat in de Verenigde Arabische Emiraten gecoacht wordt door Alfred Schreuder. Het eerste buitenlandse avontuur van de oud-Feyenoorder laat ook de kassa in Rotterdam rinkelen.

FC Utrecht ontvangt een som van ongeveer één miljoen euro voor de uitgaande transfer van Azarkan, die vorig jaar voor 750.000 euro op permanente basis van naar de Domstad vertrok. Hij werd eerder door Feyenoord uitgeleend aan NAC Breda en Excelsior Rotterdam. Feyenoord pakt zo'n tien procent over de netto-winst, wat neerkomt op een bedrag van 25.000 euro.

Feyenoord ontvangt daarbuiten ook een solidariteitsbijdrage van drie procent op de transfersom voor Azarkan, die bij de Rotterdamse club goed was voor twee officiële duels maar nooit doorbrak onder hoofdtrainers Dick Advocaat en Arne Slot. In totaal verdient Feyenoord zo'n 55.000 euro aan Azarkan's overstap naar de zandbak.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als t waar is van de fooi voor Hancko is zijn we niet de Lidl maar een Chinese webshop geworden
Plaatste ik net ook al, maar volgens Bombarda is dat fake nieuws. Met iets andere woorden dan.
Wanneer wordt het programma bekend voor het trainingskamp? Weet iemand dit? Saalfelden weer?
Las net op soccernews dat Spaanse media zeggen dat hancko voor 27 miljoen euro en 3 miljoen aan bonussen naar atletico gaat
Als dat waar is dan verklaar ik dtk als gestoorde en ga ik echt niet blij zijn
Ik zou echt kwaad worden zo speler voor Aldi prijs te verkopen maar of het waar is weet ik niet
Krijg het gevoel dat die exodus van spelers nog wel eens mee kan gaan vallen.

Er is op dit moment geen enkele concrete interesse in Giménez, Timber, Geertruida, Hancko.
Hancko voor 27 miljoen naar Atletico las ik net. Als dat waar is pikken we nooit de top aan. Marktplaats werk mocht dit waar zijn😥😢😭
👎🏽 verschrikkelijk dat alles in Nederland klakkeloos overgenomen wordt
Enig idee wat de status nu dan wel is? Ik vind dit weinig en geloof het niet (of hoop het niet), maar ‘waar rook is, is vuur’? Of gewoon poker vanuit Spanje?
Deal is gewoon in leven, geen akkoord. Atléti als enige concreet.
Inderdaad Bombarda. Ik kon het ook bijna niet geloven. Het meest vervelende is dat je er machteloos tegen bent, plus de vervuiling die je op deze site krijgt. Voortaan maar met een korrel zout nemen lijkt me het beste.
Gaan we trouwens nog dikke versterkingen krijgen 'aan de bovenkant' '@Bombarda ? We hebben de afgelopen 2 seizoenen CL gehaald, Wieffer nu verkocht. Gaan we op ons geld zitten of ook nog flink wat uitgeven aangezien Beertruida ook sowieso weg gaat. We hebben niet zo lang meer om iemand volledig in te passen en te voorkomen dat we net zo starten als vorig seizoen.
Zoals haast altijd zullen eerst de sterkhouders weg moeten. Te gevaarlijk voor Feyenoord om vele miljoenen te betalen om vervolgens een uitgaande transfer afgeketst te zien worden op dezelfde positie. Daarnaast gaat het denk wel meevallen met de grote verkopen. Hebben echt veel talentvolle jeugdspelers rondlopen en ook al speel je CL zal je die ook perspectief moeten zien te bieden in het eerste.
Aan de bovenkant? Nee, Feyenoord gaat geen spelers halen van Real Madrid en Bayern München. Feyenoord gaat wel directe versterkingen halen.
Er lopen echt wat leuke spelers rond bij grote clubs die eventueel te huren zijn met optie tot koop. Zoals PSV met Tillman, Dest en Simons heeft gedaan. Echt jammer dat Feyenoord niet naar dit soort opties kijkt.
Wat een flauwe reactie want je weet echt wel wat ik bedoel.
wanneer wordt er meer nieuws verwacht over vervanger wiefer
Als er speler verkocht worden of ook zonder er verkocht word... en welke specifieke posities ? @ bombarda
Gaan we trouwens nog dikke versterkingen krijgen 'aan de bovenkant' '@Bombarda ? We hebben de afgelopen 2 seizoenen CL gehaald, Wieffer nu verkocht. Gaan we op ons geld zitten of ook nog flink wat uitgeven aangezien Beertruida ook sowieso weg gaat. We hebben niet zo lang meer om iemand volledig in te passen en te voorkomen dat we net zo starten als vorig seizoen.
Maak me nog steeds ernstige zorgen over een vertrek van Hancko voor een wederom imo te laag bedrag. Gast ligt nog vast tot 2028 en we hebben afgelopen seizoen weer een bak geld opgehaald waardoor en 0 noodzaak is om hem te verkopen. Wetende dat Geertruida en Timber zo goed als zeker weg zullen gaan. Je kan niet ongestraft je beste speler verkopen naast nog 4 sterkhouders.
hoe staat het ervoor met mitcell
Echt zo dom als je niet alles probeert om vd Berg te kapen voor PSV haar neus. Met een hoogstwaarschijnlijk vertrek van Geertruida, Hancko en het constante blessureleed van Trauner heb je echt nog een topper nodig achterin.
We hebben Beelen en straks Mitchell.

En is vd Berg zo’n topper? Hij gaat het toch niet redden bij Liverpool.
Jij wil 20 miljoen uitgeven voor hem!? Helaas, ons hier genoemde budget is maximaal 10 miljoen per speler.
Huur met optie tot koop van ongeveer 15 miljoen (dat gaat PSV ook proberen). Als je dan weer zo’n goed jaar draait kan je volgend jaar echt wel betalen.
Speculatief, lijkt me niet iets voor DtK en sowieso kleine kans dat het lukt want Pisvee is rijker en Liverpool gaat voor 20 miljoen.
@Bombarda Verwacht je wanneer het Nederlands elftal is uitgeschakeld snel concrete beweging rond Geertruida?
Totaal toch 785.000 aan deze jongen verdient. had toch meer van zijn carriere verwacht, maar vaak redden de technische marokkaanse jongens het niet bij ons.
Indertijd contract met jaar verlengd, jaartje Excelsior, Utrecht pikt hem op voor 7,5 ton en nu krijg je er wat bij. In verleden gingen dit soort spelers wel eens gewoon transfervrij weg.
Op zich wel jammer dat hij nu al naar zandbak gaat.
Ik zit net te denken over de vervanger van Wieffer.
Waarom niet de Roon,
Vergelijkbare speler,stille kracht en kent de stad.
Mischien te duur en of te slecht volgens vele maar ik zou het niet vinden misstaan.
Dan ga je voorbij aan ons nieuwe succesvolle beleid: waarde creëren op het veld.
Misschien kan één hele ervaren speler als hij wel zorgen dat andere spelers nog beter worden. Ik zeg niet dat dit moet ofzo,maar er zijn meer wegen die leiden naar Rome
De Roon heeft aangebleven om ook na zijn carrière in Italië te blijven. Dus die wil niet naar Nederland
Zijn er misschien gesprekken met Timber om zijn contract te verlengen?

Hij loop medio 2026 uit zijn contract en met deze blessure zal hij denk ik nietbzo snel verkocht kunnen worden, wat dus betekent dat hij volgend jaar verkocht moet worden. Dan heeft hij nog maar een 1jarig contract en zal dan niet zoveel opleveren. Hij is voor dik 7 miljoen gekocht van Utrecht en zij zullen ook nog wel een doorverkoop percentage krijgen.

Dat ziet er dan ook niet zo best uit.
FCU heeft Toornstra van ons gekregen daarmee is het doorverkooppercentage verdwenen.

Bombarda heeft laten weten dat ze op het moment niet van plan zijn om te verlengen. Een verlenging zou hem de best betaalde spelers maken (wat mij niet erg lijkt) en gezien de hoeveelheid interesse uitgaan van een vertrek.
Verlengen dus. Is meer geld nu of volg jr
Je moet idd alle Jongens die niet willen verlengen deze zomer verkopen. Anders zijn ze net als Geertruida minder waard.
Stel bijlow vertrekt, komt er dan een 2e doelman met ervaring. Of durven ze het aan met Van Sas, vond van sas heel matig aan de bal tegen dordrecht
Ik zou ze aanbevelen om even bij Dordrecht langs te rijden en Biai op te pikken.
Dat is nou een prima keeper waar nog de nodige potentie in zit.
Ik las vandaag dat Timber een of andere vage blessure heeft, wat maar blijft etteren. Iets met vocht in zijn knie en schade aan zijn binnenband.

Nu Wieffer officieel weg is en het nog maar een kwestie van tijd is dat Geertruida en Hancko gaan. Dan nog een Trauner die nu geblesseerd is en het afgelopen seizoen ook gevoelig daar voor was, lijkt het erop dat we niet echt een ideale start van de voorbereiding en misschien wel van de eredivisie gaan krijgen.

We hebben nog geen enkele vervanger voor Wieffer, Geertruida en Hancko. We mogen hopen dat de onderhandelingen dadelijk niet zo stroef en lang gaan duren als met Ivanušec afgelopen zomer.
Hopelijk komen er wel snel versterkingen die er meteen staan. Een goede vervanger voor Hancko en Wieffer bijvoorbeeld. Wordt er echt pas doorgeschakeld wanneer een hancko en Geertruida vertrekken?

We kunnen wel met zekerheid stellen dat deze 2 zeker nog gaan vertrekken.
@Bombarda profiteren we ook mee van Zirkzee, zoja hoeveel ongeveer?
2 ton naar Feyenoord en 3 naar ADO Den Haag en 1 ton naar Spartaan 20
Beste redactie,

Heeft Feyenoord niet zitten slapen om flamengo te halen van Utrecht.
Feyenoord heeft voor de helft van het geld dat Flamingo kost nu al betere spelers gehaald...
Nee hebben we niet. Misschien op termijn wel.
Hoezo? Feyenoord heeft toch Mitchell?

Een middelmatige speler van Utrecht voor 9 miljoen of een talentvolle Costa Ricaans international voor 2,5 miljoen… 🙈
Precies......Die lampjes scouten op dezelfde manier als afgelopen seizoen maar dat blijft niet goed gaan. Nu halen ze die Flamingo en die buitenspeler van Sparta. Voegen beiden niks toe zijn alleen daar voor de bank.... Blij dat Feyenoord beiden niet gehaald heeft.
55000 € ?...... Mbappe halen en Vinicius jr.
Toch lekker meegenomen zo’n vergoeding
Krijgen volgensmij ook nog opleidingsvergoeding voor Zirkzee die naar Manchester verhuisd. Of krijgt alleen ado dat?
Heeft maar één haar bij ons gevoetbald, dus kan nooit veel zijn
@Mitchell, als hij voor 40 miljoen vertrekt kan het volgens mij een ton of 1/2 zijn.
Ja daar heb je gelijk in inderdaad. Dat kan eigenlijk nog best oplopen ook met dat soort bedragen
Elke club waar iemand van zijn 12e tot en met 23e heeft gevoetbald. Heeft een afkoopsom van €40M in zijn contract staan, Feyenoord verdiend dan €200k
€55.000

Toch een maandsalaris van de gemiddelde voetballer moet je maar denken
@Bombarda Mitchel zou dit weekend gepresenteerd worden toch. Vertraging opgelopen? Viel me ook op dat hij feyenoord ineens heeft ontvolgd op Instagram.
Krab by al bevestigd dat het gewoon rond is
Dat viel je niet op, dat las je van iemand op FR12….. 😎
Al Nasr. Fijne Club. Lekker in Dubai met de voetjes op het strand. Speelt zich financieel zeker. Behouden vaart Marouan.
Nog een speler waar we spijt van zouden krijgen volgens men hier.
Anders hadden wij hem nu voor 1 miljoen kunnen verkopen ofzo
@Bombarda Hoe zit het eigenlijk met die verdediger die op het EK actief was waar we interesse in hebben? Mag dat al bekend worden?
Was een eventuele vervanger voor Stengs.
Een verdediger als vervanger van Stengs?! Iets klopt er niet..
Tuurlijk klopt dat wel. Dat wordt onze nieuwe keeper 😉
Ah, stom van me. Je hebt helemaal gelijk!
Even of topic. Wat lopen die Nederlandse journalisten altijd te zeiken over Van Dijk. Die is al jarenlang één van de sterkhouders van een absolute topclub uit de sterkste competitie van de wereld. Zeiken om het zeiken. Ik weet nog dat Pelle vol respect sprak over de in zijn ogen beste verdediger van de Nederlandse competitie toen hij nog bij Groningen speelde. Die pennenlikkers hebben wrs zelf in de onderbond gespeeld. Ik heb daar moeite mee.
Verschil tussen van dijk bij liverpool en bij oranje is imo wel groot. Waar dat aan ligt geen idee vind hem bij oranje een beetje slapjes ogen.
Van Dijk heeft regelmatig potjes waarin hij onzichtbaar is en weer staat de schaatsen op zijn eigen 16 zonder verantwoordelijkheid te pakken. Is bij Liverpool precies zo.
Van Dijk heeft niet voor Ajax gespeeld, is welbespraakt en heeft een kleurtje daar houdt men niet van. Die gozer wordt door iedereen gewaardeerd behalve hier.
Hou toch eens op met dat gejank met een kleurtje. Iedereen loopt weg met geertruida, sinistera, malacia. Als je iemand niet mag en heeft een kleurtje dan ligt het meteen daaraan. Zo klaar met dat slappe gejank.
Mitchell niet door de medische keuring?
Bombarda heeft in een van de commentsecties aangegeven dat hij gewoon gepresenteerd zal worden
@Bombarda hoe staat er nu voor met Jeyland Mitchell? Zou die van het weekend niet gepresenteerd worden?
Hij zou wel gepresenteerd worden.
Misschien volgend weekend? Zou dat kunnen? Heb zijn reactie niet gelezen namelijk
Nou zeg, daar houden we een hoop geld aan over!

Nét genoeg om de volgende vuurwerk boete van te kunnen betalen… 😂😂
Wel een sportieve stap omhoog. Op zo jonge leeftijd al 😅. Had wel verwacht dat die het goed zal doen in Utrecht
@Bombarda nu de kans groter is dat priske aan zal treden in een 3-4-3 met buitenspelers aan de binnenkant is het dan ook zo dat we geen echt echte buitenspelers meer zullen binnenhalen, maar meer ivanusec’jes?
@Bombarda ,is timber inderdaad nog geblesseerd? Heb je een update?
Nog niet 100%. Vage blessure geeft hij zelf aan: schade aan binnenband knie en vocht in z’n knie
Kan weer een speler van worden gehaald!
Want die directe versterkingen komen toch nooit...
Er is pas een basisspeler weg, en daar is Feyenoord al druk mee voor een vervanger, is geen fifa career mode dit relaxxx
2, minteh die is ook weg, daarnaast is de backup rechtsbuiten in de persoon van Alireza ook weg
Hadj Moussa kwam in plaats van Ali.
En we gaan 343 spelen zonder buitenspelers
2 basisspelers: Wieffer en Minteh was ook min of meer basisspeler. Verder kun je er van uit gaan dat ook Geertruida weg gaat. Dat betekent dat je nog 3 basisspelers nodig hebt voor het komende seizoen terwijl de voorbereiding al een week bezig is. Er is niet perse reden tot paniek, maar er mag inmiddels ook wel wat gebeuren
Kan een contact van een jonge speler van worden betaald. Wie het kleine niet eert is het grote niet weert!
Zoals elk jaar komt de markt voor grote versterkingen pas medio juli op gang in Nederland. Flamingo/PSV is een van de eerste voorbeelden.
Flamingo had ik graag bij ons gezien. Maar 9 mio is wel heel, heel veel geld voor deze jongen.
Als deze transfer bij grote transfers geschaard wordt?
Grote bedragen. Geld moet eerst van de grote clubs vloeien, dat gebeurd meer en meer. Feyenoord heeft nu meer geld tot beschikking door verkoop Wieffer en zal volgen met een aankoop
9+ miljoen zou voor ons gewoon een record aankoop zijn, dus ja is een grote transfer
Glenn is een beetje een klaagkont, volgens mij.
Altijd mooi meegenomen, marouan ga je goed lekker je zakken vullen in de zandbak.