VK Sportphoto - Neraysho Kasanwirjo & Bryan Linssen

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Transfersom Kasanwirjo nog een stuk lager"

Stan

Vrijdagochtend werd bekend dat Feyenoord Neraysho Kasanwirjo gaat overnemen van FC Groningen. Naar verluidt zal de transfer van de multifunctionele verdediger vandaag afgerond worden. In aanloop naar De Klassieker van zondagmiddag ging Arne Slot in op de komst van de nieuwbakken Feyenoorder.

Slot doet in eerste instantie nog enigszins geheimzinnig over de komst van de Groningen-verdediger: "Ik heb hem nog niet op ons trainginscomplex gezien, maar ik denk dat de kans niet is uitgesloten dat ik hem nog ga treffen de komende week."

Vervolgens legt de trainer uit wat het idee is achter de aankomende transfer van Kasanwirjo: "We hebben natuurlijk getracht met Ramiz Zerrouki een versterking te halen die er direct zou staan. Toen heb ik wel eens vaker gezegd dat als we geen vervanger kunnen speler voor een speler die er direct kans staan dan zou het ook wel eens een toekomst-investering kunnen worden. Een speler die we voor heel weinig geld kunnen halen, zelfs voor Feyenoord-begrippen. Want het is nog een stuk lager dan de transfersom die ik vandaag op VI zag staan."

Indirect verklapt Slot uiteindelijk dat de overstap in kannen en kruiken lijkt: "Het is een jongen die vorig jaar zeer talentvol was. Dus dat is het een toekomst-investering die we gedaan hebben. Sorry; gaan doen."

Delen

Reacties

Doet ie nou gewoon mee aan het onderhandelingsspelletje? Vond het best opvallend voor Slot dat hij uberhaupt al toegaf dat het speelde, laat staan dat hij nu al zegt dat het geregeld is. Ik vind het overigens wel mooi hoor die houding, als de nummer 1 van de eredivisie aanklopt en je speelt zelf degradatievoetbal dan kan je het ook niet weigeren natuurlijk.
Ze moeten wel verkopen om wat te halen / huren want ze zitten zelf in de dikke shit natuurlijk.