ramon-hendriks

Nieuws

Feyenoordhuurling kent vervelende middag: “Ik moet de bal wegwerken met mijn rechterbeen”

Dennis

Ramon Hendriks speelde namens Vitesse een ongelukkige wedstijd tegen Feyenoord (1-2). Hendriks wordt door de Arnhemse club van Feyenoord gehuurd en was betrokken bij beide Rotterdamse tegendoelpunten.

Hendriks zag deze wedstrijd een Vitesse met twee gezichten, zo vertelt hij bij ESPN. “In de eerste helft spelen ze ons overhoop. Feyenoord heeft de kwaliteiten om onder ons uit te spelen en dat hebben we deze wedstrijd gezien.” Volgens de verdediger herpakte de Arnhemse ploeg zich na rust. “Er moest daarna wat veranderen en hebben dat goed gedaan. Ik zie liever het Vitesse van de tweede helft, waarin we meer lef tonen en meer in de duels komen.”

De van Feyenoord gehuurde Hendriks was betrokken bij beide tegendoelpunten. Bij de openingsgoal veranderde hij het schot van Geertruida van richting. “Via mijn rug inderdaad. Heel ongelukkig”, zo blikt hij terug. “Ik maak een draai om met Stengs mee te lopen, want ze geven die bal ook wel eens binnendoor. Hij schiet hem daarna tegen mijn rug aan, al moet ik misschien de bal gewoon in mijn gezicht laten komen.”

Bij de tweede Rotterdamse ging Hendriks opzichtig de mist in bij de voorzet van Stengs, die hij langs zich liet glippen. “Ik moet de bal wegwerken met mijn rechter been”, zo erkent Hendriks zijn fout. “De bal stuitert nog wat raar op, maar dit is gewoon mijn fout. Her veld is slecht maar dit mag mij niet gebeuren. Het is heel lelijk. Hier moet ik van leren.”

Delen

Reacties

Gistermiddag toch wel duidelijk geworden waarom hij het niet gaat redden bij "ons".
Goed gedaan Ramon Je bent een echte Feyenoorder vanaf nu. En als je eenmaal terug bent krijggie een slagroomtaart.