Primeur Bevestigd
Taabouni Feyenoord

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord wil Taabouni voorlopig niet uitlenen

FeyenoordTM

Afgelopen week diende Mohamed Taabouni een verzoek tot verhuur in. De aanvaller hoopt vanaf de jaarwisseling op meer speeltijd en wil zich op een goed niveau weer in de kijker spelen.

Over belangstelling heeft de 20-jarige Taabouni weinig te klagen. Toch geeft Feyenoord voorlopig geen gehoor aan het verzoek van de speler.

Feyenoord ziet Taabouni dit seizoen liever in Rotterdam blijven. Of een transfer in januari uitblijft, valt niet uit te sluiten. Feyenoord kan het besluit nog bijstellen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gewoon een half jaar uitlenen dan komt hij aan spelen toe en kan hij echt worden beoordeeld.
Deed het in de voorbereiding zeker niet slecht.
Excelsior is om de hoek die kunnen nog wel wat gebruiken lijkt me.
Als Ali vertrekt deze jongens een kans geven in de voorbereiding liet hij al leuke dingen zien. Nu regelmatig invallen en volgend seizoen knallen
Jammer die jongen moet echt voetballen....is kwa bal gevoel super
Is dit ten gunste van de O21? Of zien ze echt meer in hem?
Ik denk volledig ten gunste van O21. Valt daar absoluut niet op, en spelers als Sauer en Slory doen dat wel, ook een Groen laat daar veel meer zien en al die spelers zijn allemaal 2/3/4 jaar jonger dan deze knul. En deze knul heeft bij AZ al drie jaar ervaring in de KKD. Gana we hem verhuren speelt hij weer in de KKD zal dat echt veel verschil maken? ik denk dat we gewoon doorschakeleen naar de jongere talentvollere spelertjes en dat deze knul lekker het seizoen afmaakt bij O21.