Primeur Bevestigd
Marcos López | Uitsnede VK Sportphoto [NIET GEBRUIKEN, VOOR TRANSFERS]

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord verwacht López spoedig terug

FeyenoordTM

De naam van Marcos López ontbrak zondagmiddag op het formulier bij Feyenoord rond het thuisduel tegen FC Twente (0-0). De mainstream media dook niet op de reden van zijn afwezigheid, maar navraag vanuit 1908.nl leert dat zijn absentie van korte duur is.

De Rotterdammers konden zondag geen beroep doen op de Peruaans-international vanwege lichte spierproblemen. López wordt wel spoedig terugverwacht: de inschatting is dat hij binnen de kortste keren weer aansluit op het trainingsveld.

Feyenoord gaat een pittig wedstrijdschema tegemoet, te beginnen met het dubbele treffen tegen AZ: zondag wordt er om 14:30 uit afgetrapt in de Eredisie en de woensdag daar op om 21:00 thuis in de kwartfinale van de KNVB Beker.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Tja.. als Hartman gewisseld wordt is dat meestal om nog aanvallender te gaan spelen. Dus zo erg wordt hij niet echt gemist. Al is het best scherp gezien moet ik zeggen.
Dan is het nog gekker om je reserve back op rechtsbuiten te zetten, volgens mij...
Maar wat was de reden van zijn afwezigheid?
Lichte spierproblemen, staat letterlijk in de tekst.
Goed dat 1908 duidelijkheid verschaft, best vreemd dat er door de msm geen aandacht aan werd besteed. Het was toch een opvallende afwezigheid, gezien het beperkte aantal verdedigers op het wedstrijdformulier.
Vond ik ook, dus ik dook er even in
Zegt ook best veel over de media dat er niet een vraag gestelt over is.