Primeur Bevestigd
yv2022716yv2022716a1b07240

VK Sporthoto

Nieuws

Mohamed Taabouni dient verzoek tot verhuur in

FeyenoordTM

Afgelopen zomer wist Feyenoord zich te versterken met Mohamed Taabouni (20). De multifunctionele aanvaller kwam transfervrij over van AZ.

De Nederlander met Marokkaanse roots heeft echter nog niet veel kunnen toevoegen aan Feyenoord 1. In de Eredivisie kwam Taabouni niet verder dan dertien minuten als invaller in het gewonnen uitduel bij RKC Waalwijk: 0-1.

De jongeling maakte meer minuten bij Feyenoord onder 21. Om meer uitzicht op speeltijd in het profvoetbal te krijgen, heeft Taabouni bij de clubleiding recentelijk een verzoek tot verhuur ingediend.

Taabouni staat nog 1.5 jaar onder contract bij de Rotterdammers, met de optie voor nog een extra seizoen. Waar zijn (tijdelijke) toekomst ligt, is nog onduidelijk. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Goede voetballer met veel potentie. Ik hoop wel dat er een eredivisieploeg voorbij komt.
Logisch verzoek. Heb in het begin van het seizoen al aangegeven dat bij O21 spelen verknoeide tijd is voor die jongen. Moet minuten maken op Eredivisieniveau. Voor al het andere is hij te goed en leert hij niets bij.
Dit is gewoon een prima transfer geweest. Helemaal transfervrij. Aan de bal een goede speler, zonder bal komt hij tekort. Gewoon 1.5 jaar verhuren aan een Eredivisieclub. Ontwikkelt hij zich spectaculair, kan je hem daarna inpassen. Zo niet dan verkoop je hem met doorverkooppercentage en houd je er nog wat aan over.
Jammer zou niet weten waar hij minuten zou kunnen krijgen ( wie moet er dan uit ?) Terecht dat hij verhuur willen maar hij kan ontzettend goed voetballen ...
@rutger

Wat is er waar van het gerucht karsdorp ?

Lijkt mij sterk omdat we prima bezet zijn op de rechtsback positie
Wij doen er niks mee, vul zelf maar in waarom
Prima toch. Verhuren aan een eredivisieclub waar hij veel speelminuten kan maken. Dan kun je aan het einde van het seizoen kijken of zijn spel goed genoeg is geweest om een echte kans bij Feyenoord te krijgen.
Zeker niet, kwam trouwens gratis en was bij AZ echt een groot talent dus was blij dat die gehaald werd. Was ook gewoon je beste speler in de voorbereiding waarin hij elke wedstrijd weer je lichtpunt was. Had echter meteen verhuurd moeten worden met hoeveel middenvelders Feyenoord had en toen meerdere zoals een Toornstra weggingen haal je ook lekker een Bullaude op die trouwens ook haast geen minuten maakt. Dat zal dan ook wel een nutteloze aankoop volgens jou zijn
Zeker niet nutteloos. Feyenoord gaat in een later stadium tonnen overhouden aan de vervolgtransfer van Taabouni. Draaide inderdaad ook een keurige voorbereiding.
Toch voornamelijk gehaald zodat zn homie Kokcu nog een jaartje zou blijven, niet?