Primeur Bevestigd
ricci-geenen-2

Foto: FeanOnline

Nieuws

Feyenoord Vrouwen contracteert Ricci Geenen

Van de redactie

Feyenoord heeft een nieuwe keepster gecontracteerd in de naam van Ricci Geenen. De keepster heeft tot januari bij sc Heerenveen Vrouwen gekeept. Feyenoord was op zoek naar een vervanger voor de vertrokken Jasmijn de Groot en is uitgekomen op de ex-keepster van sc Heerenveen Vrouwen. 

Geenen stond tot januari onder contract bij Heerenveen. Vanaf januari wilde Geenen zich richtten op haar studie en stopte daardoor per direct in januari. Nu maakt ze alsnog de overstap naar de Feyenoord Vrouwen. Voordat de 21- jarige Geenen bij Heerenveen heeft gespeeld heeft zij vier seizoenen bij Excelsior Vrouwen onder contract gestaan. 

In de jeugd heeft Ricci Geenen bij DSVP uit Pijnacker gespeeld, vanuit Pijnacker maakte zij in 2018 de stap naar Excelsior Vrouwen. Keepster Jasmijn de Groot gaat van Feyenoord naar FC Utrecht, hierdoor was Feyenoord op zoek naar een extra keepster voor volgend seizoen. Ricci Geenen speelde in haar carrière 19 wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie en is volgend seizoen de keepster van de Feyenoord Vrouwen. Aannemelijk is dat Jacintha Weimer de eerste keepster blijft bij Feyenoord. Geenen is aangetrokken als reservekeeper. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen