Primeur Bevestigd
yv2022109yv2022109a1a05331

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord wijkt voor drie oefenduels uit naar Smitshoek

FeyenoordTM

De voorbereiding van het seizoen 2023/2024 begint meer vorm te krijgen. Nadat er woensdagavond duidelijkheid kwam over het eerste ingeplande oefenduel, kunnen nu ook details over andere oefenduels naar buiten gebracht worden.

Het hoofdveld van Varkenoord gaat komende weken op de schop. Daardoor moet Feyenoord voor zijn oefenduels uitwijken naar een andere locatie. Het sportcomplex van VV Smitshoek uit Barendrecht biedt uitkomst.

Feyenoord start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op dinsdag 4 juli. Die dag staat de eerste training van de selectie van Arne Slot op het programma.

De eerste oefenduels staan op zaterdag 8-, woensdag 12- en zaterdag 15 juli op het programma. De Open Dag staat gepland op zondag 16 juli. Een dag later reist Feyenoord naar Oostenrijk af voor het trainingskamp.

Zoals het nu staat, werkt Feyenoord op de genoemde datums drie oefenduels af op Sportpark Smitshoek. Het woensdagduel is bekend: Besloten tegen Club Brugge.

Minimaal één van de zaterdagduels zal toegankelijk zijn voor publiek, waarbij de ticket-inkomsten voor Feyenoord zijn. Die duels worden afgewerkt tegen Bundesliga-degradant Hertha BSC en het Belgische Royale Union Saint-Gilloise.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Er moet zeker een padelbaan aangelegd worden ????
Opmerkelijk. Een artikel over oefenwedstrijden en men wijkt vrolijk meteen af en gaat over Ejuke babbelen 🙄
Is Ejuke een serieuze optie? Ik lees er steeds meer over
Lijkt me goede speler, zou het leuk vinden als dat serieuzer wordt
Moeten we niks mee te maken hebben in mijn mening. Zijn rendement bij herta is even slecht als dat van dilrosun toen hij bij herta zat. Daar hebben we ook niks meer van gehoord.
Overigens ben ik het met je eens dat Ejuke een onzin-aankoop zou zijn. Bij Heerenveen was het een alles of niks voetballer, o.b.v. die 'alleswedstrijden' heeft hij zijn transfer naar CSKA Moskou verdiend. Sindsdien is het vooral een niksvoetballer gebleken.
In de eerste fase toen hij op zijn duidelijke voorkeuspositie mocht spelen (op de flanken) was Dilrosun afgelopen seizoen goed voor 5 goals en evenveel assists. Hadden er best meer mogen zijn maar "er niks van gezien", kan alleen Vincent Bijlo beweren zonder de waarheid geweld aan te doen.
N.B. Bij Hertha haalde hij in eerste instantie hij het Nederlands elftal en zo onnozel is/was Ronald Koeman niet dat hij toen echt wel gepresteerd zal hebben.
Ik had het meer over zijn 2e periode bij herta, de uitleenbeurten en inval momenten. Bij ons heeft dilrosun goed redement gehad, maar het spel leek in iedergeval in het 2e deel van het seizoen nergens op.
IK snap je verhaal. Na zijn blessure heeft hij moeite gehad om weer op niveau te komen. Zeker ook bij Bordeaux. In de periode voor de WK-pauze/winterstop zag je bij Feyenoord weer iets van de klasse terug van voor zijn blessure. Daarom zou ik hem nog niet af willen schrijven.