hancko

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord - SC Cambuur • 1-0 [FT]

Van de redactie

In speelronde 13 van de eredivisie staat voor Feyenoord de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur op het programma. In een uitverkochte Kuip nemen de Rotterdammers het op tegen de huidige nummer 17 van de ranglijst. Bij winst kan Feyenoord op een gelijk aantal punten komen met koploper PSV. De aftrap van het duel is om 20:00 uur.

 

Feyenoord - SC Cambuur 1-0 

1-0 4' Hartman

 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman (88' Lopez); Timber, Szymański, Kökcü (c); Dilrosun (58' Wålemark), Danilo (58' Giménez), Paixão.

Wissels: Marciano, Wellenreuther, Pedersen, Rasmussen, Lopez, Benita, Wieffer, Taabouni, Bullaude, Wålemark, Jahanbakhsh, Giménez.

Opstelling Cambuur: Virginia; Van Wermeskerken, Tol, Mac-intosh (79' Breij), Bergsma (c), Bangura; Jacobs (79' Boere), Hoedemakers (88' Uldrikis), Paulissen; Balk, Van Der Water.

Wissels: Ruiter, Minnema, Mambimbi, Boere, Breij, Sambissa, Van Kaam, Van Der Meer, Sylla, Uldrikis, Smand.

Voorspel de uitslag en praat mee over de wedstrijd in de reacties hieronder!

Delen

Reacties

Wat ziet Slot in Dilrosun? Ik vind het een zeer beperkte speler, doet me denken aan Cisse vroeger. En dat is geen positieve vergelijking.
Ik ben ontzettend blij met een spits als Gimenez, maar zodra hij invalt wordt er niet meer afgejaagd. Feyenoord speelt vanaf dat moment met de rug tegen de muur. Vandaag heb je het wederom gezien.
Supporters die vinden dat Dilrosun en Timber moeten banken hebben een heel rare kijk op het voetbal. Feyenoord speelt niet beter zonder hun. Walemark en Jahanbakhs zou ik niet meer laten invallen. Ze voegen totaal niks toe. Deze twee spelers spelen al twee jaar bij Feyenoord. Sorry, ik moet het anders verwoorden. Dit is hun 2e jaar bij Feyenoord.
Het eerste uur was gewoon goed. Het laatste half uur was weer zwak. Dan zijn ze moe, en de invallers maken het er niet beter op. Eerste uur redelijk wat kansen gehad, en weinig weg gegeven.
Het is prima als mensen met positieve insteek naar Feyenoord kijken, maar je kunt ook overdrijven. Het eerste uur was goed ??? Een wedstrijd tegen (met alle respect, moet je dan zeggen) Cambuur moet je binnen een half uur beslist hebben. Baltempo was veel te laag , buitenspelers komen hun tegenstander niet (amper) voorbij en iedereen loopt de trechter in. Gelukkig kan Slot na zondag een aantal weken schaven en kan Feyenoord op zoek naar een speler die rust aan de bal heeft, het tempo kan bepalen en weet wat nodig is in een wedstrijd.
Feyenoord die een wedstrijd binnen een half uur beslist? Je hebt nogal hoge verwachtingen, van dit matige team. Alle wedstrijden zijn moeilijk voor dit Feyenoord, maar toch staan we 2e. Dus dan doen ze het gewoon goed Mike. Ik had er qua spel ook wel meer van verwacht, maar ik heb mijn verwachtingen wat bijgesteld, na het zien van een aantal wedstrijden.
Wat triest om te winnen in eigen huis met 1 - 0 van, met alle respect... Cambuur. Tegen dit soort ploegen moet je echt gewoon met minimaal 4 doelpunten verschil moeten winnen. En gezeur over verdedigend blok in eigen '16 van tegenstander. Plenty kansen gehad. Dilrosun, Danilo... allebei lekker steeds zichzelf vastlopen i.p.v. ballen afspelen. Voorin is het echt hopeloos.
Zijn zij slordig, ook vandaag timber en zelfs scymanski. Mooie goal Hartman.
En helaas is het vandaag niet de dag van Dilrosun, die is echt alles of niks.
Jammer dat er geen goede buitenspelers op rechts zijn ,zet Danilo daar maar neer en gimenes in de spits
Als er iemand een lekkere steekbal had, sta je al 3 keer voor de keeper.
Ongelooflijk die Hartman. Dit gun ik hem zo ontzettend erg. Gaf mij tegen Lazio en beetje Malacia tegen Napoli vibes. In mijn ogen is de opvolger voor Tyrell gevonden.
Knallen vandaag! Winnen en over die neuzen heen!!
Liefst met 7-0 dan knallen we ook over de lampjes heen 😄.