Soccrates Images - Thomas van den Belt, PEC Zwolle middenvelder

Soccrates Images

Nieuws

Van den Belt: "Ik kijk er naar uit om onder Arne Slot te trainen"

NigelKoek1908

Vanochtend werd bekend dat Arne Slot trainer bij Feyenoord blijft. Dit zorgde bij Het Legioen voor opgeluchte reacties. De nieuwe aanwinst Thomas van den Belt van PEC Zwolle heeft in gesprek met De Telegraaf gereageerd op het nieuws dat Arne Slot ook volgend seizoen de trainer is van Feyenoord. 

In De Eerste De Beste podcast vertelde Van den Belt nog dat hij niet wist of Arne Slot zou blijven bij Feyenoord. Die vraag is nu beantwoord, en hij kijkt er nu naar uit om onder Arne Slot te gaan trainen. In gesprek met De Telegraaf vertelde Van den Belt: "En nu is dan zeker dat Arne blijft. Dat is wel mooi. Ik kijk er naar uit om ander hem te gaan te gaan trainen, omdat ik denk daardoor een betere speler te kunnen worden. Dat was ook een van de redenen voor mij om voor Feyenoord te kiezen." 

De vader van Thomas van den Belt heeft nog steeds goed contact met Arne Slot. De twee kennen elkaar van vroeger toen ze nog samen speelde. Van den Belt heeft niet bij zijn vader gevraagd om te controleren of hij na kon vragen of Slot zou vertrekken bij Feyenoord. "Nee, dat zou ik nooit doen. Maar het was ook niet zo, dat ik er de hele dag mee bezig was. Ik heb nu het seizoen afgesloten bij PEC Zwolle, ben de komende tijd druk met dingetjes regelen voor de verhuizing naar Rotterdam en kijk er naar uit om over een maand te gaan trainen bij Feyenoord." Van den Belt wist dat de kans aanwezig was dat de trainer nog weggekocht kon worden. "Als je vroeg tekent, weet je dat de kans bestaat dat de trainer weg kan gaan." Verder kijkt hij uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord. Tot slot vertelt Van den Belt dat hij het heel mooi vindt om onder Arne Slot te gaan trainen en spelen. 

Thomas van den Belt werd dit seizoen uitgeroepen tot beste speler van de Eerste Divisie.

Delen

Reacties

Dit is nu echt een speler waar ik naar uitkijk. Super gedreven zoals men dat bij Feyenoord wil. Ben heel erg benieuwd!
Volgens mij wist hij al lang dat Slot zou blijven, mits er geen uitzonderlijke dingen zouden gebeuren natuurlijk. ,,Maar nog ff mondje dicht Thomas" ;-)
Zo beklonken was het niet.. geloof nogsteeds dat het kantje boord was. Maar het klinkt voor de bühne natuurlijk beter dat hij gewoon alleen gefocust was op Feyenoord. Neem het Slot ook niet kwalijk.
Ik hou het erop dat de media deed alsof het kantje boord. Het was zoals gewoonlijk weer precies andersom. Zo serieus bleken ze bij Tottenham nou ook weer niet te zijn toch?
@ftm ik zie dat de vlucht van de Feyenoord spelers naar Nederland geannuleerd is, gaat dit problemen opleveren voor zondag?
@FTM, weet jij hoe lang je een ei moet koken als je het eigeel niet helemaal eruit wil laten druipen maar dat het nog wel lekker zacht is?
Elk jaar 1 of 2 van dit soort spelers voor die prijs halen, gecombineerd met duurdere aankopen 🔥 Nog even afwachten of dit een Wieffer scenario wordt natuurlijk, maar je kunt niet missen met dit soort jongens