Zo goed als zeker
kasanwirjo til

Nieuws

Kasanwirjo verbindt zich vandaag voor 4.5 seizoen aan Feyenoord

De deal tussen Feyenoord en FC Groningen voor Neraysho Kasanwirjo gaat vandaag rondkomen. Dat meldt Martijn Krabbendam van Voetbal International.

De multifunctionele speler verbindt zich tot medio 2027 aan de Rotterdammers, die naar verluidt een vaste fee van €1.500.000 betalen aan De Trots van het Noorden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik begrijp niks van deze aankoop is dit nu de budgetten oprekken wat te kloesse zei. Van zeroukki naar deze speler raar verhaal ..en Groningen was heel behulpzaam schijnt een lastig ventje te zijn .
schijnt knap vervelend mannetje te wezen , een stoorzender binnen de selectie , groningen werkte daardoor graag mee
Was Summerville en van Persie ook...😉
Het is een beetje als de hele week roepen dat je een nieuwe Mercedes wil kopen en uiteindelijk kom je met een slecht ingereden Skoda thuis.
Feyenoordsupporter
Slot en Feyenoord zien het zitten met deze speler.
Toch veel negatief commentaar van de reageerders.
Wieffer heeft het 2 wedstrijden zeer goed gedaan, ja natuurlijk waren de tegenstanders geen topploegen maar hij onderscheide zich uitstekend.
Wieffer komt over van Excelsior dus laten we deze speler ook gewoon een kans geven
Feyenoord Feyenoord met deze aankoop toon je maar weer het eeuwige durende wanbeleid aan. Geen enkele ambitie om ook maar vol voor het kampioenschap te gaan. Nietsnut die te Kloese met zijn grote bek moet maar eens plaatsmaken voor een echte TD.
Negatieveling
Top speler boys word een grote jongen
Zei je dat vd zomer ook niet , toen ze met Wiefer aan kwamen zetten?
De_meastro_uit_1908
Oh sorry hoor wist niet dat jij ook in de scouting zat. Is een goed talent en op veel posities inzetbaar. Hij is ook rCD dus zal waarschijnlijk backup van Trauner na geertruida of rasmussen worden. Is ook nog eens snel wat handiger is bij ploegen die op de counter spelen. Kan hij als eerste terug zijn. Ook is dit een talent grotendeels voor de toekomst die als het echt nodig is er kan staan.
Je hebt er geen klote verstand van
Kijk nog maar even naar de ranglijst.
Neem je momentje en schrijf dan iets met onderbouwing.
Roeptoeter.
Solliciteer. Je hebt een grote kans denk ik . Zo'n commentaar wijst op verstand van zaken en met zo'n instelling kom je er vast wel whaahaaa
Misschien moet jij maar eens nooit meer bij Feyenoord komen.
Hoezo...? In Slot we trust....
De prijs van 1.5 mil voor een 4,5 jarig contract kan me zeker bekoren. Nuttige speler om te laten ontwikkelen binnen deze groep en hopen dat hij er na komende zomer echt staat als vervanger van Trauner. Echter gaan we er nu met deze aankoop wel van uit dan Geertruida basis rcv blijft de rest van dit seizoen?
Geertruida RCV ben ik niet zo wild van
waarom niet? deed het beter dan Rasmussen
Dat is al snel natuurlijk
Als "6" niet nee, maar op zn laatste wedstrijden als cv ,valt er toch weinig op aan te merken
Prima speler, zeker voor een dergelijk bedrag. Maar dat laatste is echt een bijkomend voordeel. Belangrijkste is dat je een speler hebt die nu al over goede kwaliteiten beschikt als verdediger/controleur, zich niet of nauwelijks hoeft aan te passen en het in zich lijkt te hebben om (snel) verdere stappen te kunnen maken.
Jezus, serieus? Wie Groningen beetje volgt ontdekt al snel dat geen enkele speler van hen een aannwinst is voor ons Feyenoord. Beetje jammer.
Erg domme reactie. Verstand van voetbal heb je in ieder geval niet.
Feyenoordmuntendam
Nou ja ben het wel met je eens.dit is een speler die feyenoord niet beter maakt.Bij fcgroningen sukkelde die vaak in slaap.
Klopt... jij gelukkig wel 🤣
Suarez ging dan ook niet naar ons……….
@FTM Was Yerson Mosquera geen optie van Wolves? Stond bekend als een van de grotere verdedigende talenten in Colombia, maar komt niet aan de bak eerst door blessures bij hun. Was een goeie geweest voor ons.
Is geen verkeerde voetballer voor ons is nog jong én kan nog doorgroeien .💪🤗
Én kan na 4,5 jaar als hij zich ontwikkeld ,zeker voor een mooi bedrag verkocht worden. ❗❗
Alleen heeft hij dus over 4,5 jaar geen contract meer... Ontwikkelen zal, als je flink winst wil maken op zulke spelers, binnen 3 jaar moeten gebeuren.
@FTM hoe groot is de kans dat de club nog een aanvaller binnen gaat halen? Neem aan dat Slot wel wat extra stootkracht wilt voorin als we voor het kampioenschap willen gaan.
nietgeschotenmeestalmis
Slot kan wel een hoop willen, maar ik gok dat de directie zegt dat hij voorin op alle posities voldoende personeel heeft staan, en dat hij het hier dus mee zal moeten doen.
Wat ik me wel af vraag, is of Kasanwirjo ook gezien wordt als mogelijke CVM, of dat daar toch nog iets zal gaan gebeuren...
Aanvallers zullen er idd niet meer komen tenzij er enkele nog vertrekken. Verder zij Slot Kasanwirjo puur als een verdediger te zien die naast centraal ook eventueel rechtsback kan spelen. En met Timber die nu weer terugkomt denk ik dat hij ook de eerste en laatste transfer deze window zal zijn.
Denk dit ook. Had nog gehoopt op een klasbak/groeibriljant op 6 erbij, maar nu Timber zo goed als terug is, zou het hier wel eens bij kunnen blijven.
De scouting van Feyenoord heeft in de recente historie bewezen uitstekend te zijn. Het bedrag dat hij kost of verdienen gaat interesseert niet. Wat boeit is of hij presteert.
Dik contract ook, heel mooi. Gewoon prima speler waar ik altijd wel beetje medelijden mee had. Onder trainers als Buijs en Wormuth heb je nou eenmaal niet heel veel ruimte om je technische kwaliteiten te laten zien en die maken deze speler juist zo interessant. En als je 4 trainers in 2 jaar tijd hebt gehad, die je allemaal op een andere plek laten spelen dan heb je ook nooit het vertrouwen en de continuiteit die je nodig hebt om je te ontwikkelen als speler. Hoog tijd dus dat deze speler het vertrouwen krijgt, bij Feyenoord kunnen we hem echt vormen!
nietgeschotenmeestalmis
Eens, alleen heb je onder Slot ook geen garantie dat je altijd op dezelfde positie speelt... Al komt dat deels ook door het gebrek aan voldoende kwaliteit voor een bepaalde positie.
Maar kijk naar Geertruida, die heeft dit seizoen ook al meermaals op drie verschillende posities gespeeld. Ik vraag me af wat hij daar zelf van vindt en wat zijn favoriete positie is.
Ik hoef geen waarschijnlijke winst en laag aankoopbedrag. Wil een top speler die ons kampioen maakt. Ik begrijp dan ook niets van deze aankoop en ook nog eens voor 4 en half seizoen. Als hij nooit speelt heb je ook geen winst en ook anderhalf miljoen weggegooid.
Prima aankoop , behendige speler .kleine 2 miljoen is hij wel waard . Ga je over een jaar of 2/3 voor zeker 10 kunnen verkopen .
Yeah, right 🤣
Goed dat jij geen TD bent
1.5 miljoen is tegnwoordig.wisselgeld en de gok wel waard.
Met de mogelijkheden die Feyenoord heeft isnhet een utopie om te denken dat je de bepalende speler die je kampioen maakt eventjes binnenharkt
Ik begrijp niks van deze aankoop is dit nu de budgetten oprekken wat te kloesse zei. Van zeroukki naar deze speler raar verhaal ..en Groningen was heel behulpzaam schijnt een lastig ventje te zijn .
Oke maar je verkoopt je eigen bepalende spelers ook voor te weinig geld .madueke bij de lampjes voor 40 miljoen en wij verkopen Sinisterra voir 25 .dat is niet uit te leggen .Senesi voor 15 ook te weinig overal vragen ze de hoofdprijs .je verkoopt ausness voor 15 miljoen en vindt zerrouki van 8 dan te duur daar begrijp ik helemaal niks van ...en nu haal je een speler voir de toekomst maar je staat nu boven aan en niet dit jaar kampioen worden .Champions League is gegarandeerd 40 miljoen
Groningen laat hem wel makkelijk gaan, zo kennen we Fledderus niet. Waarschijnlijk is Van der Ree undercover nog voor Feyenoord aan het werk, of Fledje wordt onze nieuwe technisch manager.
Feyenoordmuntendam
Nee omdat ze blij zijn dat ze van hem af zijn
Ik mansverk nog haalbaar?
nietgeschotenmeestalmis
Lijkt me wel, maar blijkbaar willen ze hem niet. Voldoende tijd en middelen voor gehad...
leuk voor de breedte geen versterking
dat zeiden we ook met Dessers pakte toch even heel anders uit of niet :)
Arne zegt: 'hij is nog goedkoper dan wat de VI vermelden OF ik moet verkeerd geïnformeerd zijn'
Hij is goedkoper dan 2 miljoen zei slot en hij dacht dat VI met die 2 miljoen kwam. Maar dat was AD volgens mij
Met elk nieuw bericht wordt ie minder duur :).

En de echte kenners hier maar schreeuwen dat het mss wel 8 miljoen werd 🤣
Nou dan paar berichten dan, misschien krijgen we dan wel geld toe!
Speelde tegen ons dramatisch maar hij is nog pas 20 en vorig seizoen erg sterk.

Goede aanwinst voor 1,5 mil👌🏼
Dit seizoen speelde hij niet tegen ons, vorig jaar was hij idd niet fantastisch
Jawel, speelde op het middenveld afgelopen weekend. Was niet bijzonder. Toch benieuwd wat deze man voor Feyenoord klaar kan maken.
Nu volledig focus, radiostilte, op naar zondag
Beat The Scum
In Slot we trust
Gezien dit bedrag echt een hele goeie deal! Kan niet anders dan dat je hier winst op gaat maken.
nietgeschotenmeestalmis
Denk ik ook. Alleen al het feit dat hij nu speler van Feyenoord is (zonder 1 minuut gespeeld te hebben) maakt hem misschien al wel het dubbele waard. Als hij nu ook nog basisspeler wordt en hoge ogen gaat gooien (wie weet wordt het wel een nieuwe Dumfries 🤣) is hij met 23 jaar 15 miljoen waard.
voor 1.5 miljoen goeie deal