Primeur Bevestigd
c4fea593-0683-4352-88e3-0e0a6df4117f

Transfers

Feyenoord ziet in Van den Berg opvolger Van Persie

FeyenoordTM

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe trainer voor het onder-19 elftal uitgekomen bij Davey van den Berg. De 34-jarige trainer is momenteel actief in dezelfde rol bij Feyenoord onder-17. Hij is momenteel bezig aan zijn vijftiende seizoen in de opleiding.

Robin van Persie is momenteel nog trainer van het onder-18 elftal van de club, wat volgend seizoen de onder-19 wordt. SC Heerenveen legde Van Persie echter vandaag officieel vast als nieuwe hoofdtrainer van de Friese club.

In de zoektocht naar vervanging is Van den Berg intern naar voren geschoven als één van de belangrijkste kandidaten om Van Persie op te volgen. Mocht Van den Berg het worden, vertegenwoordigt de oud speler van Feyenoord de club komend seizoen ook in de UEFA Youth League.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM Hoe lang gaat het duren voordat wij concreet gaan worden voor een nieuwe trainert, want lijkt mij zeker geen ideale situatie om na het vertrek van Slot zonder coach te gaan zitten. Is nu ook al een tijdje bekend dat hij definitief vertrekt
Kunnen we niet gewoon miljoenen neerleggen voor die De Zerbi😉
Haha, zal mooi zijn. Maar gaat hoogstwaarschijnlijk naar Bayern.
Santi heeft volgensmij gewoon vervroegd vakantie gekregen als ik zo de beelden op insta van Fer bekijk. Ook niet gek gezien zijn programma.
Gun het Excelsior wel om te stunten en dan rechtstreeks te plaatsen voor Eredivisie volgend seizoen. Hoop wel dat hele selectie er vandaag wel is zodat het Legioen het seizoen kan afsluiten met mooi afscheid een boel spelers zullen er volgend seizoen niet meer bij zijn
@FeyenoordTM lees op de website van BILD dat ze de concrete interesse in Sahin bevestigen en hij bovenaan de lijst staat. Kun jij het ‘concreet zijn’ al bevestigen?

Nach Informationen von SPORT BILD ist das Interesse konkret, Sahin steht auf der Kandidaten-Liste weit oben. Gespräche über einen möglichen Vertrag sollen allerdings noch nicht geführt worden sein. Übernimmt er den Posten, startet er mit Feyenoord nächste Saison in der Champions League.
Wanneer denk je dat het wel concreet gaat worden,kan dat na morgen in stroomversnelling komen denkje?
Ik weet het niet maar als Sahin echt bovenaan het lijstje staat wacht Feyenoord denk ik netjes af tot na de CL-finale.
Thanks!

Ik hoop na de CL finale doorpakken. Zie juist zo’n intelligente vakidioot als Sahin wel zitten ipv proberen voort te borduren op Slot en Pusic aan te stellen. Dat kleeft dan altijd aan hem, hij is super likeable maar geen Slot. Nooit geweest.

Buiten het feit dat het waarschijnlijk ook een paar miljoen moet kosten.
Die Fransman waar je op doelt voor het 1e, is dat die back Assignon die gedegradeerd is met Burnley?
@FeyenoordTM Wanneer kunnen we eindelijk eens wat meer nieuws over kandidaat trainers verwachten?
als we echt voor sahin gaan dan pas juni denk ik
@FeyenoordTM Ik lees dus dat Tottenham zich vroeg in de window wil melden voor Gimenez. Verwacht je dat Feyenoord zich nog gaat melden voor die Griekse spits? Of is dat echt een gepasseerd station?
Fotis Ioannidis stond hoog op het lijstje zei die een tijdje terug op X
Dat geloof ik wel dat hij hoog op het lijstje staat, maar die gaan wij echt niet binnenhalen. Goede spits is dat met meer dan genoeg geïnteresseerde clubs voor hem. Maar als we naar dat soort spelers zoeken, dan is dat goed nieuws
Sporting wil daar bedragen voor betalen die wij de komende jaren niet gaan betalen.
Vi meld 3 belangrijkste kandidaten @FeyenoordTM potter, jansen en sahin guessing denk ik zo?
Naja, hij zei zelf dat het guessing was haha.
@FeyenoordTM wanneer ga je weer eens ergens live om ons bij te praten over de gang van zaken en leuke/interessante verhalen vertellen die buitenstaanders niet weten.
@FeyenoordTM nice! We gaan aankondiging vast zien. Altijd leuk om wat extra (rand)zaken mee te krijgen, of grappige verhalen die je hebt. Zo had je ooit ook een verhaal over van Sas meen ik te herinneren wat voor supporters echt gek was om te horen.
Mikki zijn ouders zijn heel goed bevriend met Jelle Goes en zijn vrouw, de rest kan je wel uittekenen denk ik?
Grappiger nog was dat hij een auto moest ophalen terwijl hij geen rijbewijs had 😂
Schnell op zijn Duits. Hint naar Sahin(Dortmund)?
Goed doorgebracht. Je zou zomaar eens gelijk kunnen hebben