Qterminals

Nieuws

'Feyenoord sluit miljoenendeal met QTerminals'

Van de redactie

Feyenoord heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Q-Terminals uit Qatar. Dit bedrijf zal de rol van trainingspartner overnemen van Van Donge & De Roo en zal vanaf het komende seizoen te zien zijn op de trainingskleding van de Rotterdamse club. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagavond.

Van Donge & De Roo was sinds 1 juli 2022 daar als sponsor zichtbaar. Na eerdere berichtgeving en gesprekken is de deal rond, zo meldt het medium. Niet als uiteindelijke hoofdsponsor, waarvan onlangs naar buiten kwam dat MediaMarkt de huidige hoofdsponsor EuroParcs zal opvolgen, maar trainingssponsor. De logistieke dienstverlener en container terminal operator op Rotterdam Maasvlakte is al jarenlang sponsor van de club en heeft onder andere een eigen business unit. QTerminals heeft zes locaties in de Rotterdamse haven, waarvan vijf op de Maasvlakte en één in het Waal-Eemhavengebied.

QTerminals is een terminalbedrijf dat opgericht door Qatar Ports Management Company (Mwani Qatar – 51% aandelenbelang) en Qatar Navigation (Milaha – 49% aandelenbelang). Het bedrijf is ontstaan in Qatar en is verantwoordelijk voor het mogelijk maken van im- en export, maritieme handelsstromen en het lokaal stimuleren van economische groei in de haven.

Afgelopen zomer verkocht Kramer Group zijn meerderheidsaandeel aan QTerminals. De partij uit Qatar zag in de overname een grote kans om een sterke positie te verwerven in Europa’s grootste containerhaven. ‘Kramer Group is van strategisch belang voor de Rotterdamse haven, aangezien die een aanvulling is op de activiteiten van de haven en directe toegang heeft tot de diepzee-terminals’, aldus CEO Neville Bissett destijds.

Delen

Reacties

Feyenoord gaat financieel groeien
Mediamarkt 7 miljoen
Castore 8,3 miljoen
Prijsvrij 3,5 miljoen
Q terminal 3 miljoen om en nabij
Merchandiser gaat een top jr worden
Cl gelden gaan naar minimaal 37 miljoen
En dan de recettes nog min de boetes haha
Giminez
Hartman
Wieffer
Hancko
Geertruida
Timber die allen verkocht gaan worden
Zal Feyenoord nu de Kuip gaan kopen
Dan rustig in fases gaan renoveren
De horeca verbeteren
De tribunes aanpakken
Nieuw dak miss
Meer zitplaatsen
feyenoord zal ongetwijfeld wat miljoenen in de kuip stoppen, maar ik denk&hoop dat het meeste geld toch in de de selectie word geïnvesteerd. dat is een belangrijke factor voor arne slot om te blijven, hij heeft al meerdere malen aangegeven versterkingen van de bovenkant te willen, dan wordt er waarschijnlijk ook diep in de buidel getast.
we gaan iig de goede kant op als club zijnde, en hopelijk gaan ze de kuip inderdaad in fases aanpakken.
Tuurlijk gaat dat gebeuren
Maar van de verkoop van spelers moeten ze betere spelers halen
Maar van het geld wat Feyenoord verdiend in de cl kan men het stadion verbeteren zodat de club eraan verdiend
Want de Kuip kopen levert veel geld op
Zeker qua horeca en verhuur aan de knvb en interlands en concerten
Los van je positieve verhaal, vraag ik me af waarom zoveel mensen Giminez schrijven ipv Gimenez 🤔. Want je bent de enige niet, zovelen doen het.
Wijnaldum is net afgebrand voor in Saudi Arabie voetballen vanwege slechte mensen rechten en/of voor geld kiezen en vandaag krijgt Feyenoord een sponsor deal rond met een land dat net zo slecht is?
Klopt het is ook belachelijk dat Feyenoord hiermee in zee gaat.
Het gaat erom dat Wijnaldum zich destijds als uithangbord van de blm beweging heeft opgeworpen, zijn mond vol had van racisme en hoe slecht alle blanken wel niet zijn. Nu er een dikke zak met geld voor hem klaar ligt zijn de mensenrechten van andere volkeren die het nog 1000x slechter hebben, ineens niet meer zo belangrijk voor meneer.
Hij heeft 1 keer wat gezegd over die oerwoudgeluiden bij Den Bosch-Excelsior. En had het zeker niet over "hoe slecht alle blanken wel niet zijn". Geen idee waar je dat vandaan haalt
Ix googlelen en je hebt een overtal van reacties.Pause
Remaining Time -1:14

Wijnaldum had na de onfortuinlijke dood van George Floyd een tribuut georganiseerd bij zijn eigen club Liverpool, ter ondersteuning van de Black Lives Matter-beweging, om het dagelijks racisme in westerse landen te agenderen. Dat bleek plotseling het grootste probleem op aarde, terug te voeren op ons koloniale verleden, de slavernij en wat dies meer zij. Heel vermoeiend voor wie niet in erfzonde gelooft. Een jaar eerder had ie al eens aangekondigd van het veld te lopen als er sprake is van racisme jegens donkere spelers.
Daar zegt hij toch niks geks mee
Je heel druk.maken om een crimineel van kleur, maar wel naar een land gaan waar ze structureel de mensenrechten schenden. Dat heet hypocriet en daar blijkt uit dat het meneer niet om racisme of discriminatie gaat, maar alleen om de zwarte bevolking.
Helaas. Ik ga even vloeken in de kerk. Hier walg ik van! En ja iedereen mag hier over mij heen vallen. Maar als ik ergens een Rotterdamse schurft aan heb is dat die f@#$ing kamelen%^&*ers maar denken dat alle met die walgelijke oliedollars te koop is. Ze integreren volledig met bergen geld in de sportwereld. Zonder zelf iets te betekenen, of toe te voegen. Er is niet 1 sportman van betekenis daar in qatar. Jongens alsjeblieft zeg!!!!

Ik vind het weerzinwekkend voor de globale sport, en zeker voor mijn cluppie, dat een stel van die morons zich zo prominent op het wereld toneel zichtbaar maken. Kijk naar voetbal, wielrennen, tennis. Ik word hier kriegel van. Maar goed, lekkere miljoenen pakken. We gaan hier nog een keer spijt van krijgen wanneer die morons ineens meer vingers in de pap willen krijgen. En je dan je ziel aan de duivel hebt verkocht.

Wordt vervolgd.
Als je zegt dat er geen een sportman van betekenis is in Qatar moet je beter je huiswerk doen ;-)
Het gaat hier alleen maar om een sponsordeal van een miljoen of 3, door een bedrijf dat inmiddels ook diepgeworteld zit in onze Rotterdamse havens.
Ontspan een beetje.
En toch heeft hij ergens best een punt. Iedereen maar klagen over de Man Cities en de PSG's of over een WK in Qatar maar als wij er een sponsordeal sluiten zijn er 101 argumenten om het te bagatelliseren.
Wel 102 argumenten ook.
Maar het grootste verschil zit 'm erin dat City en PSG eigendom zijn van de oliemannetjes en wij slechts een sponsordeal met ze aangaan.
Wel blijven nuanceren a.u.b.
Uiteindelijk is het allemaal sportswashing. Ook zo'n sponsordeal met ons. Een sponsoring is dan wel geen eigendom maar daar is het verschil in exposure en status tussen de clubs dan ook naar.
Ik kan er geen seconde wakker van liggen. Het is eigenlijk gewoon een win win situatie.
Kom er maar in roze kameraden....
Let’s go! Leuk zo’n havenbedrijf, past wel bij ons.
Quinten Timber erminals

Gaan we er financieel op vooruit t.o.v. Van Donge en De Roo?
Wanneer gaan de kaarten voor de bekerfinale in de verkoop?
Netjes , aan wat voor bedrag moeten we dan ongeveer denken ?
Mohammed Hamdi zijn salaris al terugverdiend. Netjes gedaan.