Primeur Bevestigd
Carranza V1

Pro Shots | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord ziet in Julián Carranza nieuwe spits

FeyenoordTM

Julián Carranza heeft zich in de kijker gespeeld bij Feyenoord. De Rotterdammers lijken later deze window verder concreet te worden om de spits over te nemen van Philadelphia Union. De eerste lijntjes zijn vanuit Rotterdam uitgeworpen om een transfer te bespreken.

De 24-jarige Argentijn uit Oncativo speelde in zijn thuisland voor Banfield. Vanuit de Major League Soccer was het Inter Miami wat hem naar Noord-Amerika wist te halen. Zijn echte doorbraak beleefde hij echter bij Philadelphia, waar hij uit 94 optredens op 43 goals en 20 assists staat.

Carranza vertegenwoordigt naar inschatting van Transfermarkt een actuele marktwaarde van 6 miljoen euro. De rechtspoot, die over een Italiaanse dubbelnationaliteit bezit, staat tot eind december dit jaar onder contract in de MLS: een haalbare kaart dus, voor de Rotterdammers.

De Rotterdammers zien hun kans schoon om toe te slaan voor Carranza, die veel gelijkenissen toont met Santiago Gimenez. De club anticipeert met de eerste bewegingen om Carranza te strikken op eventueel verloop, maar de wens is al langer om drie spitsen in de selectie te hebben.

Feyenoord, het kamp van de speler én de speler zelf staan in nauw contact om de overzeese oversteek naar Rotterdam te bespreken. Volgens ingewijden staat Carranza positief tegenover een overstap naar de Eredivisie en gaat Feyenoord zich later officieel melden bij Philadelphia Union.

Haalbaarheid: hoog

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Vorig jaar was geen top transferzomer, maar de bewering dat er 40mln over de balk is gesmeten gaat echt veel te ver. Stengs heeft absoluut zijn waarde gehad en zal komend jaar nog belangrijker worden. Zijn waarde wordt vaak onderschat - vooral ook door zijn houding - maar wist je dat hij zo ongeveer de meeste meters maakt per wedstrijd? Het definitief vastleggen van Wellenreuther was een gouden greep. Ivanusec was iedereen vooraf lovend over, heeft moeite gehad met aanpassen, maar werd beter en gaat zeker waarde hebben. Ueda kwam niet uit de verf, maar als je de staff en zijn teamgenoten hoorde, laat hij op training veel meer zien. De spits van Japan zie ik komend jaar, met iets reactiever voetbal, zomaar schitteren. Zerrouki's eerste jaar? Mwa, maar was dat ook niet bij Timber zo? Beelen was een topaankoop waar we heel lang plezier van gaan hebben. Minteh, een huurspeler, zou gehaald zijn voor O-21, maar heeft veel laten zien. Daarnaast hebben we ook nog eens van enkele sterkhouders het contract verlengd.
Behalve Ivanusec en Zerrouki eens
Er waren mensen die parrot goed vonden nou hij valt in elk geval niet op
Als Feyenoord toch 3 spitsen wilt is Tobias lauritson misschien iets voor ons?
Lange spits, kent de eredivisie inmiddels goed, goed aan de bal en in de combinatie.
En heb je ook een ander type dan Euda die meer zelf creëert.
Summerville is hopelijk geen optie?
Hopelijk? Die jongen zou een geweldige speler voor ons zijn. Maar hij zal zeker niet haalbaar zijn
Een beetje sarcasme omdat velen zeuren of Summerville een optie is …

Maar zo goed is hij niet, iedereen lult elkaar maar na
Heb je hem zien spelen afgelopen seizoen? Summerville zou by far onze beste aanvaller zijn, maar is totaal onhaalbaar.
@FeyenoordTM Komt de naam Rokas Pukstas voor bij Feyenoord? 19 jarig Amerikaanse middenvelder van Hajduk Split
Niko Sigur van dezelfde club. Erg goede speler die de rol van Geertruida prima over kan nemen. Is een rechtsback die ook vaak als controleur speelt. Erg comfortabel aan de bal ook
Zou summerville ook nog een optie zijn😂
Whahaha. Hier zie ik de humor wel van in
Wanneer je zijn ontwikkeling vanmiddag heb bekeken , moet je daar nooit meer aan beginnen. Nog steeds een pingelaar die niet kan schieten.
19 goals, maar kan niet schieten haha
Dan heb je alleen vandaag gekeken
@FTM Staan Zerrouki en Ueda op nominatie vertrek?

Als ik reacties lees over ruimte kijgen en niveau MLS vs Eredivisie heb ik idee dat MLS erg gedownsized word. Ruimte zie ik op topclubs na ook Eredivisie.

Is Haller optie spits zit bank Dortmund??
Heeft een marktwaarde van 14 miljoen euro en een doorlopend contract tot juni 2026 volgens Transfersmarkt. Lijkt me, gezien de afgelopen jaren, niets iets waar we ons op focussen. Al zou ik het persoonlijk wel een goede optie vinden.
@FeyenoordTM hoe hoog schat je de kans op de komst van Summerville in? In de serie van aan de aanbevolen linksbuitens stond namelijk dat Feyenoord kans maakte op het moment dat Leeds niet promoveerde. Is die kans er nu nog steeds nu Arne Slot naar Liverpool is gegaan?
0,0. Is niet te betalen voor ons en Slot is weg
Ik hoop zo dat er straks nog iemand vraagt naar summervilke. Je bent nu nummer 3 met dezelfde vraag. Moet wel toegeven dat dit de beste vraag is gezien het uitgebreide aspect van je vraag.
Het spijt me bizar erg dat ik de andere 3/306 andere reacties niet heb gelezen. Hopelijk heb je een goede dag verder…
Ik snap dat je niet alles leest. Maar deze vraag staat niet zover onder jouw vraag hoor. Dus je had niet veel terug hoeven lezen. En ik snap dat je het persoonlijk opvat al is het voor mij niet persoonlijk. Maar ik vind dat er veel te vaak dezelfde vragen worden gesteld.
@FTM Staan Zerrouki en Ueda op nominatie vertrek?

Als ik reacties lees over ruimte kijgen en niveau MLS vs Eredivisie heb ik idee dat MLS erg gedownsized word. Ruimte zie ik op topclubs na ook Eredivisie.

Is Haller optie spits zit bank Dortmund??
@FeyenoordTM summerville nog een optie? Nu hij niet gaat promoveren met leeds!
Maar een paar berichtjes naar beneden scrollen en je ziet dat deze vraag al gesteld is.
Waarom lezen zoveel mensen hier niet en worden dezelfde vragen steeds maar weer opnieuw gesteld?
Oké en is er ook al antwoord op gegeven? Nee toch dus…. Laat mij lekker vragen wat ik wil en focus op jezelf maat
Dus omdat er nog geen antwoord is gegeven moeten we allemaal dezelfde vraag opnieuw stellen? Net zolang dat er antwoord komt? En ik focus me op niemand. Maar het is gewoon bijzonder irritant om dezelfde vraag in korte tijd 3x terug te lezen. En dat is niet alleen met deze vraag maar komt heel vaak voor.
@FTM als feyenoord een 3e spits wenst, wordt dit dat een jonge gast of kan dit ook iemand zijn van pakweg 24, 25 jaar
Jonge talwntvolle speler van pakweg 18/19/20 jaar. Er van uitgaande dat Carranza komt. Feyenoord is geen slager die in het eigen vlees snijdt, gelukkig maar...
Lammers? Die tijd toch wel gehad. We zijn drie jaar verder.
Ben normaal niet zo van de nederlandse/eredivisie spelers maar er vanuit gaande dat Santi vertrekt. En je haalt Carranza, dan zou Feyenoord er het liefst nog één spits hebben toch?

Ik vind oprecht Lammers een prima spits om die 3 spitsen compleet te maken. Echt uitstekende speler die voor mijn gevoel prima bij ons mee zou kunnen.
Als Santi vertrekt, is het te hopen dat ze een spits uit een hoger segment halen. Als je ziet hoe de meeste clubs tegen Feyenoord spelen, dan heb je helemaal niks aan een Lammers.
Ik zie Lammers ook niet persee als eerste spits maar gewoon als 1 van de drie spitsen in de selectie.
Hij wil eerste spits zijn en daar heeft hij de kwaliteiten niet voor.
Ik dacht hetzelfde,maar na vandaag niet meer...wat heeft die gast verzuimd om zijn ploeg Europa in te schieten zeg
Misschien een domme suggestie,maar is Sam Lammers niet iets voor ons?
Toen Lammers bij Heerenveen speelde dacht ik dat hij de toekomstige spits van Oranje zou zijn: makkelijk scorend, technisch goed, sterk in de combinatie. Bij Utrecht presteert hij weer uitstekend, maar in het buitenland is hij overal min of meer mislukt. Dat maakt het wel een risico hem aan te trekken. Als je drie spitsen in de selectie wil heben zou het de gok misschien wel waard zijn, maar ik kan me voorstellen dat Lammers zelf wel eens ergens wil zitten waar hij weet dat hij veel speelt.
Vind m zelf vandaag ook niet best
Er is ooit in de comments gezegd dat Feyenoord niet 100% kansloos is voor Summerville, mocht leeds niet promoveren. Ze hebben net de finale verloren van Southampton, dus zal het nogsteeds mogelijk zijn? Zou echt gruwelijk zijn voor Feyenoord
Liverpool wilt hem toch ook hebben?
Hmm. Hij presteert goed in Engeland is geen vaste bankzitter. dus waarom zou hij naar Feyenoord willen?
Naja, ik zou liever bij Feyenoord spelen ivm champions league en oranje dan bij leeds in de championship
Dat snap ik aangezien je dat zegt vanuit je supporter zijn. Denk dat hij liever zijn salaris blijft houden of zelfs vergroot. Bovendien speelt hij daar gewoon wekelijks tegen top ploegen ipv tegen met alle respect een Willem 11 etc.
@FeyenoordTM

Was Russell Martin nog een optie? Die lijkt nu gewoon de PL in te gaan.
Dan kan je het antwoord zelf invullen
Waarom zou hij een optie zijn?
Kijkend naar Sofascore (beoordeling obv statistieken) word je niet heel enthousiast over deze vent: scoort daar al jaren niet bijzonder goed en gaat ook nauwelijks vooruit.
Hoe anders is dat bijvoorbeeld met ene McGlynn waar Psv achteraan zit, 20-jarige middenvelder, dit jaar helemaal doorgebroken en nu al 1 vd besten in de MLS.
Nou we gaan stoppen met scouten.We gaan data bekijken en zo nemen we een speler.Nou scouts opgelet jullie zitten allemaal zonder werk.Mensen die fm en fifa spelen nemen jullie job over
En... en, niet of... of! Data en scouting vullen elkaar aan.
Scouting gaat niet alleen dat bekijken hoor.Ze gaan ook spelers zelf bekijken en niet alleen op YouTube zoals de meesten hier.
Als we toch MLS spelers willen halen ga dan voor Cucho Hernandez en Talles Magno
Eens, now we're talking! Vooral die Hernandez (Magno heeft afgelopen 1,5 jaar weinig laten zien)!
Maar denk dat je daar minstens 12-15 miljoen voor betaalt en het budget ligt op max 10 miljoen begrijp ik van FTM/ Bombarda.
Ik schat de kans 0% dat die komt, maar ben toch benieuwd of Feyenoord stiekem een lijntje heeft uitgegooid naar De Zerbi
@FeyenoordTM Staat Maximo Perrone hoog op het lijste van Feyenoord om Wieffer te vervangen?
Alleen met koopoptie neem ik aan anders zonde idd
@FeyenoordTM naast Gijs Smal willen ze dan nog een extra linksback aangezien Q er nog tot januari uit ligt. Zijn er al namen voorbij gekomen die je mag delen
Kan Lorenz assignon nog een optie deze zomer worden?
Neem aan dat pedersen en nieuwkoop toch te licht zijn om 1e keus op rb te zijn in de CL? Daarnaast kan nieuwkoop zelden een hele wedstrijd volhouden hoe kijkt feyenoord daar naar? Krijgt kasanwirijo dan ook nog een kans of mag hij ook weg? dan houdt je alleen geertruida nog die ook 100% vertrekt en Read. Zie ik iemand over het hoofd?
We hoeven geen CL team neer te zetten, daar hebben we het geld niet voor. We moeten gaan voor top eredivisie en liefst leuk meedoen in de CL.
Spelers die top nl zijn moeten ook mee kunnen in de CL, je moet er niet afgaan in de cl, daar moet je ook elke wedstrijd je huid duur verkopen
Weet jij welke rechtsbacks geschikt worden geacht als mogelijke basisspeler?
Maar alleen Geertruida die goed genoeg is en die gaat waarschijnlijk weg.
@FeyenoordTM er is een reële kans dat zowel Geertruida, Timber en Bijlow verkocht worden. Ook Hartman is het eerste half jaar nog niet inzetbaar. In dat geval zou er geen enkele jeugdspeler meer over zijn die nu in de basiself zou staan. Hoe wordt daar binnen Feyenoord naar gekeken? En is er een soort eis dat bijvoorbeeld een Milambo of Zechiël basisspeler moet worden om dit te compenseren?
Voor de CL kan dit nog een dingetje worden. De A lijst bestaat uit 25 spelers waarvan 4 uit eigen jeugd. Als je er minder uit eigen jeugd hebt, krijg je ook minder plekken.

Hartman staat waarschijnlijk op de A lijst net als Nieuwkoop. Maar daar zou je dan ook spelers als Milambo en Zechiel op moeten zetten. Sauer en Read spelen nog te kort bij Feyenoord om mee te tellen.
Vooralsnog hebben we met Nieuwkoop, Hartman nog 2 A-Selectie spelers. Wellicht dan nog Thijs Jansen erbij als 2e/3e doelman? Dan moeten we nog een speler zien terug te halen of door te schuiven. Dus of Milambo/Zechiel op de lijst zetten of een speler als Boetius, Vilhena, De Vrij terughalen net als Nieuwkoop/Lamprou afgelopen jaar.
Je inschatting zit heel goed. Over jeugd kan ik eigenlijk weinig zeggen, dat heeft er mede mee te maken dat we nog geen trainer hebben. Is echt afwachten. Visie is er, maar die visie naleven is het tweede. Onder Slot maar 1 jeugdspeler echt doorgebroken, met Hartman.
De Vrij dan maar terughalen 😀
De vrij zou leuk zijn. Maar die gaat echt niet terugkomen
Het is te hopen dat er met een nieuwe trainer meer naar de jeugd wordt gekeken. De talenten zijn er in ieder geval, nu nog goed benutten.
Zou wel heel gek zijn als we iemand gaan opstellen, puur omdat hij een jeugdproduct is in plaats van dat hij het gewenste niveau heeft.
@FeyenoordTM We hebben de hele eerste seizoenshelft maar 1 linksback in de selectie. Gaat daar (snel) nog een versterking komen?
Uiteraard ken ik alle geruchten, maar voorlopig hebben we nog Smal (zo goed als rond), Lopez én Hancko.
Smal is gehaald omdat Lopez zo goed als zeker weggaat heb ik begrepen, en Hancko kan je ook vanuit gaan dat ie weg gaat.
Heb eerder geschreven dat het idee leeft om daar een jonge telg voor aan te trekken
https://1908.nl/artikelen/verduidelijking-gijs-smal-feyenoord
Geen idee of dit een zinvolle aankoop is, al heb ik het idee dat het niveau van de MLS wel een beetje overschat wordt. En zoals hieronder ook al wordt geconstateerd heeft hij wel steeds heel veel ruimte als hij scoort en kijk naar de wedstrijden die Feyenoord afgelopen seizoen speelde en je ziet dat zoveel ruimte er in de Eredivisie, voor Feyenoord, bij lange na niet is.
Daarom is mijn vermoeden ook dat hij minimaal half jaar nodig heeft.

Helemaal mee eens om 3 spitsen te hebben. Dan kun je door-rouleren.
Ik mis nog wel een nummer 10 als Tomasson of Szymanski. Die aansluiting maakt in de zestien en verdedigers laat kiezen
Dat zou Lingr kunnen zijn, al vind ik die voetballend wel veel minder dan de flarden die ik van Thomasson heb gezien en Szymanski vorig jaar.
Hoop eigenlijk stiekem dat we Parrot kapen van AZ. Die gozer kan echt goed voetballen, zeker de laatste periode, en ondanks dat hij al lang meeloopt is ie nog maar 22.
Parrot staat onder contract bij Tottenham Hotspur. AZ zou belangstelling voor hem hebben dat is de werkelijkheid.
Grote kees, je kaapt toch een transfer wanneer een andere club hem al wilde halen.
Je hebt helemaal gelijk paisjouw! Ik hield de 'a' voor een 'o', mijn excuses. Als ik nog eens op een comment van je reageer, zal ik eerst mijn brillenglazen schoon maken. ;-)
Als derde spits achter Gimenez (of aankoop) en Ueda is deze jongen door zijn aflopende contract een prima goedkope gok, die zich wellicht razendsnel ontwikkelt.

Er wordt lacherig gedaan over de MLS maar er loopt wel degelijk kwaliteit rond in die competitie.

Ik ben allang blij dat er weer in onbekende en exotische oorden wordt gescout naar jong en goedkoop talent. Vorig zomer is er 40 miljoen uitgegeven (weggegooid) aan middelmaat, dan zie ik liever dit soort goedkope gokjes. Al had Moussa van mij niet gehoeven, een beperkte Algerijn met ernstige gedragsproblemen
De namen die nu voorbij komen lijken vooral goed te passen in het spel van Feyenoord en dat is al een hele winst ten opzichte van vorig seizoen.

Ueda en Ivanusec zijn geen slechte spelers/middelmaat maar komen niet goed tot hun recht bij ons.
Alsnog blijft elke transfer een gok, maar namen als Carranza en Nadje passen op voorhand inderdaad beter binnen de spelprincipes van Feyenoord dan Ueda en Zerrouki
@FeyenoordTM, dat blijf je houden. Spelers als Lopez, Bullaude en Bjorkan bleken ondanks scouting ook geen top match te zijn.
En toch zag je bij Bullaude op momenten de klasse eraf druipen en ook Lopez heeft zeer goede wedstrijden gespeeld zoals vorig seizoen in Amsterdam tegen Ajax maar ook tegen PSV.

Koekenbakkers zijn het zeker niet alleen is het een raadsel waarom het er niet altijd uit komt maar hier kan je ook de trainer op aankijken. Bullaude bijvoorbeeld is steevast genegeerd door Slot en zelfs teruggezet naar o21, die jongen is wel mentaal geknakt.
Je denkt echt dat die op de momenten dat ze gehaald werden als optie: ‘halen!’ op tafel waren gelegd?? 😅😅
@FeyenoordTM, dat was wel mijn veronderstelling maar blijkbaar klopt die niet XD
@arnegimenez

Nee, voor zo ver ik even naar boven kan halen.. (zal het opsommen):

- López kwam na vertrek Malacia. Eerst was Murkin een naam die viel, maar ook Hancko kwam en excelleerde op die positie. Hartman brak langzaam maar zeker door. De naam van López kwam uit ons board, beoordeeld door scouting als 'beter dan Murkin' - maar zeker niet als A, B of C optie

- Bullaude volgde we al een hele tijd, waren ook goede rapporten over ging toen het verhaal. Maar de naam van deze speler is nooit op tafel gelegd zo van, die moeten we halen. We hadden destijds Szymanski en Toornstra ook nog.

- Bjorkan, gigantisch veel twijfel over geweest met name vanuit de staf. Een jaar later kwam die pas, maar in dat jaar zag Feyenoord bij Hertha dat hij het niveau echt niet had. En plots wou de staf hem wél hebben, terwijl we dus ook onderhand al Lopez, Hancko, Hartman hadden voor die positie. Het is bij enkele maanden gebleven.
Natuurlijk is er niet 40m weggegooid. Spelers moeten wennen aan de speelwijze van Feyenoord. Dat hebben Ivanusec en Ueda gezegd. Beide presteerde in de 2e seizoenshelft en met name op het eind vele malen beter dan 1e seizoenshelft. Beide gaan nog van waarde zijn
Mooi hoe het in het voetbal soms gaat. Gerucht hier, gerucht daar over Nadje en nu deze man. In feite lekt bij Feyenoord vrijwel alles uit. Alleen over de nieuwe trainer hoort of weet niemand wat. Dat is natuurlijk helemaal niet waar. De nieuwe man is allang bekend, alleen kan dit kennelijk niet naar buiten worden gebracht. Het wordt dus Sahin, nog een weekje wachten en dan kan het nieuws naar buiten worden gebracht.
Dit is pas de tweede concrete naam die ‘lekt’ in langer een maand tijd, of iets

Bij PSV en Ajax lekt echt meer dan 5x zoveel, dat is al jaren zo, dus snap je relaas niet. Feyenoord houdt de boel goed dicht

Trainer antwoord heb je ook, we zijn niet concreet maar zitten in een oriënterende fase. Keuze moet uberhaupt nog vallen, daarna pas nieuws
@feyenoordtm Ik bedoel het meer in zijn algemeenheid, verder geen verwijt naar jou toe. Ik vind het frappant dat omtrent spelers vaak wel iets uitlekt (zie ook deze twee spelers), maar nu het de trainer betreft het muisstil is. Rond Feyenoord-Ajax was interesse al bekend van Liverpool. Dan weet je nu toch onderhand wel wat je gaat doen als Feyenoord zijnde, lijkt mij? Dat we dan nog niet concreet zijn, kan er m.i. ook op duiden dat we er allang uit zijn omdat de toekomstige trainer nu zijn handen vol heeft aan het voorbereiden op een CL finale 😉
Het is dus muisstil rond de trainerspost omdat er nog geen keuze gemaakt is :-)
Toch best bizar aangezien ze hier sinds vorige zomer mee bezig zouden zijn
Ze hebben allang een keus gemaakt, je gelooft toch niet dat ze een jaar lang aan het nadenken zijn wie ze nou willen als opvolger van Slot en dat ze dat nu nog niet weten ?
@FeyenoordTM hoeveel opties liggen er nou eigenlijk nog op tafel bij DtK voor de positie van hoofdtrainer? Sahin is duidelijk, maar hoeveel andere kandidaten zijn er? Ik begrijp dat je geen namen kan noemen in het belang van de club, maar misschien kan je wel inzicht verschaffen in het aantal namen dat nog circuleert.
Nog vrij veel, ze moeten uberhaupt nog kiezen voor wie ze nou gaan
Of er is wel een keuze gemaakt en wordt die niet gelekt
Wat zijn ze dan verschrikkelijk traag zeg
Het is al bijna juni.
Zou de oriënterende fase ook al voorbij kunnen zijn en ze gewoon wachten tot na de CL finale om Sahin officieel te benaderen......?¿?
Ik lees trouwens ook al een hoop reacties over leeftijd. Dan hebben we 2 wat 'oudere' spitsen. Het is eind mei en volgens mij wilde Feyenoord altijd graag 3 spitsen. Lijkt me prima als je nog een 3e spits of multifunctionele aanvaller kan halen die nog wat jonger is. Een spits die wellicht ook nog wat minuten in u21 mee kan pakken. Aangezien daar voorin ook wat kwaliteitsimpulsen nodig zijn.
Niet overtuigd. Veel goals met geluk of veel ruimte. We moeten niet kijken naar spelers die vergelijkbaar zijn aan Gimenez maar aan L. de Jong.
Met zulke slechte verdedigers is het makkelijk intikken.
@FeyenoordTM

Verwacht je deze week een primeur te hebben over de nieuwe trainer?
Dit is toch al zo vaak aangegeven dat de verwachting is dat het nog even duurt en waarschijnlijk vlak voor de EK bekend wordt.
Na de CL finale van a.s. zaterdag
Nee joh. Misschien net voor 1 juli.
@FTM hoe zit het tussen hancko en Leicester city?
Er stond vanmorgen een klein stukje in een krant daar. Dat wordt dan meteen overgenomen door wat sites hier en die geven er dan een draai aan.
Ik wacht ook wel af wat deze site er iets over zegt.
In hetzelfde stuk stond ook dat Liverpool geen interesse meer zou hebben.
Verder denk ik zelf dat Hancko naar een grotere club wil.
Klopt wat je in je laatste zin zegt, zijn zaakwaarnemer heeft een paar maanden geleden gezegd, dat Hancko als hij gaat, alleen naar de bovenste clubs in de PL wil.
Hij heeft een contract tot 2028, een forse salarisverhoging in februari gehad, dus denk dat Te Kloese er een prijskaartje van 40 tot 50 miljoen aan plakt .
Dan blijven er niet veel clubs over die dat gaan betalen voor een verdediger .
Vraag me wel af waarom de reacties vooral positief zijn als het gaat om een speler uit de Franse derde divisie en overwegend negatief over een speler die 1 op 2 loopt (en redelijk wat assists geeft) in de MLS. Vanwege een filmpje op YouTube? Op VI hebben ze meestal wel een uitgebreidere analyse als er daadwerkelijk een transfer komt die vaak wel een aardige voorspellende waarde heeft. Voor de rest is het afwachten.
Ik denk door het betaalde bedrag + leeftijd. Deze meneer kost meer en is iets ouder. Ik denk dat dat de reden is
Misschien, maar ze schelen maar 2 jaar waarbij Carranza op een hoger niveau speelt. Carranza is van de winter transfervrij waardoor hij waarschijnlijk ook niet al te veel kost als hij in de zomer zou komen. Ik heb zelf nog geen uitgebreide analyses kunnen vinden, dus heb nog niet echt een mening.
Een spits van 24 jaar uit Argentinië maakt mij op het eerste gezicht niet positief. Maar ik laat me graag verrassen
Een Afrikaanse middenvelder van 22 die in de derde divisie speelt mij ook niet, maar de scouting zal beiden ongetwijfeld goed in kaart hebben gebracht. Mochten ze komen dan vertrouw ik daarop totdat het tegendeel bewezen is 😉
Daar heb je een punt. Ik heb er ook vertrouwen in
Kijk naar Sofascore! Beoordeling obv statistieken. Deze vent scoort daar al jaren niet bijzonder goed en gaat ook nauwelijks vooruit. Hoe anders is dat bijvoorbeeld met McGlynn waar Psv achteraan zit, 20-jarige middenvelder, dit jaar helemaal doorgebroken en 1 vd beste in de MLS.
Mensen die allemaal van A tot Z weten wie Carranza is, en dat allemaal van LiveScore. De scouting is echt niet gek, die hebben vaker kwaliteit spitsen gescout. Buiten dat is zijn contract situatie toch ook bijzonder interessant en zeker het proberen waard?
Helemaal eens. Beste stuurlui staan aan wal.
Niet bijzonder onder de indruk van deze video. Bij de meeste goals staan de verdedigers op een meter afstand te verdedigen. Ik vraag me serieus af of hij wel goals kan maken als de ruimte veel kleiner zijn.
europese spits beter. Ik ben wel klaar met die asia en zuid america cups.
Hij is niet eens international… hij heeft nogal wat wereldklasse spelers voor zich
We gingen toch voor de volgende stap naar de Europese subtop? Ik krijg hier Tati Montoya-vibes van. Van het toptalent Rodriquez naar Carranza.....
En Gerrit kent Carranza ook door en door, hè. Je hebt hem tientallen keren zien spelen. Onbegrijpelijk dat de scouting jou niet raadpleegt.
Hahaha, en jij wel, ouwe Carranza-fan? Ik word hier niet blij van en denk niet dat deze jongen Feyenoord naar een hoger plan gaat tillen. En maak je niet te druk hè; dit is een forum en dan krijg je af en toe andere meningen te lezen dan de jouwe.
Iedereen mag van alles zeggen. Maar zo simpel een mening droppen en daarbij volledig voorbijgaan aan het feit dat we een fatsoenlijke scouting hebben, irriteert me wel.
Is de scou al op orde dan?? Ik heb er niets over gelezen.
Van Ueda kan je ook moeilijk blij worden, die voor een recordbedrag uit de Belgische competitie kwam.

Ik denk dat men deze speler voor als goedkope gok ziet voor voor als derde spits. En wellicht ontwikkelt hij zich razendsnel waardoor hij Ueda inhaalt.

Mocht Gimenez vertrekken verwacht ik wel dat er nog een kwaliteitsaankoop zal worden gedaan, ik ga er niet vanuit dat we in dat geval met Ueda en deze jongen het nieuwe seizoen ingaan.

Maar Pepi kwam ook als grote onbekende uit de Amerikaanse competitie maar hij houdt zich prima staande en ik zie hem straks wel eerste spits van PSV worden. Dus wellicht is deze jongen een schot in de roos, met een aflopend contract is het het proberen waard
Ik wil Ueda nog wel eens zien, als ie 10 wedstrijden de kans heeft gehad.
Hoe kan je die jongen nou beoordelen na een paar wedstrijden en wat invalbeurten ?
Ze moeten proberen Evander Ferreira los te weken van Portland Timbers, vind dat echt een geweldige speler uit de MLS en heeft nog wat rek. Super creatief, behendig en prikt ze er makkelijk in als 10! Zou alleen afvragen of hij binnen het salarishuis past
Vind dit ook wel een fijne video: https://youtu.be/BVRCJO25mSE?si=ZQStCtsyVaheL09n

Hier worden zijn kwaliteiten wel goed omschreven, en zie je iets beter dan bij de normale highlights welke dingen hij goed doet tijdens bepaalde momenten (positionering, loopacties, etc)
Maar ook hoe hij vaak zijn omgeving aan het 'scannen' is.
Precies! Meestal wel een goed teken als spelers die eigenschap al goed hebben ontwikkeld
En we beoordelen weer een speler op YouTube.Een scout doet zijn werk niet goed blijkbaar en moet geen hele wedstrijden bekijken maar youtube
Precies. Doodmoe word je van al die lui die even zuinig en zuur een YouTube filmpje bekijken en meteen klaarstaan om een negatief oordeel te vellen. En daarbij de expertise van de scouting totaal terzijde schuiven.
Precies. Je kan van een diemers ook een wereldvoetballer maken op YouTube.Beelden laten nooit alles zien dus neem die beelden niet serieus.En dan wijzen ze een speler af op youtubebeelden. Ik zie met regelmaat amerikaansvoetbal en zo slecht is die niet hoor
Cor Pot deed dat ook via youtube bij Pratto, gelukkig gaat het tegenwoordig wat proffesioneler bij onze club.
kan de gemiddelde kkd spits ook, die spreken ook nog nederlands
We moeten echt af van Ueda als hij geen eerste spits is onder de nieuwe coach. Ik gun het hem niet om nog een seizoen op de bank te zitten.
Maar wie gaat er 9 miljoen voor hem betalen?
Ik zou Ueda niet zo gauw afschrijven. Heeft zoals vele nieuwe spelers bij Feyenoord een aanloop nodig. Die gaat er nog genoeg intikken.
Als ik naar dat filmpje kijk....zie ik dat 50% van zijn goals puur geluk zijn. Matig ingeschoten, maar via verdedigers caramboleert die bal erin. Als die dat ook bij ons weet te doen vind ik het prima, denk het echter niet.
Wat mij vooral opvalt is dat hij al die goals maakt met zeeën van ruimte. Ruimte die een spits van Feyenoord niet krijgt
Als ik de info van Tom Bogert goed begrijp willen ze hem een voorcontract laten tekenen voor de winter en onderhandelen om hem deze zomer al te krijgen. Klopt dit? @FeyenoordTM
Bij Tom Bogert kan je er wel vanuit gaan dat het klopt
Precies, gebruikelijk in dit momentum omdat zijn contract 31/12 uitloopt
Ik zie vooral veel mooie voorzetten van rechts komen ,misschien daar eens naar kijken?
Kan die gozer koppen?
Ik zou toch meer diversiteit in spitsen zien.
Echte lange targetman/pinchhitter.

We zullen zien
Ueda kan heel goed koppen, in België laten zien dat hij een uitstekende timing heeft. Maar krijgt de ballen niet tot nauwelijks.
Ja zou ik ook wel
Willen. Type lauritsen voor evt forceren laatste 10 min
Misschien moeten ze dat maar niet doen. Wegens gebrek aan kwaliteit.
Mee eens. Laat maar lekker gaan