paixao

VK Sportphoto

In beeld

Feyenoord speelt gelijk tegen Union Saint-Gilloise

Van de redactie

Feyenoord heeft het derde oefenduel in voorbereiding op seizoen 2023-2024 met 0-0 gelijkgespeeld tegen het Belgische Royale Union Saint-Gilloise. Op een uitverkocht Sportpark VV Smitshoek zagen vele supporters geen spectaculair duel tussen de Belgen en de Rotterdammers. Ondanks een aantal kansen in de tweede helft van met name Feyenoord, bleven doelpunten zaterdagmiddag uit.

Later meer...

 

Feyenoord - Union Saint-Gilloise 0-0

 

Opstelling Feyenoord eerste helft: Bijlow (C); Kasanwirjo, Geertruida, Hancko, Lopez; Zerrouki, Timber, Van den Belt; Dilrosun, Danilo, Paixão. 

Opstelling Feyenoord tweede helft: Wellenreuther (C); Pedersen, Milambo, Hendriks, Hartman; Zechiël, Wieffer, Minteh; Jahanbakhsh, Bullaude, Sauer.

Wissels: Berger, Jansen, Hokke, Sauer, Kleijn, Slory.

Opstelling Union Saint-Gilloise: Moris (C); Sikes, Burgess, Macheda; Nieuwkoop, Sorinola, Puertas, Vanhoutte, Rasmussen; Boniface, Ayensa.

 

Delen

Reacties

We hebben 5 weken voor de competitie beging en zo als ik lees aan de. Reacties was het niet slecht dus houw de moet er in en op maar het volgende seizoen we worden wel weer kampioen en laten ajax en psv ver achter ons veel fijn wedstrijd dagen en maar hopen dat we de champignons finale halen
Een vermoeid ogend Feyenoord in de 1ste helft. Een jeugdig en energiek Feyenoord in de 2de helft. Twee grote talenten die heel goed speelden: Leo Sauer een technische en snelle jongen met prima passeerbewegingen ( eigenlijk heb je die goede linksbuiten al in huis en hoef je niet voor vele miljoenen verder te zoeken ) en Gjivai Zechiël, een technisch zeer goede speler met veel spelinzicht en loopvermogen.
Ach Feyenoord is nog niet compleet hè.
Ik vind de stilte wel positief. Er lekt, los van wie wij willen, niet hoe het loopt.
Heb je voor vanavond nog iets in de oneindige pijpleiding 🤣🤣
Vooralsnog is het angstvallig stil. Focus ligt op Ivanusec — nog geen akkoord.
Ga dat er snel komen ?.
Anders lopen we hem straks nog mis , is er vanaf meer clubs concrete interesse?
Speelt er niks concreets tussen Feyenoord en Isaksen?
Ja inderdaad zou wel een goede aanwinst zijn👍
@ FtMWordt ivanuśec nou voor CAM of LB gehaald is nog steeds onduidelijk
Jammer in de winter ging het ook al zo. Hopelijk begint dit niet een patroon te worden. Wil zeker niet negatief zijn want ik hou echt van deze club. Maar ik vindt dat we nu echt moet doorpakken.
Dank je. Dan kunnen we ons weer richten op waar het hier voor bedoeld is.
We zitten aan het begin van de voorbereiding. Sauer, Zechiel haken als jongelingen prima aan. Er staan twee goeie keepers. Hendriks doet het prima en Kasanwirjo was al een stuk beter dan de vorige wedstrijd. Van de Belt deed ook meer dan alleen aardig mee. Voorin mis je nog stootkracht alen afronding maar dat heeft ook met de fase van voorbereiding te maken. Als je ziet hoe soepel de driehoek Hartman, Zechiel en Sauer combineert ook tegen het eerste van Union dan weet je toch dat het alleen maar beter gaat worden? Ik heb vertrouwen in dit elftal zelfs zoals het er nu staat en er komen zeker nog een of twee versterkingen. Slot wil winnen maar vooral spelers en spelsystemen uitproberen. Ik zie geen reden om te denken dat we niet een goed seizoen gaan draaien hoor!
We missen een 10 en goede buitenspelers. Je moet kritisch blijven als je verder wilt. Met hoze hosanna wordt je simpel weg niet weer kampioen. Over minder dan 3 weken moet je er staan. Er is geld en al erg lang duidelijk wat er bij moet. Dus dan vandaag zien dat die posities totaal onvoldoende scoren in zowel de eerste als tweede helft moet in mijn ogen tot snelle acties lijden.
Laten dat nou precies de posities zijn waar ze bezig zijn met versterkingen :) Dat komt dus wel goed!
Oh ik geloof zeker dat het goed komt. Maar na net die wedstrijd gezien te hebben vind ik dat je als support best mag zeggen , ai daar missen we wat waar blijven ze.
Vind ik ook maar zoals Slot zegt: op het trainingsveld maken wij het verschil. Keeper of the Faith!
Waarom mag je hier niet kritisch zijn dat? Het is toch gewoon een feit dat je terug ziet dat je op de flanken en 10 kwaliteit mist? Daar moet snel wat aan gebeuren anders wordt de start heel lastig voor Feyenoord. Lijkt me eerder realisme dan gezeur.
Heb je en punt, maar mensen zijn ongeduldig en laten zich gek maken door alle primeurs die ze maar vinden of lezen
Je mag toch wel langzaam aan gaan zeggen dat ze niet echt daadkrachtig zijn momenteel. Dit is een probleem wat we kennen van vorig jaar. Een nummer 10 daar kan je nog van zeggen ja Szymanski zijn vertrek kwam onverwacht en daar heb je wat tijd nodig. Maar buiten spelers misten we vorig seizoen al. Dus dat daar nog geen versterking is mag inmiddels in mijn ogen wel tot wat kritiek gaan lijden.
Ik heb geen probleem met kritiek geven maar je hebt sommige die kunnen geen zin schrijven zonder dat er een scheldwoord in staat. En ik ben het met je eens dat er wat op de flanken en een 10 bij moet.
Dat slaat ook nergens op. Totaal negatief zijn en alles naar de klote roepen ook niet overigens. Maar sommigen zijn wel heel naif en nog totaal met het hoofd in de wolken. Vorig seizoen was geweldig en super knap met alle nieuwe spelers. Dit jaar speel je CL en persoonlijk vind ik dat je dan moet zorgen dat je net even wat doortastender bent. Op 2 posities in mijn ogen: nummer 10, op dit moment alleen Bullaude, dat kan niet. Op de vleugels; moet een topper komen die wat kan forceren.

Voor de rest kunnen ze geduldig zijn en buitenkansjes afwachten maar die twee moet je gewoon de komende week wel zo een beetje in huis halen.
Heremetiet. Is half FR12 hier naartoe gekomen vandaag? Wat een ellende in de comments zeg! Hoop dat hier snel actie op ondernomen wordt door de moderators want zo gaat de lol voor een hoop mensen, zeker voor mijzelf, er snel vanaf.
FR12 is flink in verval geraakt. 9 van de 10 keer gaat het niet meer over het topic, sterker nog, het gaat nog geen eens meer over voetbal. Trieste constatering van een site die ooit inhoudelijk nog ergens over ging.
Zitten daar nog wel een paar normale die over voetbal willen praten.
Was ooit een leuke site maar inderdaad, raakte in verval. 1908.nl toen een super alternatief geworden. Maar als ik in dit topic kijk lijkt het in sneltrein vaart net zo te vergaan als daar. En dat zou ik oprecht jammer vinden.
Jaren geleden maakte fr12 een goede stap door het cafe topic aan te maken wat ik onder meer voor vroeg in de tips sectie aangezien ik toen nog vaak soccernews bezochte die hetzelfde hadden.

De reden hiervoor was om te voorkomen dat mensen offtopic zouden gaan meteen na een nieuw nieuwsbericht en de mensen die lekker willen ********** daarnaartoe konden gaan.

Jarenlang ging dat best goed en je had mensen die eigenlijk alleen in het cafe gingen om daar te reageren of de mensen waaronder ik die onder nieuwsberichten ontopic konden praten. Helaas is het de laatste jaren weer een rommeltje geworden vooral nu door dat idiote like systeem waardoor de domste readties maken gepromoot wordt.. `achja
Feyenoordfame nooit maar dan ook nooit meer komen naar Feyenoord.
Er zitten toch een partij treurige mensen in de commentsectie. Feyenoordfame bijvoorbeeld. Ivanusec die niet komt: nergens te lezen. Je zal maar zo sneu zijn als appie2002
Het plezier ebt inderdaad langzaam weg als er hier FR12 toestanden komen. Strenge moderatie zou toch wenselijk zijn.
Nee storm komt er niet wel regen😉nee is mij te verdacht stil. Feyenoord heeft hier en daar een verrassing in petto…is mijn gevoel he. Ik zeg niet dat het met morgen te maken heeft of zo
Keep on dreaming......er komt echt geen verassing uit de 🚁morgen.....
@FTM ik las dan Ivanusec waarschijnlijk van de baan is door buitenlandse interesse
Die is flauwgevallen door hongerstaking
Zal me niks verbazen met dat getreuzel...
Is er al iets bekend over oefenwedstrijden op trainingskamp?
FTM zijn er updates en/of ontwikkelingen? Het is erg stil.
Is FTM misschien op vakantie? Hij is zo stil.
Voor mij zijn Zechiël en Sauer de uitblinkers van de wedstrijd. Zechiël laat zien hoe je moet opereren als snelle spelverdeler en Sauer is de enige aanvaller die z'n mannetje kan passeren en daarna het overzicht behoudt. Twee spelers om in de gaten te houden.

Ik zou Bullaude overigens wel een keer in de eerste helft willen zien bij het "A-team" . Timber is het gewoon niet als 10, en dat blok van een vd Belt/Wieffer (vorige wedstrijd)/Zerrouki is te vlak en heeft te weinig creativiteit. Ik denk dat een Bullaude complementair zou kunnen zijn met zijn creativiteit en diepgang.
Ondanks de uitslag was het weer genieten, met name de tweede helft. Sauer is een magiër, en die Minteh is met de juiste instelling hier naar toegekomen! Waar komt die Zechiël trouwens ineens vandaan? Nooit opgevallen in de jeugd in nu al zo compleet.

Als je kijkt hoe ver we nu al zijn... en dan met nog 2-3 echte versterkingen...
Bullaude is trouwens een ongelofelijke luilak...
Sterke pot voor Sauer, Minteh en Zechiël! 🔴⚪️⚫️
Prima pot, gelijkwaardig aan een Europa League halve finalist! En dan moeten er nog 1 of 2 aanvallende aankopen plus Gimenez bij komen.
Ze waren kwartfinalist, net als Feyenoord.
Prima tweede helft gezien. Wat speelden die Sauer en Zechiël goed zeg. Ook weer genoten van Hartman.
Sauer en Minteh gaan belangrijke minuten maken dit seizoen. Leo spreekt voor zich. Bij Minteh is het opvallend dat hij bereid is om ook defensief veel werk te verzetten.

Zechiel ook bij het eerste houden. Goede handelingssnelheid al en gaf een paar indrukwekkende passes.
En Hendriks als back up voor Hancko. Die 4 zou ik erbij houden.
Staat ook in de analyse. Goed in druk zetten! Dilrosun gaat echt weinig minuten maken.
Wat een stel houthakkers zijn die van USG zeg
Het begrip friendly match is niet aan ze besteed inderdaad
Ja niet normaal. Die maken veel overtredingen
Sauer zoveel beter dan alireza en dilrosun. Wat een parel
Wat is er met Bullaude gebeurt. Raakt echt geen knikker
Nouja hij heeft natuurlijk niet veel zelfvertrouwen na vorige seizoen. Gepasseerd door Dilrosun op 10, die er echt niks van bakte. Ik denk als die met de basiself meedoet dat het echt wel wat kan worden. Die jongen had eigenlijk beter naar AZ kunne gaan, waar die alles had gespeeld. Hij is echt een klasse beter dan Mijnands. Maar goed als die aankopen er echt allemaal gaan komen dan zal die, net als Dilrosun, weinig minuten gaan maken dit jaar.
Zechiël heeft nu al mee goeds gedaan dan Timber de gehele 1e helft.
Slot laat Sauer denk ik niet voor niets samenspelen met Hartman. Zou weleens de verrassing van het seizoen kunnen worden.
Vind die zechiel echt prima spelen zeg. Viel me vorig jaar nooit zo positief op, maar nu vind ik hem echt goed spelen.
Zeker, maar ook Sauer een heerlijke speler.
Ja Sauer is een heerlijk talentje👌
Waarom speelt Milambo centraal achterin? Raar.
Ja, evt. Hokke kan daar spelen zou je denken.
Twee linkspoten dan, ook niet ideaal. En in een oefenwedstrijd kun je ook eens wat proberen.
Hij deed het goed, paar keer ingegrepen en goed aan de bal. Las dat hij in de jeugd er ook wel speelde.
We hebben toch een verdediger van Zwolle gehaald? Of is die direct naar Dordr gegaan?
Toch grappig om hier te lezen dat sommigen een speler slecht vinden spelen en dan iemand anders twee reacties eronder juist zegt dat hij goed speelt lol
Weer nieuw elftal zo krijg je nóóit een vast team
Ja stel je voor dat je de voorbereiding gebruikt om spelers en combinaties uit te proberen.
Duidelijke aanvallende impuls nodig. Timber op AM gaat echt niet lekker, v/d Belt doet lekker mee.
Aub Timber, Danilo en Dilrosun verkopen !!! Wat bagger voetballers zijn het... Wieffer hoort in basis en ramzi valt me tegen.. moet echte 10 en buitenspeler komen.. voorlopig is het niks
aanvallend matig, hebben echt nieuwe buitenspelers en 10 nodig.
Je mist creativiteit op het middenveld en voorin, verder ziet het er bij vlagen al prima uit.
Dat zat er natuurlijk dik in na het vertrek van eerst Orrie en daarna ook nog Szymanski. Echt een aderlating. Ben super benieuwd of we misschien die Rus erbij gaan krijgen want dat lijkt me echt een fenomeen.
Creëren veel te weinig kansen ondanks dat ze aardige controle hebben over deze wedstrijd , creatieve mensen missen we want Timber kan dat niet denk met wiefer dat het beter gaat lopen
Danilo trekt zijn benen in en gaat niet voluit. Is denk al met Rangers bezig in zijn hoofd.
Timber, Dilrosun en Kasanwirjo zijn echt de zwakke schakels
Ik vind Timber onzivhtaar beide andere spelers oke netvals overigens de rest.
Oaixao valt me tegen komt fysiek tekort.
Zozo kasanwirjo deed dit aardig
Die Brenet wil toch ook wel ergens aan de voorbereiding beginnen zou je zeggen. Kasanwirjo naar Griekenland en voor minder geld Brenet halen is gewoon een upgrade voor het team. Mag met Pedersen concurreren en zo lang Geertruida blijft basis centraal met Gernot/Beelen backup.
25 minuten zonder doelpunt.. wanbeleid! Iedereen is afgeschreven
Ze moeren echt opzoek gaan voor een betere RBack Timber ook veel verlies op dit moment
Danilo weer aan het teasen hoor op Twitter, hij wilt zo graag weg. Heel ondankbaar is die weer.
Stuurt een foto van zijn vakantie in Brazilië. Huilen.
Kareltje ga nou lekker terug naar je neuzen site.
Je hoort hier niet.
Zit alleen maar die Danilo te trollen
Word kotsmisselijk van je.
  • 1
  • 2