Nieuws

Feyenoord U21 verliest van Brighton U21: 2-0

FeyenoordTM

Feyenoord U21 heeft averij opgelopen in groep B van de Premier League International Cup. In Engeland ging het elftal van Melvin Boel met 2-0 onderuit tegen het Engelse Brighton & Hove Albion U21.

Feyenoord trad in de basisopstleling aan met namen als Mike Kleijn, Antoni Milambo en Noah Naujoks, maar kwam niet tot scoren. Namens Brighton namen Todd Miller (20) en invaller Marcus Ifill (18) de doelpunten voor rekening. 

In groep B gaat Feyenoord O21 het naast (eerder Arsenal, 1-1 en) Brighton & Hove Albion FC ook nog opnemen tegen West Ham United (15 november) en tegen Manchester United (24 januari 2023).

De Premier League International Cup is een internationaal jeugdtoernooi waarin twaalf jeugdelftallen van Premier League-teams het opnemen tegen twaalf jeugdteams uit Europa. De beste twee clubs van elke groep plaatsen zich voor de knock-outfase van het toernooi.

Delen

Reacties

Waarom hebben wij die Amyn nou gehaald? Beetje geldverspilling om die te halen voor op de bank bij de U21
De groteBuitenlandse aankopen vallen vaak erg tegen. Vorig jaar met veel bombarie de ster van PSG (Nesta Zahui) en nu ook Amyn en Toure (weer PSG).