slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "De focus ligt op onszelf"

Dit weekend staat voor Feyenoord het altijd beladen treffen met aartsrivaal Ajax op het programma. De ploeg van trainer Arne Slot gaat staat zondagmiddag om 14:30 met een duidelijk doel aan de aftrap in De Kuip: de aanval van de Amsterdammers afslaan en het gat met de huidige nummer 3 uitbreiden. Vrijdagmiddag ging Slot in de gebruikelijke persconferentie in op de belangrijke wedstrijd. 

De trainer van Feyenoord kijkt uiteraard naar de opponent van zondag maar richt zich vooral op zijn eigen team: "De focus hou je gedeeltelijk op jezelf, maar nu ook op Ajax omdat we zondag tegen ze spelen. Het zou een beetje gek zijn als we dan helemaal niks van hen zouden bekijken. Maar de focus ligt dan vooral op wat ze aan de bal en zonder de bal doen. Uiteraard kijken we dan ook naar onszelf van: ‘Oké wat kunnen wij verbeteren van de wedstrijd in Groningen of tegen Zwolle’. Dus de focus ligt grotendeels op onszelf, maar ook op de eerstvolgende tegenstander."

Slot wil niks weten van het feit dat Feyenoord De Klassieker als 'favoriet' zal ingaan: "Of je nu wel of geen favoriet bent, daar win je geen wedstrijden mee. Je wint wedstrijden door heel goed voorbereid wedstrijden in te gaan. Heel fanatiek en agressief te spelen. Dat zullen beide teams zondag van plan zijn. Daar ligt in ieder geval mijn focus en die van de staf om ons optimaal voor te bereiden op de wedstrijd. Daar halen we geen randzaken bij."

Delen

Reacties

Het viel me op dat het veel over 'geloof' en 'hoop' ging maar helemaal niet over 'liefde'. Terwijl 'die' door de apostel Paulus toch het hoogst werd aangeslagen....😉😋😍