Bevestigd
slot

VK Sportphoto | Tekst via Feyenoord.nl

Europees

Feyenoord reist met deze selectie af naar Oostenrijk

FeyenoordTM

Feyenoord vertrekt vandaag (maandag) op trainingskamp naar het Oostenrijkse Saalfeden. In de ochtend voor het vertrek werkt de selectie van trainer Arne Slot nog een training af op 1908. Later in de middag wordt er vanaf Rotterdam Airport koers gezet naar Oostenrijk. 

Arne Slot kan tijdens het trainingskamp beschikken over 27 spelers. Santiago Gimenez won vannacht met Mexico de finale van de Gold Cup en is er nog niet bij op trainingskamp. Zoals eerder vermeld werkt ook Gernot Trauner nog aan zijn revalidatie, en reist dus ook niet mee naar Oostenrijk.

Hieronder een overzicht van de spelers die deze week het trainingskamp in Oostenrijk afwerken:

 • Justin Bijlow
 • Timon Wellenreuther
 • Thijs Jansen
 • Mannou Berger
 • Dávid Hancko
 • Neraysho Kasanwirjo
 • Ramon Hendriks
 • Mimeirhel Benita
 • Marcos Lopez
 • Quilindschy Hartman
 • Marcus Pedersen
 • Lutsharel Geertruida
 • Thomas Beelen
 • Thomas van den Belt
 • Ramiz Zerrouki
 • Ezequiel Bullaude
 • Mats Wieffer
 • Quinten Timber
 • Antoni Milambo
 • Gjivai Zechiël
 • Yankuba Minteh
 • Igor Paixão
 • Patrik Wålemark
 • Javairo Dilrosun
 • Alireza Jahanbakhsh
 • Leo Sauer
 • Danilo

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Feyenoord gaat vol voor de komst van Luka Ivanusec. De club uit Rotterdam is bereid om een transfersom van tien miljoen euro te betalen voor de buitenspeler van Dinamo Zagreb, zo verzekeren Kroatische media maandag. Dat zou exclusief bonussen zijn en dat betekent dat het verschil tussen vraag en aanbod nog maar een klein verschil is. Het zou van Ivanusec de duurste aankoop van Feyenoord ooit maken
Heb je gelezen wat gisteren hier naar buiten kwam... dan had je je deze onzin kunnen besparen
Dinamo Zagreb hanteert een vraagprijs van twaalf miljoen euro voor Ivanusec, die nog een contract tot de zomer van 2026 heeft. Feyenoord bood in de voorbije weken zeven en acht miljoen euro plus bonussen voor de Kroatisch international, maar zonder resultaat. Afgaande op de laatste berichten uit Kroatië kan het zomaar zijn dat Feyenoord binnen afzienbare tijd groen licht krijgt en dat de transfer van de 24-jarige aanvaller naar De Kuip een realiteit is.
Het verbaasd mij waarom zovelen zo enthousiast zijn om 10mln+ voor Ivanusec uit te geven:
-beperkte statistieken in een matige competitie, voor afgelopen seizoen was het helemaal karig
- lees dat hij in veel wedstrijden niet thuis geeft
- international van een land met 4 miljoen inwoners zegt niet zoveel. Dat ze op andere posities wereldtoppers hebben rondlopen zegt niks over kwaliteit van Ivanusec.
Ga er maar vanuit dat Slot en co m voldoende geanalyseerd hebben. Daarbij staat zijn trasferwaarde niet voor niets op 15 mjn. En als hij niet thuis geeft, hebben we een geweldige bank.
Feyenoorder Danilo staat nog steeds in de belangstelling van het Schotse Rangers FC. De Schotten zouden zelfs al eens hebben geboden wat door Feyenoord resoluut zou zijn afgewezen. De Daily Record meldt dat Arne Slot voorlopig een transfer van de spits blokkeert.
En terecht. Prima speler, hebben enkel Santi als andere spits en daar zal ook aan getrokken worden. Dus onder de 8mjn gewoon houden.
@FTM: Vanavond misschien korte update? Zoveel lui die allemaal dezelfde vragen stellen..

Korte status Ivanusec, Zakharyan en Isaksen zou top zijn. Ook als er niet heel veel te melden valt.
Simpel toch. Eerst Ivanusec en dan komt de rest. Gwn afwachten
Ftm zei dat hij vanavond een update over de buitenspelers zou geven.
slim dat gimenez even pakt na die concacaf gold cup is ie weer fit tegen villareal en banfica
Dan is hij nog niet terug denk ik.
Zonder dollen, dit berichtje lees ik nu voor het eerst.... dat moet m'n 10-jarige zoon geweest zijn (ook gezien de taalfouten haha) 😂

Ik verwacht Santi zelf ook pas terug met de JC schaal.
Ik denk dat hij van de 3 namen het minste prio heeft omdat we een linksbuiten en nummer 10 nodig hebben.

Maar dat is maar een aanname haha.
@FTM mocht Geertruida inderdaad alsnog vertrekken is Vitik dan eventueel ook een optie voor ons of staat hij binnen Feyenoord niet op een lijst?
@FTM zie jij Geert nog vertrekken naar bijv Leipzig?
Toch wel mooi die groei die de gehele club feyenoord heeft gemaakt sinds slot er is. Waar we eerst in een vijver viste en we max 4 miljoen uitgaven doen we nu toch veel grotere uitgaven weliswaar hebben we meer te besteden maar alsnog. Toen we senesi haalde in 2019 hadden we 2 jaar geen grote aankopen meer kunnen doen. Zie nu timber 7 miljoen zerrouki 7 hankco 7 of 8 santi 8 miljoen igor paixoa 6 miljoen en nu bieden meteen 7 miljoen voor ivanusec. Heerlijk deze groei. Zelfs voor bankzitters geven nu minimaal 3 tot 6 miljoen uit zie beelen 3 miljoen walemark 3.5.
Nouja walemark werd niet als bankzitter gehaald en was wat hulp voor nodig maar voor de rest eens
Walemark werd voor de toekomst gehaald, dus in principe wel voor de bank.
Van Walemark was wel de verwachting dat ie er redelijk snel zou staan.
Nee hoor. Hoewel dat nu wel het geval had moeten zijn...
https://www.destentor.nl/video/productie/slot-walemark-gaat-meteen-concurreren-voor-basisplaats-278052

Hier zegt Slot het letterlijk, Walemark moest er relatief snel staan, maar deed dat niet. En nu nog steeds niet.
We zitten al boven de 10 voor Ivanusec, maar ze willen 12. Hopelijk krijgt DTk het onderste uit de kast, want we willen er nog wel een of twee bij.
Waarom alleen de credits naar Slot? Vanwege de ietwat gelukkige finale ECL waardoor de spelers die er al waren voor veel geld zijn verkocht?
Zet Bosz voor de groep en de resultaten zullen niet onderdoen voor die van Slot met dit materiaal.

Ik zie liever de credits gaan naar van Bodegom en Te Kloese.
Tuurlijk gaan de credits naar iedereen maar de scouting was er al toch toen dick advovaat er was? Te kloese kwam begin januari 2022 die verdient ook de credits evenals arnesen. Maar de groei zie je pas sinds het tijdperk slot
Nee hoor, Slot is 10 keer beter dan Bosz
Precies dit. Ongekende luxe.
De tijd dat we blij waren met transfervrije Linssen of hoopte dat Diemers wat zou worden of Vejinovic
Ja klopt nu geven we al 7 miljoen uit aan een opvolger van kokcu voordat kokcu verkocht werd. Vorig jaar ook 30 miljoen totaal uitgegeven en nu bieden we meteen 8 miljoen als 1e bod voor ivanusec
Begin nu langzamer hand een beetje wanhopig te worden. Zoveel namen, maar niets wordt "happening". Straks gaan ze nog aan Santi trekken, en als hij ineens vertrekt zijn wij het lachertje, ben d'r beetje bang voor!
Doe toch niet zo dramatisch kijk hoe er gevoetbald word, kijk eens naar de selectie alleen Kokcu is een echte grote naam die vertrokken is en Zerrouki terug gekomen. Szymanski valt prima te vervangen en Idrissi ook. Verder vd Belt, Minteh en Beelen er ook al bij. Vorig seizoen pas einde juli en in augustus echt spelers erbij gekomen. Dus paniek om niks
Voorlopig zou ik eerder wanhopen als ik voor een andere grote club in Nederland was. Natuurlijk ben ik ook ongeduldig, maar het komt vast goed. En ergens ook wel heeeeel benieuwd naar Sauer op linksbuiten. Als het bij onze vrienden uit de hoofdstad altijd kan (van die jonge jongens in het diepe gooien) moet het bij ons toch ook eens lukken?
We hebben al 3 spelers gekocht en een kleine 12 miljoen uitgegeven + een speler gehuurd. Dus dat niets 'happening' wordt, klopt niet.
Als Santi vertrekt, krijgen we daar minstens 60 mjn voor. Hoezo zijn wij dan het lachertje. Dat is 10 x zoveel als PSV voor Xavi kreeg.

Nee hoor, heb er alle vertrouwen in. Juist fijn dat DTK zo hard onderhandeld. Daarbij heeft Slot nu al vaak gezegd dat de media onzin uitkraamd.
Dude, chill. Vergeet niet dat we al een vervanger voor Kökcu hadden gehaald voor hij überhaupt was verkocht, we twee zeer talentvolle spelers hebben gehaald van Zwolle, we een uitstekende linksbuiten hebben gehuurd als vervanger van Idrissi en voor die plek ook nog een 17-jarig supertalent hebben. Omtrent Gimenez, Hancko en Bijlow gaan alleen maar geruchten en is geen concreet aanbod gedaan, alleen voor Geert en Feyenoord heeft terecht duidelijk gemaakt de hoofdprijs te willen.

Weet je wie lachtertjes zijn? Clubs die een jonge speler kopen met een belachelijke terugkoopclausule in het contract en vervolgens het team rond die speler willen bouwen, waarop die speler na een jaar doodleuk voor een fooi opkrast. Of een clubs die voor 100 miljoen alleen maar sukkels inkopen en zulk slecht beleid voeren dat hun beste speler zijn middelvinger opsteekt en zijn contract doodleuk laat verscheuren.
Volgens Jutarnji List heeft Feyenoord inmiddels een tweede bod van zo’n 10 miljoen euro opgestuurd naar Kroatië, maar Dinamo heeft nog niet toegehapt. Enerzijds omdat hun vraagprijs hoger is (12 miljoen euro) anderzijds omdat de club het liefst pas na 15 augustus (wedstrijden in voorronde Champions League) belangrijke spelers zou verkopen.

“Feyenoord wil hem voor aan de linkerkant, of op het middenveld waar hij ook kan spelen”, zei clubwatcher Dennis van Eersel van RTV Rijnmond vorige week al eens. “Feyenoord is concreet voor hem. Zijn marktwaarde is rond de 15 miljoen, maar Dinamo Zagreb accepteert minder dan dat ook. Mijn inschatting is dat beide partijen elkaar gaan vinden.”
Jutarni list is een Kroatische sportkrant.
@FTM melde eerder al alles wat er nu op internet staat klopt niet.
Dit bericht was anders later dan dat hij zei dat alles onzin was. Dus misschien is dit wel waarheid.
@FTM laat je nog geïnteresseerde, respectvolle mensen toe in de Telegram groep? Zou daar namelijk graag in willen!
In de chatgroep niet, maar de broadcastgroep is voor iedereen toegankelijk:

https://t.me/altijdoveralFeyenoord
Staan oude spelers waar feyenoord in interesse had ook nog ergens op een lijstje een Dennis Man(2020) bijvoorbeeld of Gnonto (2022)?
Kan je betalen om in die chatgroep te komen?
helaas helaas helaas, zo zonde dat ik er niet eerder in ben gestapt ondanks dat ik al langer telegram heb 🥲
Die andere groep is ook leuk om in te zitten. Zeker de moeite waard.
Daar zit ik al een tijdje in, maar ben zo Feyenoord gek dat ik wel zou betalen voor de prive groep. Lekker scoops lezen om de tijd te doden
Up date: transfer Ivanusec status quo. Beide partijen hebben hun (eind) bod bekend gemaakt. Zagreb hoopt dat er nog een andere club mee gaat doen. Zodat de vraagprijs zo omhoog zal gaan. Men hoeft niet (meer) zonodig te verkopen.
En hoe kom jij aan die wijsheid? Just curious..
Nou je hebt ze meteen weer in paniek stand 😂😂😂
Ivanusec moet 15 mil kosten lees ik net, ben benieuwd of feyenoord hem echt wilt 🤞🤞🤞
Denk alleen niet dat feyenoord dat wil.Hoop niet dat ze voor nakamura of idrissie gaan.dan ga je van een audi naar een Fiat punto
Nakamura echt hele goede speler hoor, Idrissi inderdaad niet voor gaan
Vond hem bij Twente niet heel veel.Ben n domblondje maar volgens mij was de prijs ong gelijk.
Ftm heeft al gezegd in telegram dat alle verhalen online niet kloppen en dat het bedrag veeeeeel lager ligt
Heerlijk na m’n werkdag in m’n ligstoel in de tuin met het zonnetje op me, scrollend tussen alle discussies en antwoorden van FTM om te checken of er nog een nieuwtje is. Dagelijkse routine. Lekker man.
ik snap dat Feyenoord eerst voor Ivanusec gaat maar ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe Zakharyan en Isaksen er voor staat.
Breng vanavond laat wel even een flank-update. Rustaaaagh 🧘‍♂️
Als de kranten onder de drukpers liggen zeker 😏
Ja, maar eerder ook serieus geen tijd haha
Als ik toch eens een euro kreeg voor elke keer dat ik deze site en twitter refresh. Een miljoen euro zou niet eens in de buurt komen..
Er zijn mensen die berichten van een Vlugge Japie serieus nemen. Berichten van iemand die zich vlugge Japie noemt zou ik sowieso met een kilo zout nemen. Waar Vlugge Japie is kunnen Bassie, Adriaan en De Baron nooit ver weg zijn.
Ali-express versie van het origineel
FeyenoordTM, je geeft hem dan nog zelfs teveel credits. Naam Vlugge Japie is apart, zoals Damaschin zegt. Piemeltje was ook een leuke nickname, maar wel met een nieuwtje die de dag later is uitgekomen. Als ik het het heb is Piemeltje een eigen site begonnen vol met primeurs die wel waar zijn 😜
Vandaar ook mijn nickname, tegenovergestelde van vlugge :)
Sinds dit jaar de "transfer" van FR12 naar deze website en dat bevalt mij uitstekend. Hier wordt vaker inhoudelijk op voetbal gediscussieerd ipv 100000x u zeggen om maar likes binnen te harken. Dus complimenten voor de mensen die dagelijks met deze website bezig zijn en ik hoop dat iedereen elkaar met respect blijft bediscussiëren.
Ik ook,leuke site met leuke mensen,alhoewel ik wel heel eerlijk moet zeggen dat het vrij vervelend is dat sommige op elk topic FTM de meest idiote vragen ooit stellen. Zie hem er gelukkig vrijwel nooit op reageren dus het zal een keer stoppen haha.
Klopt het dan wat die krant uit Zagreb zegt over 12 miljoen?
Wil alleen niet zeggen dat je een reactie geeft hahahaha
Gelukkig niet raaf,heb ook nog steeds geen antwoord op mijn vraag of ik vanavond een diepvriespizza of kant en klare lasagna zal eten.... zit te verhongeren.
Hahahahaha bestel n lekkere shoarma😂😂😂😂
Zit zelf nog op beide 1908 en fr12, hier meer voor nieuws en serieuze discussies en op fr12 meer om vato te zeggen en me als een ****** te gedragen in de reacties 😳
Dynamo wil 12 mil voor onze Kroatische vriend.. meldt media he….blijft de leukste periode die er is, transfer periode
Leuk he ik zit nu heel vaak op me tel alle sites te verversen
Ja geweldig en dan vooral deadline day!!!
Klopt het dat Ivanusec 12 miljoen moet kosten?
dit bericht bedoelde ftm op het bericht van 12 mil op de kroaat
@FTM welke onzin bedoel je over Ivanusec? En deze 📉 geeft zeer weinig vertrouwen namelijk
Kan ook zijn dat die 12 mijoen niet klopt en dat de vraagprijs / totaal prijs lager uitvalt?
Jullie hebben allemaal een veel betere interpretatie, dank heren
Vast bedrag zal lager uitvallen, met bonussen zal het rond de 9/10 uitkomen.
Is er echt 10 miljoen geboden op Ivanusec?? @ftm
Wie kent deze insta https://instagram.com/inside.eredivisie?igshid=YzcxN2Q2NzY0OA== en weet of het betrouwbaar is ? Hier wordt gemeld dat Feyenoord en Zagreb een akkoord hebben?
Zolang er niets op 1908 wordt gemeld , houdt er maar rekening mee , dat het onzin is....
Zou hem niet helemaal willen ontkrachten alleen waar hij dit vandaan heeft zijn bron is namelijk ook gwn ftm
Ey FTM laat je niet zo opnaaien op Twitter joh. Daar hebben haters alleen maar plezier in verstoort het mooie werk wat je doet. Laat ze de ******* krijgen
Kijk eens even rond op deze site en zijn telegram, meer hoef ik niet te zeggen.
Ik weet wat hij doet , ik vraag wat er mooi aan is.
Hij geeft de nieuwste zoekende fans regelmatig primeurs. Krijgen een beetje meer inzicht in wat er speelt. Mag ik aannemen dat jij dit niet mooi vind?
Wat maakt dan dat je toch deze site bezoekt? Zou niet in mij opkomen op naar een site te gaan waarvan ik de inhoud niet kan waarderen. Tenzij het echt nodig is natuurlijk. Maar dat is dit natuurlijk niet
Laten we hopen dat als 020 die verdediger gaat kopen voor 20 miljoen ze niet sneller handelen dan ons.

Misschien een kans dat Zagreb dan ook niet meer zon noodzaak heeft om Ivanusec te moeten verkopen en ze meer zullen gaan vragen net als wij met Geertruida doen na de verkoop van Kokcu.
Wat een paniek en gestress omdat er nog geen grote aankopen zijn gedaan, waar maakt men zich druk om?
Natuurlijk, van wat er nu bij gekomen is kan je niet enthousiast raken. Maar op Kokcu, Szymanski en Idrissi na is je basis intact.
Idrissi heb je Paixao al voor, dus dat is al opgelost. Je gaat er nog op vooruit ook.
Op rechtsbuiten heb je opties te over met Minteh, Walemark, Jahanbaksh etc.
Kokcu is al vervangen met het duo Wieffer/Zerrouki.
Blijft Szymanski over en op papier heb je daar Bullaude al voor lopen.
Of Bullaude het niveau heeft valt te betwisten, ik ben er echter van overtuigd dat die jongen ons nog zal verbazen wanneer hij serieus het vertrouwen krijgt. Kwaliteit heeft die absoluut zeker.

Natuurlijk mag er kwaliteit bij komen maar in theorie ben je niet zwakker dan vorig seizoen.
Rustig aan, doe relax, geen paniek, geen gestress, ze weten heus wel wat ze aan het doen zijn.
Grotendeels eens alleen snap ik die paixao idrissi vergelijking niet. Paixao is je enige echt goede buitenspeler momenteel en die lijkt aan de rechterkant te gaan spelen. Daarom wil slot linksvoor een speler van dezelfde kwaliteif of zelfs neter wat ivanusec lijkt te worden
Geen idee wat Slot met Paixao van plan is, ik bedoel te zeggen dat je selectie dusdanig goed gevuld is dat je op iedere positie ongeveer gelijkwaardig ben aan vorig seizoen.

Vorig seizoen stond Idrissi links en zat Paixao veelal op de bank. Dit seizoen kan je Paixao op de plek van Idrissi zetten en ga je er nog op vooruit ook.
Geen idee of Slot dit ook van plan is maar het lijk me sterk dat hij Paixao op rechts zet als je ziet dat je daar al flink bezet ben, zeker als Isaksen ook komt.
Daarnaast lees ik her en der dat Ivanusec niet voor linksbuiten zal worden gehaald
Onzin natuurlijk. Kokcu was de beste speler van de selectie (wellicht met Hancko). Die gaat gigantisch gemist worden. Bullaude is een stuk minder dat Szymanski op dit moment. Op linksvoor minder opties.

Uiteraard gaat er nog wat gebeuren, maar op dit moment ben je in theorie/op papier een stukkie minder.
Individueel zal Kokcu wellicht gemist worden maar collectief is het gemis op te vangen met dit materiaal, waarbij de spelers een ietwat andere rol toegedeeld krijgen.

Of Bullaude zoveel minder is dan Szymanski betwijfel ik, Szymanski was ook zeer wisselvallig en vaak compleet onzichtbaar.
In de spaarzame minuten die Bullaude vorig seizoen heeft mogen meedoen heeft hij laten zien over buitengewone kwaliteiten te bezitten, hij mist alleen het vertrouwen van de technische staf.
Mwoh. Hij was ook iemand die de bal heel snel bij de voorste linies kon krijgen, inclusief geweldige (steek)passes. Wieffer kan dat ook wel, maar voorlopig hebben we minder voetbal op het middenveld. V/d Belt zou dat op latere termijn wellicht kunnen.
Wel vertrouwen dat de deal met Ivanusec rond moet gaan komen. Speelt al langer en heeft z'n belangrijke wedstrijd gespeeld. Plooien glad strijken en geduld niet verliezen in de onderhandeling.
Hopelijk kan er daarna 'snel' geschakeld worden voor de 10 positie. Zo'n Zakharyan zal nu bij meer clubs genoemd worden, zeker na vertrek Simons en Spertysan die niet naar Amsterdam lijkt te gaan. Hopelijk is Dennis z'n zaakwaarnemer-connectie sterk genoeg.
Al zou Almada als alternatief of een speler van vergelijkbare kwaliteit uiteraard ook prima zijn, absolute versterkingen.
Vind wel goed dat Walemark erbij is, ik vind dat in potentie een goede speler, heeft door blessures uiteraard slecht jaar. Velen zullen het niet met me eens zijn, maar ik hoop dat hij nu geen blessures krijgt dan kan gaan verrassen.
@FTM Danjuma later in de window een optie?
Nooit een optie geweest, gaat dat ook niet worden
@FTM al iets bekend over de kaartverkoop van de competitiewedstrijden?
Ik ben niet van de ticketing haha, gewoon Feyenoord klantenservice appen
@FTM Weet niet wat ik vanavond moet eten? Diepvriespizza of toch een kant en klare lasagna?
@FTM komt er vandaag nog een primeur?
@FTM wanneer tekent Bannis bij zijn nieuwe club in Qatar? Verder nog vertrekkende spelers binnenkort?
@FTM houden ze intern Rekening met vertrek Santi of gaan ze ervan uit dat hij blijft.
@ FTM. Vlugge Japie zegt op twitter dat er twee bestuursleden twijfelen over het aantrekken van Ivanusec. Duurt weer veel te lang ( jammer dat Arnesen weg is)
Onruststoker. Totale onzin. Ook wel vrij bizar dat Feyenoorders die provinciale Ajacied volgen.
Ik ben wel eens benieuwd wie er werkelijk achter dat vlugge Japie account , weet jij wie het is 😂😉😂😂 volgens mij is hij hier ook actief en ik zag ook meerdere keren , dat gewoon mee zat te luistervinken tijdens jouw spaces en vervolgens " nieuws " bracht van zijn eigen " bronnen "
Ik vind het wel grappig om soms te lezen, ga wel goed op al die vage geruchten die hij verzamelt. Maak me alleen geen seconde de illusie dat er iets van waarheid tussen zit.
Kap noubeens moet al die "duurt veel te lang" opmerkingen.
Sommige dingen kosten tijd. Je ben ook afhankelijk van de reactie van de tegenpartij enzovoorts.
En, oud Hollands gezegde, wat in het vat zit , verzuurt niet.
(Behalve zuurkool dan...)
Mooie uitspraak en tevens goede houvast
VluggeJapie is de grootste imbeciel van Feyenoord twitter.
@FTM Mocht Geertruida vertrekken willen we dan een centrale verdediger en een rechtsback of slechts een van deze twee posities versterken?
Zoals altijd geschreven: Een nieuwe RCV + een nieuwe back
Dat is mooi! Moet die cv dan echt van basiselftal kwaliteit zijn of iemand die langzaam achter Trauner gebracht wordt?
Mocht Geert dan helaas vertrekken, dan blijf ik hopen op Vitik, Nagalo of Mantilla😁
Is dat een fransman toevallig?
Zit Thomas Beelen zo laag in de pikorde?
En als hij niet vertrekt? RCV of RB?
@FTM hoelang denk je dat ivanusec nog gaat duren ?
Nog iemand die denkt dat ftm invloed heeft, haha. Ligt toch aan de 3 partijen hoe snel zoiets gaat.
Ik weet wel hoe lang het nog duurt hoor, haha. Meld me met een artikel zodra er nieuws te melden is.
Wil je nog niets kwijt over je telegram post vwb Isaksen?
Knap dat je in de toekomst kunt kijken
Volgens Vlugge Japie is er twijfel van twee bestuursleden. Daar gaan we weer.
Volgens mij vraagt hij gewoon naar kennis die FTM zou kunnen hebben. Daarmee zegt hij niet dat FTM enige invloed heeft.
Maar hoe kan een website weten hoe lang iets duurt waarbij 3 partijen zijn
Die weten het ook niet omdat 1 partij aan zet is. Afwachten dus.
Ik denk dat ze allemaal komen en zij die gaan die gaan . Einde bericht.
Het is zeer rustig wat geruchten betreft he
Lekker toch effe? Ook geen loze namen in de media, al dagen. Even goed zo. Focus op onze volgende aanwinst.
Wanneer verwacht je onze volgende aanwinst @ FTM?
Dit soort vragen, haha. Hoe moet FTM dit nou weten?
Ja,waar je aan het begin de grootste onzin las overal is het nu relatief stil.. We wachten het rustig af
Zie het niet gebeuren....duurt mij te lang. Juist nu op trainingskamp hadden de twee er al bij moeten zijn.
@ftm meer uit interesse, waarom maakt Feyenoord eerst werk van de ene versterking en daarna pas de volgende?het kan ook tegelijkertijd toch? Of heeft dat met financiën te maken zodat ze weten hoeveel ze nog over hebben na de ene transfer?
Is Simons helemaal geen optie voor komend seizoen ?
Niks persoonlijk maar die vraag is al beantwoord meerdere malen en verder de beste man gaat zeer waarschijnlijk naar leipzig
Maar het zou wel een geweldige stunt zijn, toch?!! Laat maar komen hoor want onder Slot zal hij nog veel beter worden ..... denk ik ;-)
Trainer blijft liever in Rotterdam
Ivanusec zal deze week nog wel rond komen, en daarna gaat het heel snel qua volgende transfers. Ik verwacht zeker in de komende twee weken, twee nieuwe spelers.
Op basis waarvan verwacht jij dat?
Jij staat natuurlijk dichtbij de club of niet?😂
Haha, wacht maar af. Als ik er naast zit mag je gerust terug komen bij dit bericht.
Vlugge Japier zegt op twitter dat 2 bestuursleden twijfelen...
Die moet je niet zo geloven joh. Ik betwijfel sterk of hij echte bronnen heeft.
Is het dan Ivanusec + 2 nieuw namen. Of Ivanusec @+ 1 nieuwe.
Mijn gevoel zegt dat Isaksen al zo goed als rond is.
Dat betwijfel ik. Je leest er helemaal niets meer over. Vaak lekken dit soort transfers ook in Denemarken snel uit.
Check de Deense media ! Daar wordt gezegd dat die onderweg is naar ze nieuwe club.
Kan het op Twitter nergens vinden. Alleen wat vage accounts die hem aan Milan linken, maar is volgens mij achterhaald
Als dat zo is, is het geen Feyenoord.
Ik zeg alleen dat het mijn gevoel is. Wel grappig dat jij er niks over leest en dat hieronder dan weer wordt aangegeven dat hij op weg is naar zijn nieuwe club.
Is ook geen kritiek naar jou. Ik zeg alleen dat ik betwijfel of hij naar Feyenoord komt. FTM poste laatst een cryptische bericht op Telegram waarvan ik hoopte dat hij met het nieuws zou komen dat Isaksen zo goed als binnen is. Helaas is dat (nog) niet het geval.
Geef hem nog 1 of 2 seizoenen, liefst onder Slot, en hij zal de pannen vh dak spelen in onze Kuip. Geweldig talent die ik al een tijdje volg bij Feyenoord en hij heeft 'iets extra's'. Laten we hopen dat het er snel uitkomt.
Dat is die zeker ! Hij is nu al beter dan Ali en Dilrosun.
Oke, zover wil ik vooralsnog niet gaan maar ik ben er wel van overtuigd dat hij veel beter kan worden dan die 2.
Op VI staat een aardig lijstje van 6 spelers die interessant zijn als opvolger van Simons. Feyenoord vist in dezelfde vijver. Daar stonden spelers als Stengs, Tresor, De Ketelaere en ook Zakharyan op. Mocht Ivanusec en/of Zakharyan onverhoopt niet doorgaan en Feyenoord het toch een categorie lager moet zoeken, dan leek Juan Brunetta me wel een interessante optie voor Feyenoord. Speler die als rechtspoot graag hangend linksbuiten of op 10 speelt en vooral wordt geroemd om zijn dribbels en steekpass. Kon in Argentinië en nu in Mexico prima statistieken overleggen, maar mislukte bij Parma. Zal zich moeten aanpassen aan de intensieve speelstijl onder Slot of Bosz, maar is veel goedkoper dan spelers als Ivanusec en Zakharyan.
Wanneer Dennis nog langer treuzelt kan je verwachten dat straks al je targets weggekaapt worden. En maar blijven denken, dat je spelers later in de transferperiode goedkoper worden en uiteindelijk met niets zitten.
Alsof psv dat geld nog te besteden heeft
Wel n hoopschulden.ik las dat ze nu moeten verkopen
@FTM verwacht jij nog iets op RCV? Trauner niet fit, beelen nog nier het niveau en geertruida die gewoon back is. In mijn ogen met er gezien de CL nog een RCV bij.
Geertruida die gewoon back is? Hij heeft het tot nu toe centraal uitstekend gedaan en kan prima op beide posities uit de voeten.
Geertruida heeft het zeker top gedaan als CV. Echter is hij als back dominanter aanwezig en belangrijker voor het team doordat hij steeds het middenveld in komt en extra man creert. Daarnaast is Pedersen niet best. Reden genoeg voor geert op RB
Beelen is voor 3 miljoen gehaald als backup.. Dus nee temzij iemand weghaald ga je niet nog een keer miljoenen uitgeven tis natuurlijk onmogelijk op elke positie iemand te hebben die meteen een hoog niveau aankan
Als CV kan Geertruida ook doorschuiven naar het middenveld, daarvoor hoeft ie niet per se als rechtsback te spelen.
Komende week komt nummer 28 daar gewoon bij ⏳👀🎖️
Waarom wordt iets feitelijks constant bestempelt als negatief? Wtf
Dat komt denk hoe je jezelf verwoord. Het feit is of de planning is dat ie terug naar Feyenoord gaat. Tenzij er iets tussenkomt maar dat is zover bekend nog geen feit. Vandaar denk ik. No hard feelings.
Bedoel je in het algemeen? Of dat jouw opmerking(en) als negatief worden beschouwd?
We gaan het zien. Ben benieuwd.
@FTM heeft dit ook te maken met het feit dat van Benthem met vakantie , of spelen er nog andere factoren mee?
Twijfelt Feyenoord aan Ivanusec als het bedrag toch echt naar de €10 miljoen of meer gaat? Want 3e bod is nog niet gedaan toch.
Volgens mij wachten ze een tegenvoorstel af. Dat levert vervolgens interne discussie op, waarna het niet heel lang meer hoeft te duren.

Maar dit is nu slechts speculeren. Liever even op harde info wachten in deze.
Elke keer het zelfde liedje dat het zo lang moet duren, we gaan champions League spelen met dit elftal ga je het niet redden. En de opendag was ook geen zak aan omdat er WEER geen verrassing uit de helicopter 🚁 kom en wanneer verwacht je dat de deal word afgerond @FTM of hebben we gewoon pech zoals elke keer?
Hoe zit het nou met die Isaksen? Mysterieus bericht op telegram, daarna niets meer....🤔
Wanneer is serieus de laatste "verrassing" uit de heli gepresenteerd? Daar moet je helemaal niet meer op hopen, is niet meer van deze tijd. Er is altijd wel iets van informatie wat vooraf naar buiten komt danwel lekt.
Zou het halen [huren dus] van Simons gewoon niet een geweldige stunt zijn? ;-)) Dan hoef je dit jaar nog maar 1 topaankoop te doen, Ivanusec of Zahkaryan? Misschien wel allebei? ;-) Ik denk namelijk dat er verder niemand uit de top 16 van de selectie gaat verdwijnen. DtK houdt, verwacht ik, alle sterkhouders binnen boord of hebben jullie andere geluiden gehoord?
 • 1
 • 2