Primeur Bevestigd
wellenreuther

VK Sportphoto

Transfers

Koopoptie Wellenreuther kan doelman tot medio 2026 binden

FeyenoordTM

Feyenoord is druk bezig om de koopoptie op Timon Wellenreuther te triggeren. De Rotterdammers hebben zich daarvoor eerder al bij RSC Anderlecht gemeld.

Getekend is de deal nog niet, maar de club wil graag langer door met de door Anderlecht uitgeleende doelman. De Duitser is kort na de laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse op vakantie gegaan.

Wellenreuther heeft ook buitenlandse aanbiedingen op zak, waaronder een aanbieding van FC Schalke 04. Zoals het staat, lijkt er echter een langer verblijf in Rotterdam in het verschiet te zitten.

De laatste plooien kunnen bij zijn terugkomst in Nederland gladgestreken worden, waarmee hij zich nog drie seizoenen langer aan Feyenoord kan verbinden. De bal ligt volledig bij de speler.

De Duitse goalie is in het kampioensseizoen een belangrijke kracht gebleken voor de club. Hij kwam in veertien officiële duels in actie voor Feyenoord. Voornamelijk in de uitwedstrijden tegen Ajax (2-3 winst) en Sparta (1-3 winst) liet Wellenreuther zich gelden met belangrijke reddingen, waardoor de wedstrijden omgezet konden worden in drie punten.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wellereuther op zich niks mis mee, als reserve keeper, beter dan die Marciano. Maar ik ben erg gecharmeerd van die 2e keeper van NEC, hij keepte top tegen Feyenoord, maar dankzij hem speelt NEC nu eredivisie, hij was een betrouwbare keeper voordat Cillissen kwam. Brandenhorst, vind ik een erg goede keeper dus. Blijft Wellereuther, ook goed, verder op andere posities verbeteringen kopen.
Ik snap even niet wat de 'PRIMEUR' hier is...
Werd 25 mei al gemeld dat ze hem graag willen behouden en verder staat er niet echt iets nieuws in dit artikel...
Zullen we het alsjeblieft gewoon niet doen. Letterlijk 2 goede reddingen verricht ,niet meer dan dat. Die moet je dan toch niet langer willen binden. Zo goed was hij nou ook weer niet.
Was gewoon een meer dan behoorlijke stand-in voor Bijlow.
Snap dit volledig.
Je zag dat hij de eersge wedstrijden wat ritme op.moest doen, maar hij heeft geen grote fouten gemaakt.
Geen grote fouten?? Heb jij wel goed gekeken naar zijn eerste wedstrijden? Daar was elke tegen doelpunt wat viel letterlijk op hem aan te rekenen. Tot aan de wedstrijden tegen 020 en Sparta heeft de beste vent geen fatsoenlijke wedstrijd gekeept.
Pure onzin.
Jij bent blijkbaar de foutjes van Bijlow ook weer vergeten.
Klinklare onzin om iedere tegengoal aan hem te wijten.
Echt je lult uit je nek
De foutjes van Bijlow zijn letterlijk op 2 vingers te tellen. De FOUTEN van Wellenreuther zijn op 4 handen te tellen. Dus geen klinkklare onzin. Maar je ken wel merken dat jij de wedstrijden van Wellenreuther tot aan 020 en Sparta niet gezien heb.
Ik heb alles gezien.
Laten we het er maar op hoiden dat we het niet eens zijn.
Hoe druk jullie je er ook over maken. King Arne beslist.
Hallo, het is belangrijk een fatsoenlijke reservekeeper te hebben. Soms schieten mensen wat ver door nu en denken dat we alles kunnen. We hebben niet de luxe een wereldtopper op de bank te zetten. Dus is Wellenreuther een zeer goede keuze.
Dat zeg jij inderdaad heel goed, een fatsoenlijke reserve keeper hebben is belangrijk. Maar tot aan de wedstrijden tegen 020 en Sparta heeft de beste man geen enkele fatsoenlijke wedstrijd gekeept. Verdiend Wellenreuther de credits voor het aandeel hebben in het kampioenschap dankzij 2 cruciale reddingen, zeker weten. Is hij de fatsoenlijke reservekeeper, die er gelijk moet kunnen staan als hij nodig is, die wij nodig hebben. Nee zeker niet!
Het gaat niet alleen om de reddingen, hij heeft zodra hij vertrouwen kreeg wel meer goede dingen laten zien, bijna niet paseerbaar in de 1op1, lijkt het goed te doen bij penalties, hij is gewoon beter dan die paar reddingen waar iedereen het over heeft.
Tot aan de wedstrijden tegen 020 en Sparta was bijna elk tegendoelpunt wat viel op zijn conto aan te rekenen, gaat toch weg man.
Kijk nou eens iets verder naar een wedstrijd dan de plek waar de bal is.
Kan schelen met beoordelen van spelers.
Moet toch naar Schiphol dan zwaai ik daar onze Marciano wel uit.
Dit zal vast ook met de gedachte dat Bijlow waarschijnlijk na volgend seizoen een transfer zal gaan maken en je zijn potentiële vervanger dan al binnen hebt.
Houden we de verrichtingen van Oscar cortes (de nieuwe Sini) in de gaten ? @ftm
Mag toch hopen niet meer dan 2,5 miljoen
Onder een ander bericht had ik iets gelezen van +- 1mio
Mag toch hopen van helemaal niet.
Want je had liever Marciano op doel gehad?? Wellenreuther maakte een goede en stabiele indruk heeft onze verdedigers ook de rust kunnen bieden die nodig was om uiteindelijk kampioen te worden. Het is vorig seizoen niet zo stabiel gebleken ook doordat er een onzekere factor stond die nog weleens een grabbel had.
Ik heb liever allebei niet. Wellenreuther stabiel?? jij hebt de wedstrijden tot aan 020 en Sparta zeker niet gezien dan?? En de beker wedstrijd tegen Nec al helemaal niet.
Deed het beter dan een Marciano dus ja vind hem daar dus betere keuze
Ik dacht dat hij ergens eerste doelman wilde worden
Ik zie in hem net als Marsman een basiskeeper.
Klopt. Ik denk dat ze hem wel perspectief zullen bieden. Backup nu achter Bijlow lijkt me logisch. Maar bij vertrek Bijlow minimaal concurrentiestrijd nieuwe keeper.. Overigens: als er optie tot koop is kan deze toch sowieso door Feyenoord gelicht worden, ongeacht de interesse van andere clubs?
Niet als het een gevalletje Dessers is. Oftewel: Wel een koopoptie, maar geen afspraken verder met de speler.
Top nieuws! Benieuwd wat hij zou gaan kosten
Jij hoeft dat niet te betalen hoor
@FTM denk je dat je een space kan doen?
Effe geen tijd, morgen ook weer voetbaltoernooitje
Late night pace 🎖️