stengs1

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord-shirt levert hoog bedrag op bij inzamelingsactie Vitesse

Stan

Een door de selectie gesigneerd Feyenoord-shirt heeft tijdens een inzamelingsactie voor Vitesse 1688 euro opgeleverd. Het trikot van de Rotterdammers heeft daarmee het op een na hoogste bedrag opgebracht binnen de veiling.

Via de website van matchwornshirt.com kon deze week geboden worden op diverse gedragen en gesigneerde shirts en items uit het roemrijke verleden van Vitesse. Zo kon je bij het juiste bod de eigenaar worden van een tenue van Arnhemse clubhelden als Wildried Bony en Guram Kashia, of zelf een door een van de huidige spelers gedragen clubkostuum.

De opbrengsten van de veiling gaan logischerwijs naar Vitesse, dat zich nog altijd in zware financiële en bestuurlijke crisis begeeft. Vandaag (vrijdag 17 mei) zal door de licentiecomissie vermoedelijk een volgende uitspraak worden gedaan over het voortbestaan van de Arnhemmers.

Om het noodlijdende Vitesse een steuntje in de rug te bieden, stelden ook andere clubs speciale shirts beschikbaar voor de veiling. Zo kon naast op verschillende items van de club uit Arnhem ook op tenues van onder andere Feyenoord, Ajax en Go Ahead Eagles geboden worden. Het thuisshirt van Feyenoord van het huidige seizoen, voorzien van handtekeningen van de hele selectie, heeft daarbij een bedrag van 1688 euro opgeleverd. Daarmee brengt het item een behoorlijk bedrag in het laatje van Vitesse. Alleen een door Theo Janssen gedragen shirt van een wedstrijd van de Vitesse Legends (3000 euro) werd voor nog meer geld geveild. Mochten de Arnhemmers het hoofd de komende weken boven water weten te houden, dan heeft ook Feyenoord daar dus een zeker aandeel in gehad. 

feyenoord-shirt-veiling-vitesse

Delen

Reacties

Jullie mogen foto's maken als deze bij ons aan de muur hangt
Zeer netjes van de selectie om dit te doen! Zeker ook van de andere ploegen!