Bevestigd
dilrosun

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord speelt gelijk in besloten oefenduel tegen Excelsior; Bijlow maakt rentree

FeyenoordTM

Justin Bijlow heeft woensdag zijn officieuze rentree gemaakt voor Feyenoord. De doelman stond negentig minuten onder de lat in een besloten oefenwedstrijd tegen Excelsior, bijna twee maanden nadat hij tussen de eerste en tweede competitiewedstrijd van dit seizoen in een polsblessure opliep. De vriendschappelijke ontmoeting tussen beide Rotterdamse clubs eindigde doelpuntloos: 0-0.


Ondanks de afwezigheid van een flinke lading internationals begon Bijlow op het hoofdveld van Varkenoord met vooral vertrouwde namen voor zich. Negen spelers uit de eerste selectie zonder internationale verplichtingen begonnen in de basis. Het elftal werd gecompleteerd door jeugdspelers Milan Hokke (centraal achterin) en Mike Kleijn (linksback).

In de tweede helft kreeg er nog een aantal jeugdspelers speeltijd, waaronder Thijs Kraaijeveld en Nassim El Harmouz (beiden zestien jaar oud). Ook de aan FC Dordrecht verhuurde Ilias Sebaoui kwam een helft in actie. Gescoord werd er echter niet door zowel Feyenoord als Excelsior, waardoor de stadgenoten evenals een maand eerder in een vriendschappelijke ontmoeting gelijkspeelden.

Feyenoord – Excelsior 0-0

Opstelling Feyenoord:
Bijlow; Nieuwkoop (61’ Arnaud), Beelen, Hokke, Kleijn (45’ Candelaria); Van den Belt, Zechiël (78’ El Harmouz), Timber (61’ Kraaijeveld); Minteh (45’ Sebaoui), Dilrosun en Paixão (45’ Rust).

Tekst: Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Leuk dat Bijlow weer tussen de lijnen stond.
Bij de competitie hervatting,
Mag hij van mij plek op de bank nemen.

Wellenreuther gewoon laten staan.
Heeft het ook nu weer prima gedaan.
En wat mij betreft heeft hij zich opnieuw bewezen en zijn kans gepakt.

Er is voor mij geen reden om te wisselen..
Een fitte Bijlow is gewoon twee klassen beter en is daarom eerste keeper. Jammer voor Wellenreuther maar dat zijn de wetten van topsport.
Toch wel benieuwd aan wie dat crisisoverleg van o21 dan was gericht. Met Hokke en Kleijn in de basis en Candelaria, Arnaud en Rust als invallers deden er toch een hoop uit o21 mee
Naja er hadden er nog veel meer mee kunnen doen zoals Valk, Berger, Groen, Van der Heijden, Essanousi, Zaal kan nog wel doorgaan. Kan best zijn dat sommigen gewoon meededen door gebrek aan spelers in plaats van dat ze het verdienden. Onder 18 heeft ook interlandverplichtingen, dus misten ook weer spelers.
Prima. Volledig tweede keus + Bijlow die de 0 houdt tegen een Excelsior met geen(?) interland verplichtingen die vrolijk 5e staan in de eredivisie
Tweede (en derde) keus + Timber en Paixao dan.
Excelsior speelde ook voor een groot deel met de tweede keus en de eerste helft staan er 3 a 4 basisspelers in. Niet echt een resultaat om van onder de indruk te zijn dus.
Feit dat Bijlow mee deed is al positief. Voor de rest is het prima dat wat jeugd mee kan doen.
Opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop (61’ Arnaud), Beelen, Hokke, Kleijn (45’ Candelaria); Van den Belt, Zechiël (78’ El Harmouz), Timber (61’ Kraaijeveld); Minteh (45’ Sebaoui), Dilrosun en Paixão (45’ Rust).
Een volwaardig team opzich. Zou je tegen 020 met 3-0 kunnen winnen maar Excelsior is natuurlijk van een hoger niveau.
Toch knap tegen Excelsior dat op bijna volle eredivisie sterkte was..