hartman

VK Sportphoto

Nieuws

Hartman: "Het is nu aan ons om stappen te maken"

Van de redactie

Feyenoord verloor vrijdagavond in eigen huis de strijd om de Johan Cruijff Schaal met 0-1 van PSV. De Eindhovenaren schoten tien minuten voor tijd de enige goal van het duel tegen de touwen. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Noa Lang. Na afloop sprak Quilindschy Hartman met ESPN.

Na afloop van het duel was de sfeer in de kleedkamer dan ook minder dan gebruikelijk. Iets wat Feyenoord niet meer gewend was de afgelopen maanden. "Nee, dat was wel somber. Je verliest een prijs en dat is niet leuk. Aan de andere kant kon je wel zien dat PSV stappen heeft gemaakt. Ik vond ze goed spelen. Dat is ook meteen een les naar ons voor komend seizoen. Het is nu aan ons om stappen te gaan maken."

Hartman is niet geschrokken van de wedstrijd. "Niet geschrokken, maar we hadden moeite om tot echte kansen te komen. We begonnen vandaag we goed, alleen hadden we in de laatste fase moeite om tot echte kansen te komen waardoor het vaak bij een mogelijkheid bleef. Dat is wel zonde, want we nemen wel risico vanuit de eerste lijn en dan is het vervelend dat dat vandaag niet beloond wordt. Dat is iets wat we moeten verbeteren."

"De trainer gaf na de wedstrijd aan dat het positief is dat we tot het laatst bleven strijden zoals we ook het afgelopen seizoen deden, maar dat het zonde is dat wij vandaag in eigen huis een prijs hebben verloren", aldus de linksback van Feyenoord.

Over zijn toekomst en mogelijke interesse vanuit de Premier League wil Hartman liever niet praten. "Nu baal ik gewoon dat we hebben verloren. Een jaar geleden stond ik bijna nog op Woudestein. Ik vind het moeilijk om te beseffen dat we nu praten over de Premier League of andere clubs. Als je het goed doet, en je bent jong, zijn de clubs er altijd om te kijken. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Feyenoord en we gaan zien wat er gaat gebeuren."

Delen

Reacties

Sommigen zijn blijkbaar nog steeds niet zover, dat ze begrijpen wat "betaald voetbal" betekent. Als Q zou zeggen: "niks aan de hand, ik blijf sowieso" verslechterd hij zijn onderhandelingspositie tegenover Feyenoord. Ik ben ervan overtuigd dat hij Champions League wil spelen met Feyenoord, maar dat doet hij natuurlijk het liefste met een hoger salaris dan nu....
Het zou me oprecht verbazen als Q naar PL zou verhuizen. Geld speelt wel een rol natuurlijk. En niemand kan op tegen PL clubs. Maar aan de andere kant zou hij ook net zoals Hancko gewoon zegt dat er bij Feyenoord nog volop te leren valt.

Dan komt er nog bij dat wij CL ingaan. Ook goed voor zijn learning curve. En hij is nog jong zat om later ook een grote stap te gaan maken. Ik hoop dat hij dit leest.

BLIJVEN Q! ❤
Na dit interview is het duidelijk: meneer wil naar Engeland, zelfs naar Burney. Ga maar lekker weg dan, met je clubliefde...
Precies. Sterker nog, als hij zou gaan: nooit meer terugkomen. Opgeleid, 1 jaar basis en dan eventueel happen op een onderkant Premier League club. Zou echt min zijn. Dan mag je wat mij betreft ook nooit meer terugkomen om 'je carrière af te sluiten' en dan roepen 't voelt als thuiskomen'. Dan ben je gewoon af.
En financieel helemaal binnen.

Als hij 20+ miljoen oplevert en zelf niet in dit project mee wil gaan. Prima toch. Lopez is niet heel veel slechter (zie wedstrjjd arena) en het geld kan je dan in een goede 10 stoppen.

Ik hou hart vast voor Geertruida en Gimenez
Ik snap de factor geld wel. Ook als een speler daarvoor kiest. Oké, je stelt jezelf en twee generaties na jou financieel onafhankelijk. Dat is een grote verleiding. Alleen kies je daarvoor, dan overstijgt dat clubliefde en ben je op dat vlak gewoon uitgespeeld. Bij een club als de onze gaat clubliefde gewoon niet hand-in-hand met het zwichten voor de eerste de beste Engelse ponden. En wat hebben wij als club aan 100 miljoen transferinkomsten? De echte dure/goede jongens van 15-20 miljoen per stuk en meer, zullen altijd eerder kiezen voor 1 van de 4 grotere competities. Willen wij in Europa echt mee blijven doen, hebben we jongens nodig die hier groeien en niet meteen weglopen. Daarom, Hartman & co, blijf :)
Ik begrijp wat jullie hier zeggen. Toch zou ik clubliefde en geld niet 1-op-1 tegenover elkaar zetten. Iemand kan heel veel van Feyenoord houden en tegelijkertijd verkassen voor een megasalaris.

Bovendien, als Hartman of Geertruida voor megabedragen worden verkocht, dan dragen ze bij aan de opbouw van de club. Ze zullen tot die tijd gewoon alles geven (vond beiden gisteren erg sterk, helemaal in verhouding tot sommige medespelers). Ik zie ze graag blijven, maar gun ze beiden de (snelle) stap.
Ik lees nergens dat hij gaat. Elke voetballer / trainer zegt dat. Als nu een club komt met 30 miljoen dan gaat Feyenoord ook akkoord dus het ligt ook niet altijd aan de speler en die weet dus niet wat er gaat gebeuren. Hartman blijft gewoon natuurlijk want die wil ook CL spelen ipv degradatie voetbal
Zijn interview voor de camera bij Hansie Hansie deed doen lijken alsof hij bij enigzins serieuze aanbiedingen uit dd premier league zijn koffers pakt. Meneer is net een jaartje doorgebroken. Beter zeg je dan: Ik blijf mijn club sowieso nog een jaar trouw en wil ons in Europa laten gelden. #loyaliteit #giminez
Hij onderhandelt gewoon zijn bestaande contract met Feyenoord uit. Feyenoord wil verlengen en hij ook. Hij gaat meer verdienen bij Feyenoord en dat mag. Hij houdt zijn kaarten nog tegen de borst maar speelt dit seizoen gewoon voor ons hoor.
Conditie is nog niet optimaal van sommigen.
Wieffer speelde een zeer slechte wedstrijd.
Stengs mist nog 25 %
We hebben een creatieve middenvelder nodig die strooit met passes.
Ivanusec is ook een must !
Ivanusec heeft geen linkerbeen en meer een flanlspeler.
Welke huidige speler kan basis op 8.... ik heb werkelijk geen idee. Ze komen allemaal veel tekort en daardoor is je hele elftal uit balans
Stengs maar dan moet je een balvaste linksbuiten hebben (ivanusec?) En 10 die goed naar voren druk kan zetten (doodzonde szymanski)