trauner

Europees

Feyenoord uit Europa na verlies in Rome

Feyenoord heeft het niet voor elkaar gekregen om de 1-0 voorsprong na het eerste duel vorige week in Rotterdam vast te houden in Rome. De ploeg van Arne Slot is na verlenging met 4-1 verslagen door de Romeinen. In de 80e minuut scoorde Igor Paixão nog de gelijkmaker, maar schoot Paulo Dybala de Romeinen weer op een 2-1 voorsprong in de laatste minuut van de officiële speeltijd.

In de eerste verlenging had Santiago Gimenez de gelijkmaker op de schoen voor de Rotterdammers, maar schoot hard over. De Romeinen wisten uiteindelijk na een goed uitgespeelde aanval de 3-1 binnen te tikken via El Shaarawy. In de tweede verlenging wist Feyenoord niet meer toe te slaan in de Romeinse zestien meter, waarna Pellegrini in de 108e minuut de wedstrijd op slot gooide en de eindstand bepaalde op 4-1.

De Rotterdammers mogen zich nu op gaan maken voor de laatste wedstrijden en landstitel in de Eredivisie.

AS Roma 4 - 1 Feyenoord (4-2) w.n.v.

60' 1-0 Spinazzola
80' 1-1 Paixão
89' 2-1 Dybala
101' 3-1 El Shaarawy
108' 4-1 Pellegrini

Bijzonderheden:
120' Rode kaart Gimenez