Bevestigd
Krejci

sparta.cz | Edit: 1908.nl

Nieuws

Feyenoord target Ladislav Krejčí gesignaleerd in De Kuip

FeyenoordTM

Zondag heeft Ladislav Krejčí (23) een bezoek gebracht aan de stadsderby tussen Feyenoord en Excelsior: 5-1.

Krejčí is één van de hoog aangeschreven namen om bij Feyenoord het middenveld te komen versterken.

Met de hashtag #roadtoHancke heeft het er alle schijn van dat de 1.91m lange Krejčí de wedstrijd kwam bezoeken voor zijn oud teamgenoot Dávid Hancko.

De twee bevriende spelers kennen elkaar uit hun periode bij Sparta Praag. De Tsjechisch-international komt nog altijd uit voor deze club, waar hij met een geschatte marktwaarde van €5.000.000 tot medio 2025 onder contract staat.

De naam van Krejčí is niet de enige naam die in het Maasgebouw rond gaat om het middenveld te versterken. Zo vallen de namen van Ramiz Zerrouki, Sivert Mannsverk, Máximo Perrone en Nicolas Raskin ook nog altijd.

Feyenoord weet nog niet op wie de keus uiteindelijk moet gaan vallen, al heeft de staf nog altijd een uitgesproken voorkeur voor de ervaren eredivisiespeler Ramiz Zerrouki.

Lees in dit artikel meer over de belangstelling van Feyenoord in Krejčí

99b61d9e-8222-4f1e-9248-a9295428e204

f9b1f862-360a-4251-bed1-2f11e84ab377

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Die jongen uit Frankrijk komt de gelederen versterken, contract loopt af.
@ftm Stel Feyenoord haalt deze jongen of een Zerrouki, hoe zit het dan met een Szymanski? Is daar dan nog geld voor? Moet die ook voor een bepaalde datum gekocht worden zoals met Dessers het geval was ?
Als je Kökçü in de zomer verkoopt, heb je sowieso geld om Szymański te halen.

Timber -- Taabouni
Szymański -- Bullaude -- Naujoks
Krejci -- Wieffer
Is er een kans dat Azarkan in de winterstop wordt teruggehaald voor de rechtsbuiten positie? Of is dit onmogelijk met Alireza, Wålemark en Dilrosun voor hem? Ik schat hem minimaal in op hun niveau. Scoren, passeeractie, schitterende pass, oervervelend om tegen te spelen
Vind ik best jammer trouwens. Vind hem niet slechter dan sommige spelers die we zelf op de vleugels hebben. Zien ze het niet in hem zitten?
Nu speelt hij elke week. Dat is met de concurrentie bij ons nog maar afwachten. Daarnaast is het ook goed om betrouwbaar te zijn naar clubs waar je aan verhuurt. Als je spelers meteen terug haalt na een aantal goede potjes wordt het op termijn moeilijker om te verhuren. Die jongen heeft nog tijd genoeg. Lekker het seizoen laten afmaken bij Excelsior.
Ziet er eerlijk gezegd helaas meer uit als enkel een oude vriend bezoeken.
@ftm Feyenoord had toch ook interesse in een donkere jongen, wanneer wordt zijn naam bekend gemaakt ? En is de reden dat zijn naam nog niet bekend is tov deze namen omdat Feyenoord hem het liefst wilt ?
Daar moet ik nog even mijn mond over houden, haha :-)
Komt nog wel naar buiten.
@ftm Heb het gevoel dat ik redelijk warm zit 😁 je kant ook niet toevallig iets loslaten over zijn nationaliteit of competitie 👀?
En dan als ie iets dropt zegge ze dat je transfers op focked
Willen mensen binnen de club behalve de 6 positie nog een andere positie versterken?
Want het proberen vast te leggen van Reiss Neslon lijkt me een erg goede toevoeging aan ons team + hij heeft nog maar een half jaar contract, wordt daar wel eens over gesproken/gedacht?
Ik hoor geen geluiden over versterkingen op andere positie(s)
Reiss Nelson speelt bij de koploper van de Premier League die met een aardige voorsprong een top seizoen draaien, vorige week viel hij in voor Saka en maakte gelijk 2 goals en een assist.
Na de wedstrijd was hij zo opgetogen dat hij beslissend was, hier wachtte hij op enz enz, goede optie als ARJ weg gaat en Walemark bijv een half seizoen aan Utrecht of Heerenveen uitgeleend wordt, maar denk 0% kans.
Laat zerrouki nou maar lekker bij Twente ballen en haal die Hancko maat maar liever
Lijkt me geen toeval dat Hancko hem zo kort voor de winterstop een uitnodiging heeft gestuurd :-) Krejčí lijkt mij persoonlijk de sterkste optie uit de lijst. Heeft al flink wat Europese wedstrijden op zijn naam staan voor zijn leeftijd. Zeer ervaren speler dus. En een onwijs goeie nummer 6.
Nog een naam om te noemen, speelt niet bij Gent omdat hij daar niet in het systeem past zoals er nu gespeeld wordt.

Elisha Owusu
Kan er al definitief een naam door Perrone nu Newcastle steeds meer toenadering lijkt te zoeken?
Die info is bij anderen onbekend
Zerrouki houd alle opties open, ook interesse vanuit Amsterdam.
Zie ik liever deze speler komen.
En die Wieffer valt me ook niet tegen, valt goed in.
Laat ik vooropstellen dat ik deze speler nooit heb zien spelen en hem voor de interesse ook niet kende. Maar je haalt met Zerrouki wel een bepaalde zekerheid in huis. Ik vind Zerrouki voor een 6, een sierlijke speler met een mooie trap in zijn poten. En daarnaast is het echt een stofzuiger. Hij heeft zich ruimschoots bewezen bij FC Twente en is toe aan een stap hogerop. Ik durf te wedden dat hij moeiteloos meekan met ons team. En juist nu dat wij zo goed draaien en niet al kansloos zijn voor een kampioenschap, zou ik juist kiezen voor zekerheid en dus voor Zerrouki. Wel tegen de juiste prijs natuurlijk. Maar ik begreep dat die Tsjech ook een dure jongen gaat zijn.
Krejčí zal waarschijnlijk goedkoper zijn dan Zerrouki. Twente wil vooralsnog niet van hun veel te hoge vraagprijs af stappen. Ze zien zichzelf namelijk nog meedoen met de top.
Ik vind niet dat Feyenoord 7 a 8 miljoen moet betalen voor Zerrouki, maar ik denk wel dat Twente dat kan krijgen voor die jongen. Natuurlijk is Feyenoord de perfecte vervolg stap voor zo’n jongen, maar uit het oogpunt van Twente moet er gewoon betaald worden voor hun beste speler. Hij zal dus waarschijnlijk naar het buitenland gaan en dan is het maar de vraag of die het daar gaat redden. Zo’n jongen moet je net 2 jaartjes eerder halen, want dan betaal je er niet de hoofdprijs voor.
Volgens mijn info is het 'puur' om zijn vriend Dávid Hancko te bezoeken. Maar het is een mooi gegeven dat hij alvast heeft mogen ruiken, mocht Feyenoord verdere toenadering zoeken.

Ik weet wel dat de club hem aan het 'connecten' is aan de hand van de info in het artikel :-) let's see what happens
Laat maar komen voor de juiste prijs dan die kunnen we goed gebruiken
Wel toeval. Even sfeer proeven alvast. Even goeie rondleiding geven. Kent die de stad ook alvast