Bevestigd
bjorkan-feyenoord-web

KayneKVisuals

Nieuws

Fredrik André Bjørkan opweg naar de uitgang

FeyenoordTM

Zoals eerder gemeld in dit artikel, doet de mogelijkheid zich voor dat huurling Fredrik André Bjørkan in januari Feyenoord in gaat ruilen voor een andere club. Donderdagavond is er meer duidelijkheid gekomen.

In gesprek met het Noorse Nettavisen is de bondscoach van Noorwegen, Ståle Solbakken, zich ervan bewust dat Fredrik André Bjørkan deze winter van club gaat wisselen. 

Desalniettemin riep Solbakken, Bjørkan wél op voor de aanstaande vriendschappelijke internationale wedstrijden van Noorwegen, wat het opneemt tegen Ierland en Finland.

Solbakken is resoluut tegenover Nettavisen:

 “Hij wisselt in januari van club”.

“De reden dat hij nu bij de selectie van Noorwegen aansluit? Ik zie een enorm potentieel in hem. Elke keer dat hij bij ons is aangesloten met vrij beperkte speeltijd, is hij erg goed geweest.”

Zaakwaarnemer Atta Aneke was voor Nettavisen niet bereikbaar voor commentaar. 

Bjørkan werd afgelopen zomer door Feyenoord gehuurd van het Duitse Hertha BSC, maar kwam niet verder dan minuten- en een basisplaats op De Adelaarshorst (3-4 winst voor Feyenoord uit bij Go Ahead Eagles, red.). 

Het is nog niet duidelijk waar Bjørkan neer zal gaan strijken. De Noor mag uitkomen voor welke club dan ook: Officiële minuten in het shirt van Hertha BSC maakte hij dit seizoen niet.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Onbegrijpelijk dat hij werd gehaald. Had een leuk bedrag geweest voor het potje voor een fatsoenlijke 6.
@FTM zijn Angelo Gabriel en Marcos Leonardo geen opties voor Feyenoord. 17 en 21 jaar oud en spelen beide bij Santos
@FTM Nu Karsdorp weg mag bij Roma, is een ruildeal met Pedersen een optie?
Bjorkan, Bassett, Bozenik, Hendrix, en dan vergeet ik er waarschijnlijk nog 1, zorgen ervoor dat ik toch m'n bedenkingen blijf houden over die scouting van ons. Walemark en Ali wil ik nog niet afschrijven, maar echte versterkingen zijn het tot nu toe, ook niet.
Bjørkan: kwam totaal niet fit binnen en had amper gespeeld sinds januari.

Bassett: hoe veel kansen heeft die jongen daadwerkelijk gehad

Bozenik: inderdaad een misser, maar toen zaten de huidige scouts er nog niet

Wålemark: konden we allemaal wel zien dat hij kon ballen in Zweden, speelt echter pas korte tijd op profniveau waardoor de intensiteit aardig aanpoten is voor hem

Hendrix en Ali: komen niet van de scouting
Hartman draait moeiteloos mee, vind dat toch een fout van de staf. Dat je lopez haalt ok, die speelt nu wat minder, maar die Bjorkan.
Nou gelukkig kan die nog ergens heen.
Tonnen over de schutting. Slot maar hameren: ‘Er moet nog een linksback bij!’ - hij heeft er zelfs in de zomer nog een presentatie over gegeven aan de VvF.

Bizar: Bjørkan kwam; Hartman mocht daarna niet meer verhuurd worden want ‘Slot zag misschien toch wat in hem’.

Resultaat: Kaptaalvernietiging.

Heb hier in augustus al over getweet, dit was zo voorspelbaar. Maar ik houd m’n mond maar weer eventjes. Genoeg gezegd en geschreven.
Belachelijke transfer. Heeft Feyenoord tonnen gekost. Het was een leuke avond op De Adelaarshorst.
@FTM eerlijk gezegd ben ik na een half seizoen toch wat kritischer geworden op de scouting.

Paixao valt tegen, zeker als ik bij Leeds gnonto regelmatig goed zie invallen. Walemark heeft wel erg veel tijd nodig en vind ik echt niet overtuigend. Dilrosun is geen 5,5 miljoen waard, vind ik erg weinig brengen gezien zijn ervaring en transfersom. Om over bjorkan maar te zwijgen...

Wat vind jij?
Paixao begon moeizaam, maar vindt zijn draai steeds beter en was in mijn ogen vandaag tegen Cambuur de betere aanvaller.
Ik zou die twee eens omdraaien Paixão en Wålemark. Wij kennen de spelers zelf niet goed. Maar de manier van spelen kennen we binnen Nederland al decennia. Met een voorbeeld als Arjan Robben. Die speelde ook altijd op rechts en moest dan om een goede voorzet te kunnen geven altijd naar binnen draaien.

Ik ben meer voorstander voor weer gewoon een linksbenige op links en een rechtsbenige op rechts. Dus Wålemark op links en Paixão op rechts.
Thanks voor de informatie! Wel staan er (op dit moment nog) een aantal foutjes in de tekst😅