arne slot met schaal

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Ik had al bepaald bij Feyenoord te blijven"

NigelKoek1908

In gesprek met het Algemeen Dagblad reageert Arne Slot over de gesprekken die zijn zaakwaarneemster Rafaela Pimenta gevoerd heeft met algemeen directeur Dennis Te Kloese en huisjurist Joris van Benthem. Toen bekend werd dat Rafaela Pimenta afgelopen woensdag naar De Kuip kwam om te onderhandelen over Slot hield Het Legioen zijn adem in, maar de succescoach koos ervoor om te blijven. "Er is nooit door Feyenoord onderhandeld met welke club dan ook", zegt Slot. 

Er kwam een einde aan de grote speculaties of Slot zou vertrekken bij Feyenoord. Slot kan zondag een staande ovatie verwachten in De Kuip, 'Arne in de Champions League!' gaat realiteit worden. Slot besloot voor het gesprek tussen Pimenta en Te Kloese al wat hij zou doen. Hij had aan zijn zaakwaarneemster verteld dat er alleen gesproken mocht worden over zijn toekomst in De Kuip. "Ik had al bepaald, voor Rafaela ging praten, bij Feyenoord te blijven." Donderdag is er gesproken met Pimenta om het salaris van Slot nog verder te laten stijgen. De trainer van Feyenoord heeft met het behalen van de landstitel al de nodige bonussen ontvangen. Verder is Arne Slot is al de duurste trainer van Feyenoord ooit, maar zijn salaris zal waarschijnlijk nog verder stijgen. 

Volgend seizoen staan er twee directe Champions League tickets op het spel in de Eredivisie. Te Kloese wil met Slot aan het roer voor die plaatsen gaan. Zeker nu, omdat in Amsterdam en Eindhoven nog onbekend is hoe de trainersstaf eruit ziet komend seizoen. De staf van Feyenoord blijft volledig intact en kan met Arne Slot nog verder doorbouwen volgend seizoen. Slot en Te Kloese houden er wel rekening met dat Orkun Kökçü vertrekt, ook huurling Oussama Idrissi zal in principe terugkeren naar Sevilla. Maar het beste nieuws is dat de trainersstaf bij Feyenoord ongewijzigd blijft, hoe de staf er bij Ajax en PSV uit zal zien is nog volledig onbekend.

'The show must go on'. Feyenoord en Arne Slot kunnen zich volledig richten op de laatste wedstrijd van dit seizoen. Aanstaande zondag speelt de landskampioen thuis om 14:30 tegen Vitesse in De Kuip. Tot slot volgt er vanmiddag een persconferentie in De Kuip.  

Delen

Reacties

Ik ken maar een term die mijn oordeel over het blijven van Arne Slot een beetje goed verwoordt: It's supercalifragilisticexpialidocious!
https://www.youtube.com/watch?v=uZNRzc3hWvE
Hoe zien jullie het middenveld volgend jaar voor de basis. Het lijkt mij dat wieffer. Symanski en zerrouki dit gaan zijn. Betekent Timber banken. Is dit een jongen die dat gaat accepteren ? Of zien jullie Timber basis gaan zijn ?
Wiefer gaat banken. Timber is een 8 en de enige echt 8 in de selectie tot nu. Zerouki is een pure 6. Feyenoord heeft natuurlijk niet zoveel betaald voor zerouki om hem te laten banken.
Hoe zit het eigenlijk met die rugsponsor Prijsvrij die 3 weken geleden werd aangekondigd? Feyenoord zou dat die week bekend maken werd gezegd. Ben overigens blij als dat fakenews blijkt te zijn.
@FeyenoordTM zit laatste maanden overal naast qua nieuws en nog gaan mensen hier aan hem details vragen. Snap nou dat zijn bronnen kwijt zijn na het vertrek van Arnesen.
Oh zeikstraal dan gewoon op naar een andere site als het je niet zint.
Dirk-Zeeland
Dirk-Zeeland
Lekker naar FR12 gaan
Zoiets dacht ik ook al.
@FTM: heb jij enig idee welke beloftes er zijn gedaan richting slot als het gaat om het percentage van de verkoopsom van o.a Kökcu die geherinvesteerd mag gaan worden?
Gelijk maar even misbruik maken van de chaos bij Psv dan. Slot alsnog blij maken en Veerman overnemen, wilde hij vorig jaar winter al. En verder 2 hele goede buitenspelers, geen talentjes want je moet de CL in. Dus geen Manhoef of andere B garnituur die op hoger niveau nog niets gepresteerd hebben. We moeten in een hoger segment kijken nu het financieel kan.
Ik moet zeggen dat ik niet zit te wachten op een backstabber als Veerman. Ja, hij is goed, maar met zo'n instelling hoeft het van mij niet.
In principe mee eens maar dan heb ik toch wat meer vertrouwen in Slot dan jij. Hij kan het maximale uit een speler halen, Veerman is al heel goed alleen moet hij zich ook goed voelen in een elftal en spelplezier en discipline krijgen, daar is Slot een meester in.
Precies dat dacht ik ook
kameraadje1908
Haal dan Xavi Simons.
Als dat zou kunnen. Ben je gelijk een stuk sterker.
Veeman, kom op zeg. Als je daar een mannetje op zet zie je hem de hele wedstriid niet weer. Slappe *** is't.
Karlsson lijkt me een prima optie
Dirk-Zeeland
Dirk-Zeeland
Dan moet je diep in de buidel
Niet goed genoeg en te duur.
Zo zie je maar hoe erg de media het opgeblazen heeft
De media en De Telegraaf weer voorop. Wat zal de Amsterdamse media toch verschrikkelijk balen. Die hebben er weer alles aan gedaan de afgelopen periode om Slot bij Feyenoord weg te praten omdat hij te goed voor ons is. Ons Valentijntje in het bijzonder. Wat zal die man balen dat hij er wederom zo enorm naast zat en dat hij minimaal nog een jaar lang wekelijks onder de tafel zal worden geluld door koning Arne!
Ze hebben een kleine week de aandacht bij die smoezen weg kunnen halen. Nu Arne blijft, zie je ineens weer dat de media zich ook weer op hun gaat richten.
Uiteraard deed onze vriend @FeyenoordTM hier ook doodleuk aan mee. Blijkbaar praat hij de media na in plaats van geïnformeerd te worden door bronnen, zoals in het tijdperk Arnesen.
@FTM volgt Feyenoord Million Manhoef?
Denk niet dat dat gaat gebeuren. Hij is een beetje een justin bijlow. Hij komt uit een echte 020 familie.
Rotterdam007
Niet om je af te zeiken. 020’ers verkopen hun stad voor een zakje pepernoten. Die Manhoeff die komt 100% als Feyenoord zich meldt. Maar ik weet niet of hij wat wordt voor Feyenoord.

Ik geef je 1 naam, ik smeek Feyenoord bijna om deze naam: Luka Romero van Lazio Roma. Mannetje is 18 en debuteerde op z’n houd-je-vast 15e (!!!) voor Real Mallorca. Die gast loopt uit contract deze zomer. Deze MOET MOET MOET je halen
Luka Romera, dat is toch de speler die binnen een minuut rood pakte tegen ons?
Viel me in de eerste competitiewedstrijd al op.
Toch apart he. Alle verhalen van het gesprek kunnen de prullenbak in als dit zo is. Dan was alles wat er geschreven werd alleen maar voor de sensatie. Als die Pimenta er echt alleen maar zat voor het nieuwe contract hebben heel wat mensen wat zaken compleet uit hun duim gezogen.
Crisis in Amsterdam en Eindhoven en in Rotterdam een oase van rust en blijdschap, fijn om Feyenoorder te zijn!

Ik heb echt het gevoel dat er eindelijk goed beleid word gevoerd. Dennis en Arne hebben samen zo'n beetje de hele sleutelbos van Feyenoord in handen en ik moet bekennen dat ik dat best een fijne gedachte vind. Zeker nu ze beide aanbiedingen hebben afgeslagen, dat wekt vertrouwen.
Deze 2 sleutelfiguren kunnen de slapende reus echt laten ontwaken. Arne voetbaltechnisch met zijn team en Dennis organisatorisch en op andere dossiers zoals de Kuip.
Fundament ligt en eerste verdieping wordt nu in de steigers gezet, doorpakken nu, niet lullen maar poetsen!
Voor altijd de eerste, voor altijd de grootste.
@FTM is er ook bekend voor hoe lang Slot gaat bijtekenen (opgewaardeerde contract) en of de afkoopclausule van volgend jaar eruit gesloopt is?
Buiten het salaris, wat zijn de veranderingen in het nieuwe contract? Met name, is er een verandering in de clausule van volgende zomer?

@FTM
Is zijn contract nou verlengd of is de clausule eruit? Of is het puur opwaardering zonder verlenging?
chrizzywizzy
chrizzywizzy
Per wanneer loopt het contract met adidas af? Is iemand hier daarvan op de hoogte?
Vaak gaat het bij contracten in t voetbal 1 juli tot 30 juni.
chrizzywizzy
chrizzywizzy
Bedankt!
Eind juni inderdaad
Is de feestweek al voorbij, of zijn ze nog steeds op Ibiza?
Zouden donderdag terugkomen geloof ik
Reconstructie van gisteren kan dus ook weer de prullenbak in........oei, of is dat te kritisch op FTM en word je er dan uitgeflikkerd???
Hij kan inderdaad slecht tegen kritiek,wat zelfreflectie kan geen kwaad. Hij suggereerde ook dat slot weg ging, ook al komt hij daar nu niet voor uit.
https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/05/de-telegraaf-slot-stond-open-voor-vertrek-naar-engeland-dit-bedrag-moest-tottenham-hotspur-ophoesten
Idrissi terug naar Sevilla, zullen weinig mensen om treuren..

Ik zeg haal Sahraoui (Heerenveen) of Manhoef van Vitesse..
Zullen we meer plezier aan beleven dan met Idrissi.
Allebei zeer gedreven.
Die zijn ook allebei te licht. Je moet een segment hoger gaan vissen.
Slot kan ze allebei kneden en het maximale uit hen halen.
Het is hem ook met Kökcü gelukt.

Die speelde onder Advocaat geen rol van betekenis, zie wat voor een rol Slot heeft gespeeld in de ontwikkeling van Kökcü en hoe hij zich nu manifesteert.

Ik acht Sahraoui en Manhoef niet minder dan Idrissi en Walemark.

Straks gaat een PSV met 1 van ze aan de haal en schittert week in week uit en denken we; hadden wij die maar gehaald.

Kijk naar van Ewijk van Heerenveen.
Feyenoord, Ajax en PSV hebben liggen slapen.
Hij geniet nu van buitenlandse interesse.
Buitenlandse club betalen makkelijker z’n transfersom.
Leuk dat kneden, maar we gaan de CL in en willen onze titel prolongeren. We hebben iemand nodig die er direct staat en levert. Daarachter kunnen we talenten kneden tot basismateriaal.
Sahraoui zeker.
Manhoef speelde goed tegen de degradanten, heeft verder nog weinig laten zien.
Kijk even vitesse-020 terug dan
Ok, die ook en nog wel een paar. Maar ook veel mindere wedstrijden. Als hij constanter wordt, zeker interessant. Voor een gokje ok maar ik heb dan liever Cerny. Zal wat duurder zijn maar wel zekerheid dat hij je beter maakt.
FTM schreef eerder dat er goede kans is dat Feyenoord later in de zomer toch weer terugkomt voor Idrissi. Zou ik op zich niet erg vinden. Hij is wisselvallig, maar met zijn naar binnen komen, slimheid en goede schot heeft hij ook wel wapens. Ik vind wel dat Feyenoord 1 of liever nog 2 buitenspelers erbij moet hebben. Walemark mag sowieso wel weggaan. Dilrosun en Jahanbakhsh vind ik twijfelgevallen. Van de spelers die ik ken en die misschien haalbaar zijn zou ik het wel mooi vinden als Feyenoord Danjuma zou weten te huren. Die heeft zich bewezen in de CL en zal kans willen maken op het EK. Op rechts misschien Isaksen van Mydtjyland kopen? Met danjuma en Idrissi als opties op links en Isaksen en Paixao op rechts (waarbij Paixao ook op links kan spelen) en eventueel Dilrosun of Jahanbaksh nog als extra optie zou je wel veel kwaliteit op de flanken hebben.
Dilrosun komt vanuit Slot. Die gaf in de VI-special aan dat sommigen wat meer tijd nodig hebben om zich Slotbal eigen te maken. In potentie is hij na Paixao de beste.
Idrissi blijft welkom. Jahanbaksh is een te extreme momentenvoetballer -te vaak onnodig balverlies- en mag van mij weg. Wahlemark verhuren.
Cerny, Sahraoui en of een andere buitenspeler graag erbij.
Rotterdam007
Luka Romero, 18 jarige dribbelwonder, super agressieve dribbelaar, zeer doelgericht, heeft de Serie A al in de benen en La Liga. Debuteerde op zn 15e…

En loopt uit contract deze zomer. Hij speelde heerlijk tegen Feyenoord als invaller. Die gast is een wonder, oprecht!!!
Alleen jammer dat Arno dat niet op de Coolsingel dat uit hebt gesproken had een hoop vervelende reacties gescheeld op de media.
Dat kon hij niet. Wat als 3 dagen later een andere grootmacht op de stoep stond met 25 miljoen?
Zelfs als hij dat had gedaan had die vuile snavel van een driessen nog steeds hetzelfde verhaal geschreven en slot voor leugenaar uitgemaakt.
Arne ;-) Heb die 'tikfout' hier ook zelf een keertje gemaakt lol
Is de zaakwaarnemer niet in Londen geweest dan? En als ze daar wel geweest wat is daar dan besproken? Dat Arne gewoon blijft? Het verhaal zal nog wel weer anders worden.
Ik las dit zojuist..
Spurs is geschrokken van het gewilde bedrag van €20m door Feyenoord.

€5m afkoopsom clausule in het contract van Slot geldt voor volgend jaar pas.

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/05/de-telegraaf-slot-stond-open-voor-vertrek-naar-engeland-dit-bedrag-moest-tottenham-hotspur-ophoesten
ze hebben tegenwoordig whatsapp, je hoeft echt niet naar londen te vliegen om een gesprek over zoiets te hebben. Sterker nog, best kans dat iemand van de spurs naar Monaco is gevlogen om die ****** van haar in het echt te bekijken. https://archive.ph/u2orD/d8a661a5fb7c2863691466be69033d5f05e16dc2.jpg
Ik zou kijken of je Trauner en Pedersen kan verkopen. Doorselecteren dus.
Goede rechtsback halen idd. Geert hoort natuurlijk in het centrum.
Trauner heeft recent bijgetekend.
Pedersen komt duidelijk tekort en wordt ook nauwelijks beter, vangen we hopelijk 5-8 miljoen voor.
Trauner heb ik er nog graag bij. Zelfs als hij weinig speelt is hij goed voor de groep, en wanneer hij nodig is weten we dat hij er kan staan.
Grappig dat veel website heel wat anders hebben gemeld. Uiteindelijk klopte voor geen meter dat slot alles zetten op vertrekken. Zo jammer dat media weer zo een beeld schets met verspreiden van zogenaamd vertrouwde bronnen die toch helemaal naast zitten.
waarheid zal wel ergens in het midden liggen.
StrakkeKameraden
Orkun en Luts voor de hoofdprijs verkopen. Groots afscheid nemen van deze helden van Varkenoord. Verder de basis binnenboort houden en doorbouwen.

Als we volgend seizoen weer opnde coolsingel staan of in ieder geval tweede worden dan kunnen we daarna zonder slot ook aanhaken bij Ajax en uitlopen op PSV qua begroting.