team

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord verliest van PSV in strijd om Johan Cruijff Schaal

Van de redactie

Feyenoord heeft de strijd om de Johan Cruijff Schaal vrijdagavond verloren van PSV. In een gelijkopgaande strijd tussen beide ploegen schoot Noa Lang de Eindhovenaren in de 79e minuut naar de overwinning in De Kuip.

In een uitverkochte Kuip was PSV met 0-1 te sterk, waarmee de Eindhovenaren voor het derde opeenvolgende seizoen de Johan Cruijff Schaal veroverden. Calvin Stengs, Ramiz Zerrouki, Yankuba Minteh en Thomas van den Belt maakten hun officiële debuut voor de Rotterdammers.

 

Feyenoord - PSV 0-1 

79' 0-1 Lang

 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen (83' Van den Belt), Geertruida (c), Hancko, Hartman (72' Lopez); Stengs (62' Timber), Wieffer, Zerrouki; Jahanbakhsh, Gimenez (62' Minteh), Paixão (72' Dilrosun).

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Babadi (73' Saibari); Bakayoko (86' El Ghazi), De Jong (c) (73' Pepi), Lang (86' Vertessen). 

Delen

Reacties

Zo, deze reality-check konden 'we' wel even gebruiken. De polonaise die al leek te zijn ingezet, kan voorlopig nog wel even achterwege blijven. Een volkomen terechte nederlaag, tegen een (bij vlagen veel) beter PSV.
Ik kan mij prima vinden in de opmerkingen van dolledries32 hieronder: Zerrouki en Wieffer zijn dus (te) veel van hetzelfde. Gisteren was de eerste iets beter da de tweede maar dat is een momentopname de eerste conclusie wijst meer op een structureel probleem. De kritische noot die je daarbij moet kraken is dat dat natuurlijk te voorzien was en daarmee de komst van Zerrouki als eerste 'grote' transfer op zijn minst discutabel is. Ik heb dat op dit forum ook meerdere keren aangegeven. De kritiek is des te reëler omdat ook Quinten Timber er nog is en ook die heeft niet de diepgang in zijn spel om de Kökcü-rol op zich te kunnen nemen. En hij was vorig seizoen in de eerste seizoenshelft een meer dan verdienstelijke controleur; met hem in die rol veroverde Feyenoord de koppositie.
N.B. Het gaat er dus niet om dat Zerrouki geen goede voetballer is, dan is hij zondermeer wel, het gaat om de verkeerde prioriteiten bij het transferbeleid. De ontwikkeling van Wieffer en de aanwezigheid van Timber had moeten betekenen dat Zerrouki een lagere positie op het verlanglijstje had moeten krijgen.
In het verlengde daarvan is de tweede zwakte die genadeloos bloot gelegd werd al een even voorspelbare: Er is geen opvolger voor Orkan Kökcü in huis. Stengs als opvolger van Szymanski biedt voldoende perspectief, maar nu is/lijkt Van den Belt eigenlijk de enige speler die de rol van onze aanvoerder van het vorig seizoen een beetje zou kunnen invullen maar van hem mag je nog niet verwachten dat hij dat al op het zelfde niveau kan. Juist vanwege zijn aanwezigheid zou Wijnaldum wellicht de beste optie kunnen zijn. Die met zijn kwaliteiten en ervaring echt iets toe voegt aan deze selectie. Zijn komst, of die van een soortgelijke speler, moet nu echt prio 1 zijn voor DtK. Ivanušec is een heel goede speler voor zover ik kan zien, maar is dan eerder een concurrent voor Stengs dan een opvolger voor Kökcü. En die laatste is het hardst nodig.

Tenslotte blijf ik het ook een tikkie vreemd vinden dat Slot zelden of nooit kiest voor een links- en rechtspoot aan de zijkanten voorin. Vorig seizoen bleef hij Idrissi maar kansen geven en die ging het uiteindelijk ook best aardig doen. Maar ik heb hem geen dingen zien doen die Dilrosun of Wålemark niet zouden hebben kunnen brengen, terwijl zeker Dilrosun in de periode voor het WK meer indruk maakte dan Idrissi. Het lijkt erop dat het mislukte experiment met Dilrosun op de 10-positie hem een beetje genekt heeft. Met de wedstrijdkruimels die Slot nu voor Dilrosun over heeft, gaat die iig niet beter presteren, terwijl de rechterkant gisteren weinig indruk maakte. En dat vind ik dan nog extra jammer omdat Alirezah in mijn ogen de sympathiekste Feyenoorder is, die ik een uitblinkersrol (+ de belangrijke goals zoals vorig seizoen) van harte gun.
zo zijn er volgens mij vrij gemakkelijk lessen te trekken uit de nogal kansloze nederlaag en dat is dan weer het positieve: Van je fouten kun je leren. Nu maar hopen dat de verantwoordelijken niet hardleers zijn.
Zerrouki/wieffer is op dit moment nog teveel van hetzelfde. Die hebben niet die drang na voren zoals Kocku dat had in de voorgaande jaren. Stengs komt te laat aan de bal in de opbouw.

Daarnaast is een rechterkant met en Pedersen en Jahankbash aan de bal gewoon te matig zodat je al snel richting hartman/paxiao moet bij de aanval.

Hoop dat ivanusic snel gehaald word en stiekem hoop ik nog op wijnaldum voor een middenveld met stengs/wieffer of zerrouki/ wijnaldum.
Dit middenveld klopt niet helemaal denk ik. Samen zullen zij ook niet meer dan 5 doelpunten maken, dus wat scorend vermogen toevoegen zou mooi zijn
Nog flinke stappen te maken, afgetroeft op je sterkste kwaliteit is nooit lekker.
Misschien is het al eerder gezegd hieronder, in dat geval excuses. Maar ik was in het stadion en zag bij de ingooi waaruit het doelpunt viel dat die Bakayoko één been van de grond had (leren ze af bij de E-tjes, tegenwoordig JO-9). Maar er zit toch een VAR? Als ik het zie in het stadion vanuit de 2e ring en zojuist bij thuiskomst nog even nakijk op TV, waarom zien de mensen die erop moeten letten dat dan niet? Kan zijn dat we wellicht terecht verloren hebben, maar dit kost je wel gewoon een penaltyserie waarin je nog kans hebt op een prijs.
Jammer en helaas. Opvallend tegenvallen vond ik Wieffer en Zerrouki. Allebei gewoon erg slecht
Wieffer op 6
Stengs op 8
Een aankoop of Ivanusec op 10

Zerrouki bank

Geertruida verkopen om je team kwalitatief te versterken.

Timber en Dilrosun proberen te verkopen.
Van den Belt verhuren

Het kan zo simpel zijn ….
Zerrouki was gewoon slecht, terwijl daar toch verwacht van mag worden dat hij zijn mannetje staat. Teleurstellend
Toch maak ik e zorgen over ons middenveld. Ramiz , Wieffer en Stengs is het toch net niet, zeker kwa scorend vermogen komen we te kort. Hoop dat er nog een buitenkansje komt om het middenveld te ver sterken.
Wat is die dilrosun slecht zeg… ik ben normaal altijd van het steunen. Maar deze jongen moet gewoon lekker in de KKD gaan voetballen. Het is echt verschrikkelijk. Geef Sauer volgende keer aub de kans.
Misschien wat vertrouwen geven aan die jongen, had een prima bal op Alireza die je de 2e helft ook niet zag. Hij kan echt wel ballen. Maar wil zich te graag bewijzen.
Het is niet alsof het een nieuwe speler is we hebben vorig jaar toch al gezien dat hij veel te kort komt. Het is echt niet om aan te zien gewoon. Kijk bos dat ventje van 18 gewoon opstellen. Dilrosun heeft meer dan genoeg kansen gehad. Sauer heeft vertrouwen verdient in de voorbereiding. Net als dat zechiel en Milambo verder zijn dan van den belt.
Dat is wel een minpuntje van Slot, zal die jonge jongens niet snel de kans geven. Toch zonde zechiel en Milambo lieten inderdaad zien verder te zijn dan van de Belt. En Sauer heeft ook speeltijd verdiend. Maar we moeten het toch doen met Dilrosun,Timber en van de Belt als invallers.
Gelukkig is het nog geen 31 augustus hahah
Ik werd er ook niet blij van. Vond Stengs nog wel passes geven die aankwamen. Wieffer de slechtste. Als je straks tegen de minderen gaat spelen zullen Zerrouki en Wieffer snel moeten leren om directer en sneller te gaan spelen. Als ze dat lukt dan kijken of ze er tegen de betere van op hebben gestoken. Dan conclusies trekken. Die 2 gaan echt de komende weken niet banken. Dilrosun ziet volgens mij zijn medespelers niet eens meer. Denk teveel frustratie. Hoop dat een club komt. Al is het 2 miljoen. Liever weg. Ali is beter als invaller
ali is beter als hij een nieuwe club vind
duidelijk weer na vanavond dat je jahanbaks en dilrosen vlug moet lozen , ik hoop dat die kroaat vlug komt en nog een goede rechtsbuiten , verder moet je nog een 10 halen zeker als bullaude nog vertrekt
van Timber moet je een rechtsback van maken heeft geen toegevoegde waarde op het middenveld , Wiefer was echt slecht vandaagmaar die hersteld zich wel met de komende wedstrijden
Minteh is een dolle snelle stier die nog veel moet leren
Het vervelendste voor een middenvelder is dat iedereen voorin stil staat. Waar moet je dan de bal kwijt? Maar ze leken allemaal al op na 30 minuten. Chemie was weg.
Toch benieuwd naar 80% vh azijnzeiken. Als (altijd een gevaarlijk woord) Stengs en Gimenez fit zijn en je hebt een vervanger voor Jahanbaks (lees: Ivanusec), dan heb je een top elftal. Deze wedstrijd maakt duidelijk dat we opnieuw geen brede kwalititatieve selectie hebben, maar met Ivanusec wel een team dat minimaal 3e wordt in groepsfase CL en beste eerste elf heeft om kampioen te worden. Terwijl we nog altijd niet qua budget kampioen zijn. Dus beetje positief zijn, hoeft weinig moeite te kosten.
Dan mis je alsnog duel kracht/body , iemand die het druk zetten leidt & een spelversneller op het middenvelder , zonder orrie en seba mis je echt de drive met druk zetten & in de duels, verder heb je gelijk
Eens Mick. Hoewel ik de potentie wel zie bij die andere jongens. Hopelijk weet Slot dat erin te krijgen...
Laat die aanwinsten maar Komen wat is dit een slap middenveld zeg diep triest
Ik vermoed dat er een paar met een transfer bezig zijn.
Ze waren niet allemaal bij de wedstrijd met hun koppie.
Drie kwart van de online supporters totaal in de paniekstand. Zwaar overdreven. Feyenoord kan nog veel beter dan dit.

Een kwestie van fitheid bij key spelers en een betere afstemming tussen de spelers. Daar is al heel veel mee te winnen.
Ik ben toch wel heel erg verbaasd dat iedereen tegen Benfica zei aah zie je nou wel wieffer en zerrouki kan zeker wel op het middenveld 🤣. En nu branden ze dat letterlijk de grond in ..

Wieffer speelde vandaag misschien wel zijn slechtste wedstrijd in een Feyenoord tenue , zerrouki daarentegen vond ik wel sterk in de duels.

We missen letterlijk een type veerman op de nr8 of een kokcu die weg is gegaan. Ik hoop oprecht dat daar naar gescout gaat worden 1 die het spel kan versnellen en ook de nodige creativiteit mee brengt wat we missen.

Misschien dan toch wieffer verkopen en een middenveld met zerrouki op 6 stengs op 8 en ivanusec op 10 of een andere speler op 10 waardoor ivanusec op linksbuiten kan lopen.
Heb dat weinig mensen zien zeggen hoor. Heeft 2 mooie sliding die Zerrouki maar mijn god wat heeft die een trage handelingssnelheid.
Missen ze beide zowel zerrouki als wieffer.
Ja was misschien handig geweest om dan niet Zerrouki te kopen.
Jawel hoor, daar maakte hij furore in België.
Zerrouki is geen 8 en Timber is geen 10... dat ziet Slot toch ook wel? En laten we hopen dat er een club Dilrosun komt ophalen, ik blijf hopen.
Project 10 hahaha. Dilrosun blijf je gewoon aan vastzitten tot eind contract, net als timber.
Ach, oefenpotje .
Ik heb er nog steeds vertrouwen in.
Moet wel tandje beter
Wiens briljante idee was het om met Jahanbakhsh in de spits te gaan spelen in plaats van iemand die daadwerkelijk snelheid heeft zoals Minteh? Die gene heel snel de laan uit sturen alsjeblieft.
Ben ik het niet mee eens vond helaas minteh tegenvallen maarja ik vond de aanval zoiezo zwakjes enigste wat ik kan zeggen terug naar de tekentafel
nee door selecteren , jahanbaks , dilrosen en kasiwerjo lozen , vlug ivanosec en een rechtsbuiten halen en als bullaude vertrekt vlug nog een goede 10 met scorend vermogen
Niet gedacht dat we szymanski zo zouden missen.. Om nog maar niet te beginnen over Kokcu
Goh... We missen cokcu wel zeg.
Zerouki is echt gewoon een slak in bal handeling zeg.
De balans is direct verstoord, wiefer gaar er ook niet beter door spelen moet ik zeggen.
Het viel me op dat het elftal erg moe oogde in de 60ste minuut al en nul druk zette.
En Pedersen mag ook wel even wakker worden zeg ******.
Blijft toch altijd wel fascinerend, de tijdspanne tussen maken en kraken. Een paar minuten voor 8 vond iedereen Feyenoord top, een paar minuten voor 10 vindt iedereen Feyenoord flop.

Ik denk dat Feyenoord zichzelf gewoon een beetje heeft overschat en PSV heeft onderschat. Niet onlogisch, want Feyenoord werd wel érg groot gemaakt in de media de afgelopen dagen.

Prima les dit. Bij de start van de competitie en de CL staan ze er gewoon weer.
Je hoopt altijd dat de invallers wat kunnen betekenen in een wedstrijd, maar als je tegenstander toch wat beter speelt en je eigen team niet zo goed dan wordt het als invaller wel heel lastig. Dat zag je goed vandaag. We vergeten als snel dat idrissi, kokcu, szymanski en danilo echt zo enorm veel waarde voor het team hadden wat de nieuwelingen nog moeten laten zien. Komt vanzelf. We moeten gewoon geduld hebben.
Terecht verloren vandaag! Ons middenveld klopt echt niet! Daar heb je de slag verloren! Buitenspelers vielen vandaag erg tegen! Hebben echt doelpunten nodig!
Alsof wij vorig seizoen bij de start gelijk goed waren, dat is ook pas goed gaan lopen halverwege het seizoen en we hebben ons vaak genoeg geërgerd aan het spel vorig seizoen ook toen het goed ging... Komt goed.
Geen paniek was toch een regel degene die de jc schaal wint wordt geen kampioen 😜 maar algeheel gezien ik vond het niet goed.
Gimenez had vandaag niet heel veel zin en psv was eigenlijk heer en meester over de hele wedstrijd gezien dus valt niet veel op af te dingen.
Op de 10 positie moeten we een creatieve speler hebben,wat er nu staat is te traag!!
Wel een gemiste kans zeg die veerman... man wat speelde die goed... mvp
Dat was nou een echte vervanger voor Orrie geweest
Psv heeft vandaag terecht gewonnen. Slot hield zich keurig aan de wissel beurten om zijn spelers fit te houden. Daardoor kon je goed zien dat je nog wat spelers mist die nog komen. Ook zag je dat Geertruida de beste man op het veld was. Dus laten wij hem gewoon houden. Wieffer speelde heel middelmatig, maar ook hij komt er wel weer.
Eventjes beide benen op de grond en volgende week weer de punten in Rotterdam houden. Ik heb vertrouwen in onze technische staf.
Gewoon rustig blijven. Drita thuis ben ik nog niet vergeten aan begin van een seizoen. Komt echt wel goed als straks iedereen fit is en aangepast.
Klopt helemaal kijk was het nou zo dat dit team al 3 jaar samen hadden gespeeld. Dan had ik me zorgen gemaakt maar dit team is zo nieuw. En psv heeft de meeste spelers nog dus daar is geen gewenning proces voor nodig geef arne tijd komt goed.
Fucking negatieve zeikstralen zijn jullie 😂😂😂 Geef die gasten de tijd om te wennen en fit te worden. De rest van de selectie speelde het zelfde toen Slot net bij Feyenoord kwam, toen dacht iedereen ook wat moet dit worden.. Natuurlijk moet/komt er nog wel wat bij. Maar om spelers nu al af te schrijven is te goedkoop. Wij zijn geen neuzen wij horen achter onze spelers te staan!
Mooi gezegd en eindelijk ook eens uitgesproken denk dat we inderdaad eens achter het team moeten gaan staan
Aan de ene kant gelijk. Aan de andere kant: het middenveld is wel schrikbarend slecht hoor.
Ja, Slot heeft goed ingekocht…

Zerrouki, wat voegt het nou toe?
Stengs, misschien dat die leuk meedoet op “8” waar hij bij Antwerpen ook speelde maar voor “10” en rechtsbuiten komt die tekort.
Timber, ook zo’n topper… Die kan er serieus niets van.

Het lijk totaal nergens op, er moet flink kwaliteit bijkomen en het verkopen van Geertruida kan hier bij helpen.

Verder moet er doorgeselecteerd worden; Timber, Dilrosun, Kasanwirjo bijv moet je proberen te verkopen.

Vd Belt verhuren. Voor Feyenoord komt die overduidelijk nog tekort
Minteh prima speler, had veel pech vandaag
Hoe bedoel je prima die kan er echt werkelijk waar helemaal niks van, hij is veel te snel en weet niet wat die met de bal doet.
Tuurlijk afzeiken na 1 mindere wedstrijd en in de voorbereiding stond je te juichen. Hypocriet gelul
Minteh prima 200metersprintspeler, had veel pech vandaag

Heb het even aangepast voor je
Sauer echt niet veel minder dan slappe hap minteh. Minteh net zo ruk als Baldé, en Milambo niet veel minder dan vd Belt.
Die moet vooral ruimte hebben en goede schoenen misschien nog dringender als ruimte
Zo snel mogelijk Ivanusec halen en nog een extra buitenspeler.

Timber Dilrosun en Ali direct op de transferlijst.
Toch maar wijnaldum vragen? Wieffer - zerrouki is echt maar matig.. desnoods van de belt .
Helaas verloren, wel terecht moet ik zeggen. Zoals vaker gezegd middenveld staat nog niet goed, al was santi ook wel echt slecht vandaag. Komt goed kameraden. Vertrouwen in Slot dat hij dit team minstens zo goed krijgt als vorig seizoen, laat m maar schuiven.
Santi nog niet fit en verder geen spits in de selectie. En wat missen we Kokcu zeg...
Santi was niet best vandaag en je hebt nu eigenlijk geen spits op de bank om hem te vervangen.
Middenveld moet nog aan gepolijst worden, maar dat gaat goed komen.
Ben benieuwd is welke samenstelling je dat ziet?
@FTM Gaan we ook nog gescoute spelers kopen? Je ziet gewoon dat bijvoorbeeld een zerrouki tekort komt, ook pedersen, Wieffer en Ali erg zwak
Zerrouki ruimde veel op vandaag soms mag ie wel wat sneller handelen maar het spel wordt dit jaar sws anders aangezien we geen type kokcu hebben
We spelen 9 van de 10 op de helft van de tegenstander. Dan heb je niks aan Zerrouki.
Lik lik lik Wilfried.

Net alsof de spelers niet zijn gescout. Wat een gelul.
Als deze jongens gescout zijn dan zou er ff een onderzoek gedaan moeten worden naar wie ze gescout heeft: Zerrouki zit over een paar maanden gewoon op de bank, vd belt en Beelen zijn voor de toekomst, minteh zal uiteindelijk wisselspeler/sterkhouder 021 worden en stengs maakt wel een prima indruk.
Stengs en Zerrouki kosten bij elkaar minimaal 13 miljoen en zijn niet gescout, dat is gewoon een groot probleem.
Hou toch op. Zerrouki is uit ten treuren bekeken en uit de berichtgeving van het afgelopen jaar blijkt overduidelijk dat alle geledingen achter de komst van Zerrouki staan.

En dan ga je nog klagen dat er spelers voor de toekomst zijn gehaald. Dat is wat scouting doet, zeker in het geval van een beperkt budget.

Je moet niet alles blind geloven wat FTM schrijft. Ueda en Beelen bijvoorbeeld zijn ook uitgebreid gescout en daar wist hij pas op het laatst iets van.
Geen waardig vervanger halen voor Kokcu, maar wel miljoenen spenderen aan Zerrouki terwijl Wieffer daar gewoon op zijn beste positie staat.
Je transfer record verbreken voor een tweede spits, maar vervolgens met Jahanbaksh en Dilrosun op de zijkanten speelt.
Maakt het je ook niet echt makkelijker.
Zerrouki had ook met Orrie gekomen. Die moet wennen aan slot bal dus komt wel. Als die nieuwe spelers moeten fit raken en aan het spel wennen.
Maar dat zeggen we over een jaar nog. Zerrouki kan er niks aan doen.
Je hebt een waardige 8 nodig en 2 nieuwe buitenspelers, zodat je spelers als Dilrosun, Jahanbaksh en Walemark van de hand kan doen.
Die halen het niveau gewoon niet
Mee eens over die eerste regel. Wieffer bakte er vandaag alleen niet veel van zo.
Komt denk ik omdat hij nu verder naar voren moet spelen waar de ruimtes kleiner zijn, dan zie je dat zijn handelings snelheid veels te laagt ligt.
Vooral tegen clubs die druk gaan zetten en die ga je zeker krijgen in de CL
Totaal geen creativiteit en doelpunten op het middenveld, geen enkel idee in het spel de 2e helft. Dik terecht verloren. Ben me kapot geschrokken van het niveau.Hopelijk een wake up call gehad. We zijn niet zo goed als we denken en de nieuwe aanwinsten zijn te laat binnen.
Mee eens, alleen doelpunten maak je niet op het middenveld :)
Wieffer beter gewoon verkopen. Super goede spelers, maar 2 dezelfde soort spelers naast elkaar werkt gewoon niet. Je bent een veerman of een kokcu nodig. Liever natuurlijk dat zerrouki niet gehaald was, maar daar valt niks meer aan te doen.
Ja dan gaan we Wieffer verkopen een international. Laat me raden doen we een miljoenste of 2 a 3 ja? We hebben het gewoon verpest door voor ***** veel geld Zerrouki te halen.
Ben ik zeker met je eens. Heb zelf ook liever Wieffer. Maar stel we krijgen een bod van 25 mil op wieffer, aangezien hij beter is dan reijnders. Dan kun je hem beter nu verkopen lijkt mij. Dan kun je van dat geld eventueel een meer aanvallend ingestelde middenvelder met diepgang halen.
Ja dat bod gaan we niet krijgen haha. Zerrouki is gewoon zo'n domme aankoop. Totaal onlogisch.
Wieffer brengt de hele voorbereiding nog niets
Zerrouki ook maar meteen verhuren aan Dordrecht.
Vanavond Ivanusec nog op het fietsie
Ik denk dat de les die je uit deze wedstrijd moet trekken is dat Wieffer en Zerrouki samen op het middenveld niet werkt. Zit te weinig creativiteit in. Dan nog liever Timber op 8 en Wieffer een linie terug.
En die conclusie trekken al deze hopgleraren na een paar potjes. Goed man.
Als dit niet is wat je meeneemt uit deze wedstrijd, wat dan wel?
Wellicht een wake-up call op het juiste moment. Na alle positiviteit van de afgelopen weken, toch tijd om nog een keer een kritische blik te gaan richten op selectie.
Wat was het middenveld om te slapen zeg, Wieffer samen met Zerrouki kan echt niet, komt niets uit..... Voorin niemand die echt diep gaat.... Werk aan de winkel!!
Een dramatische Wieffer, middenveld met 0 duelkracht. Psv heeft veel meer power en een geweldige passer, Veerman. Veel werk aan de winkel want wat er vannde bank komt wordt je ook niet vrolijk van.
Dat van de bank was bijkans nog veel slechter.
Obv 2e helft wint PSV verdiend.
We hebben onze kansen gehad, maar niet gemaakt.
Gewoon doorgaan. Ik heb een hele leuke pot zitten kijken. Jammer dat het voor ons de verkeerde kant op valt vandaag.
Zo is het ook, als je niet tegen je verlies kan, moet je niet naar dit soort spelletjes kijken.
PSV heeft verdiend gewonnen, klaar en door
Wat was het middenveld om te slapen zeg, Wieffer samen met Zerrouki kan echt niet, komt niets uit..... Voorin niemand die echt diep gaat.... Werk aan de winkel!!
  • 1
  • 2