Feyenoord Castore

Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord sluit fanshops vanwege overgang naar Castore

Stan

De Feyenoord Fanshop sluit met ingang van dinsdag 6 juni de deuren voor de duur van ruim drie weken. De winkels en Online Fanshop zijn bij de start van het nieuwe seizoen op zaterdag 1 juli weer geopend.

Castore
De tijdelijke sluiting van de Fanshops is het gevolg van de transitie naar aanstaande kledingpartner Castore. Feyenoord gebruikt deze periode om zich goed voor te kunnen bereiden op de samenwerking met de nieuwe partner, die per seizoen 2023-2024 van kracht is.

End of Season Sale
Bezoekers blijven uiteraard tot en met maandag 5 juni welkom in de drie fysieke winkels. Ook zijn de laatste Feyenoord-items tegen hoge kortingen online te bestellen via de Online Fanshop. Wees er snel bij, want op=op

Delen

Reacties

@FTM Komen de nieuwe Castore shirts met EuroParcs als hoofdsponsor of met een nieuwe hoofdsponsor waar je het gisteravond op twitter over had maar je kon er nog niks over zeggen.. ben benieuwd!! 🤩
Op 1 juli nieuwe tenues beschikbaar?
Eindelijk weer longsleeves te koop van de thuis- en uitshirts.
Dat zou wel gers zijn. Laatste keer dat dat kan was blauw AH-shirt in 2017. Die was ook vet.
Erg benieuwd naar de nieuwe Castore lijn.

Heb een jas van Rangers van Castore en dat is prima kwaliteit wat mij betreft.
Hoe kan je als Feyenoorder in Ranger merchandise gaan lopen. Gaat niet samen he man man
Kan gewoon, zelfs paar aan gedaan naar de Kuip :)

Celtic is wel de mooiste club van Glasgow dat wel, vond deze jubileum jas gewoon mooi. De club bestond 150 jaar.
Kan die rangers jas ook een kampvuur overleven, test dat eens uit.
Hoe laag kan je gaan
Als je in het bezit met van een rangers jas

Die hoeft nooit meer te komen
Hoe laag kan je gaan
Als je in het bezit met van een rangers jas

Die hoeft nooit meer te komen
Dan is van Bronckhorst dus ook geen feyenoorder? Omdat hij bij rangers heeft gespeeld en trainer is geweest daar?
Is idd een ernstige fout van Gio, maar vanwege de landstitel van 2017 hebben we besloten genade voor recht te laten gelden en het hem vergeven. Van Vossen kwam meteen daarna om het met de titel van 1999 goed te maken.
Konterman presteerde het ook om na Feyenoord nog naar die blauwe engerds te gaan. Daarom hebben we hem uit het voetbal verbannen en is hij nu timmermansleerling. Om het af te leren de plank zo mis te slaan!
Uit nieuwsgierigheid (ben redelijk nieuw in Rotterdam jongens...): zijn er fans in Duitsland waarmee Feyenoorders vrienden zijn?
Jawel, verschillende clubs in Duitsland hebben we door de jaren heen geholpen op het gebied stadion-renovaties en verschillende stadscentra hebben we gepoogd in te richten zoals zij in de Mei-dagen van 1940 Rotterdam hebben achtergelaten.