maxima-feyenoord

In beeld

Feyenoord prominent aanwezig tijdens Koningsdag

Stan

Donderdag kleurde heel Nederland weer oranje om de verjaardag van koning Willem-Alexander te vieren. Ook tijdens Koningsdag was het rood-wit van Feyenoord echter nooit ver weg. Niet op de laatste plaats omdat het koningshuis dit jaar op bezoek kwam in Rotterdam. 

Vanuit Feyenoord-perspectief was het meest opvallende moment tijdens Koningsdag de sjaal van Máxima. Waar haar echtgenote afgelopen week nog kenbaar maakte voor Ajax te zijn, juicht de konining van Nederland toch echt voor de koploper van de Eredivisie. Tijdens een groot deel van de optocht liepde de majesteit met een Feyenoord-sjaal die ze vanuit het publiek had gekregen. Máxima is een Feyenoorder!

Lee Towers, prominent supporter van Feyenoord, was ook aanwezig tijdens het bezoek van de koning aan Rotterdam. De zanger bracht er het welbekende You'll Never Walk Alone ten gehore. 

Ook de spelers van Feyenoord waren gister in de weer met de verjaardag van de koning. Zo hadden de Mexicaanse Santiago Giménez en zijn verloofde Fer Serrano zich speciaal voor de Nederlandse feestdag in het oranje uitgedost. 

Met het kampioenschap zo goed als op zak, is de populariteit van Feyenoord duidelijk merkbaar in het land. Zo ook op het koningsdagfestival Kingsland waar de bekende Rotterdamse rapper Kevin de ploeg uit Rotterdam-Zuid toezong. Samen met het publiek liet de artiest, die tevens in de jeugdopleiding van Excelsior speelde, het Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag? klinken.

Delen

Reacties

Willem Alexander is voor Ajax , tja zoals Maxima jaren geleden al zei , Willem Alexander is een beetje (veel) dom .