hancko

VK Sportphoto

Nieuws

Hancko: "We hebben een goede voorbereiding gehad en we gaan ons nog verbeteren"

Van de redactie

Feyenoord verloor vrijdagavond in eigen huis de strijd om de Johan Cruijff Schaal met 0-1 van PSV. De Eindhovenaren schoten tien minuten voor tijd de enige goal van het duel tegen de touwen. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Noa Lang. Na afloop sprak David Hancko met ESPN.

De Slowaak vond het een lastige wedstrijd. "Het was een moeilijke wedstrijd. De eerste van het seizoen en meteen voor een prijs. PSV speelde heel goed, al vond ik wel dat wij goed begonnen aan de wedstrijd met direct een aantal kansen, maar die maakten we niet af. Je hebt vandaag denk ik wel twee goede teams gezien direct aan het begin van het seizoen."

"Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat we niet gewonnen hebben, want wij wilden het seizoen beginnen met een prijs. We zijn nu teleurgesteld, maar dit is pas de start van het seizoen en ik weet zeker dat wij hard zullen blijven werken om te verbeteren", aldus de 25-jarige Hancko.

Het middenveld van de Rotterdammers had het zwaar. "Het middenveld van PSV nam het initiatief in de wedstrijd, zeker in balbezit. Wij hadden hier geen antwoord op. We hebben nog tegen elkaar gezegd dat we als één blok moesten verdedigen, omdat het maar één wedstrijd is en geen competitieduel. We wilden graag de nul houden, maar dat is helaas niet gelukt."

"We hebben nog tijd om te verbeteren want het is pas het begin van het seizoen. We hebben een goede voorbereiding gehad en ik weet zeker dat wij ons nog zullen verbeteren", vervolgt de verdediger van Feyenoord.

Vertrekken zit er voor Hancko niet in. "Ik hou van Feyenoord, dit team en de technische staf. Ik denk dat het voor mijn carrière het beste is om hier nog te blijven."

Delen

Reacties

Hancko is wat mij betreft de meest stabiele en renderende speler die vorig jaar is gekocht. En weinig blessure gevoelig.topspeler!
Hancko beste man vandaag, Geertruida viel aan de baldoor de mand. maar de 3 middenvelders waren écht het minst.

ik denk dat je vandaag van jezelf verloor door dat je te weinig diepgang had vanuit het middenveld & elkaar daar teveel zocht in de kleine ruimte.
Hij was weer veruit de beste man op het veld vanavond.
Zeker, al genoot ik ook van Paixao.
De laatste zin is veel belangrijker dan het verliezen van een supercup. Hancko is goud waard voor Feyenoord!
Onze grote vriend Lopez stond bij de goal ook weer eens aan de verkeerde kant te dekken.
Gebeurde tegen Benfica ook al een paar keer,maar helaas niks van geleerd.
Zag er samen met Pederson niet best uit met die tegen goal
Jammer dat Paixao net buitenspel stondt, het zou de wedstrijd gemakkelijker gemaakt hebben. Bijlow nog goed herpakt na een slechte 1ste helft. Wieffer en Zerrouki kan gewoon niet op 1 middenveld, te weinig creativiteit en lef. En nogmaals Milambo en Sauer niet veel minder dan Minteh en vd Belt.
Als Feyenoord verstandig is halen ze een8. Hoop dat de mensen die hier zo blind waren dat nu ook zien
Als bullaude weggaat zal het wel nodig zijn zeker als je milambo ook verhuurt
Als Feyenoord Ivanusec haalt zal die als een soort zwervende spelbepaler kunnen spelen zoals Berghuis dat deed. Dat zal verschil maken wat betreft creativiteit. Ik denk dat Feyenoord vooral een dynamische makkelijk scorende nummer 10 moet halen zodat Stengs in dit soort wedstrijden op 8 kan spelen en daar de lijnen kan uitzetten. Feyenoord komt inderdaad creativiteit tekort met Zerrouki en Wieffer op het middenveld. Terwijl je ook gewoon ziet dat Timber geen nummer 10 is. Volgens mij is 8 zijn beste positie.
Aan hem heeft het niet gelegen iig, maar dit middenveld werkt niet,geen dynamiek
Hancko, Stengs en Paixio met Bijlow de beste spelers
Geertruida ook goed.
Wieffer vooral foute passes en niet sterk in de duels. Zerrouki te traag.
Gimenez nog verre van fit.
Zerrouki juist een sterke pot ook
Zerrouki deed buile werk. Wiefger al weken zwak
Zerrouki speelde prima, een middenveld met Wieffer ( in de vorm van afgelopen half jaar ) kan prima, als er een Stengs voor staat die wedstrijdfit is.
Komt wel goed
Wat een speler is het ook, heeft senesi na 1 wedstrijd doen vergeten.
Hancko speelde fantastisch. Laat hem inderdaad nog maar even blijven!
ik heb wel echttttt weer genoten van Hancko!! wat een beest is dat toch niet normaal