fansgoal

Nieuws

Feyenoord zoekt supporters voor serie ‘Duizenden Kelen’

Dennis

Het marketingteam van Feyenoord zoekt supporters die hun Feyenoord-anekdotes voor de camera willen vertellen. De opnames zijn voor de nieuwe serie ‘Duizenden Kelen’ die binnenkort op het eigen streamingsplatform Feyenoord ONE verschijnt.

Feyenoord heeft hierover afgelopen week een mail gestuurd aan haar supporters. De oproep vanuit de club luidt als volgt:

“Aankomende dinsdag 5 maart nemen wij, in De Kuip, een nieuwe aflevering op voor de serie ‘Duizenden Kelen’. Voor deze aflevering spreken we graag supporters over hun ontmoeting met een Feyenoordspeler of oud-speler. We halen middels een interview quotes bij je op die jouw verhaal vormen en zullen maken. Je zult dan samen met andere supporters een aflevering vormen. We verwachten dat de opnames 45 minuten per supporter zullen duren.

Ben jij de supporter waar wij naar op zoek zijn, ben je beschikbaar op dinsdag 5 maart tussen 10:00 uur en 15:00 uur en heb jij Feyenoord-tatoeages of een mooie ontmoeting gehad met een speler? Of ken jij een mede-supporter in dit perfect plaatje valt? Stuur ons één van jouw anekdotes hierover in het kort en wie weet nodigen wij jou uit om jouw verhaal te doen bij ons voor de camera. We zijn te bereiken op duizendenkelen@feyenoord.nl

Heb jij geen anekdote over een spelersontmoeting? Niet getreurd. In de toekomst vinden meer opnames plaats. Heb jij memorabele verhalen of herinneringen van een huldiging? Of ben jij of ken jij iemand die getrouwd is in de Kuip? Vul dan het aanmeldformulier via de onderstaande link en wie weet sta jij binnenkort te schitteren op Feyenoord One.”

Delen

Reacties

Nog geen reacties