Nieuws

Feyenoord Supportersraad: iets voor jou? Praat mee!

Van de redactie

Feyenoord en FSV De Feijenoorder zoeken supporters die zitting willen nemen in de Feyenoord Supportersraad.

Op dit moment zijn er een aantal open posities, die Feyenoord en FSV De Feijenoorder graag willen invullen met enthousiaste supporters.

De Feyenoord Supportersraad bestaat uit ongeveer 25 supporters die samen een representatieve vertegenwoordiging vormen van de stadionbezoekers. Het doel van de Feyenoord Supportersraad is om met een brede vertegenwoordiging van stadionbezoekers op regelmatige basis met Feyenoord en FSV De Feijenoorder van gedachten te wisselen over onderwerpen die voor supporters van belang zijn en tevens te fungeren als klankbord van de club.

Ben je geïnteresseerd om je actief in te zetten en samen met medesupporters en de club mee te denken en praten over verdere verbetering van het bezoek aan thuis- en uitwedstrijden en zaken die hiermee samenhangen? Reageer uiterlijk 30 oktober 2022 door een e-mail met je motivatie te sturen naar supportersraad@defeijenoorder.nl. Vermeld hierin in elk geval je voor- en achternaam, geslacht, geboortedatum, voor welk vak in De Kuip je een seizoenkaart hebt en of je ook uitwedstrijden bezoekt.

Delen

Reacties

Ik heb mij een tijdje terug al aangemeld, maar nooit een reactie ontvangen.
Als je geen strafblad hebt kom je niet in aanmerking bij de FSV.
Blanco strafblad, gelukkig viel dat enkele jaren geleden niet op toen ik deel uitmaakte van het bestuur van De Feijenoorder!
Heb hetzelfde. Aangemeld en nooit reactie ontvangen. Nog een keer gemaild en toen reactie gehad dat ze zouden reageren bij de volgende werving. Sindsdien niks meer gehoord en lees nu op deze site dat ze weer gaan werven.
Same here, het zijn helaas een ons-kent-ons mentaliteit bij de selectie.
Dan zou ik er, als ik jou was, al helemaal klaar mee zijn.