yv2022827yv2022827a1b09368

VK Sportphoto

Nieuws

Timber mogelijk beschikbaar voor Klassieker

Stan

Quinten Timber, die de laatste weken kampte met een blessure, zal zondagmiddag tijdens het duel met Ajax mogelijk alweer bij de selectie zitten van Arne Slot. Dat gaf de trainer van Feyenoord vrijdagmiddag aan in de voorbereidende persconferentie. 

Slot vertelde in de de persconferentie dat Timber alweer meedoet met de training. Het is nog de vraag of hij fit genoeg is om zondag tegen zijn oude club bij de selectie te zitten, maar de Feyenoord-trainer liet weten dat het 'de goede kant' op gaat: "Hij traint delen mee. Dus of die zondag al gaat halen daar zullen we morgen samen over gaan spreken. Sowieso niet in de basis. Of hij erbij kan zijn daar zullen we het morgen maar eens over gaan hebben. Je hebt natuurlijk te maken met een speler die voorzichtig is in de duels, maar het is goed om te zien dat hij al delen van de training mee doet. Hij is dus al verder dan we gehoopt hadden, waarbij we ook heel goed snappen dat het natuurlijk altijd kwetsbaar is dus dat je nooit de zekerheid hebt dat hij fit blijft. Maar die zekerheid heb je met geen enkele speler.”

Delen

Reacties

Heel goed nieuws! Maar ik neem aan dat ze geen risico met hem nemen
Goed nieuws zeg!! Zo is die ‘dunne’ selectie op een dag weer een heel stuk breder! Komt goed uit gezien het aankomende programma!
Rutger is Szymanski ook fit genoeg , las dat hij ook pas net weer meetrainde
Je geeft zelf al het antwoord op je eigen vraag.
een keer volledig meetrainen betekent niet altijd automatisch , dat die gene ook bij de selectie zit of speelt. maar goed laten we het hopen
Wieffer laten staan, voetballend veel beter
Ok prima, dan is het maar goed ook dat we geen Zerrouki hebben gehaald.