hartman

VK Sportphoto

Nieuws

Hartman stelt fans gerust: 'Het gaat goed met mij'

TwanR

Quilindschy Hartman viel in de met 1-2 gewonnen wedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse geblesseerd uit. Waar het er aanvankelijk ernstig uit zag, bleek de blessure uiteindelijk mee te vallen. Op Instagram stelt hij de fans gerust.

Na een duel met Marco van Ginkel, leek Hartman veel last te hebben van zijn scheenbeen. Gelukkig viel het uiteindelijk mee en deelde hij dat met zijn volgers op Instagram. "I'm all good, see you on Wednesday", schrijft de linksback van de Rotterdammers op zijn Instagram-account. Met het drukke programma in het vooruitzicht, waarin onder andere PSV, FC Twente en AZ de tegenstanders zullen zijn, kan dit als goed nieuws voor Feyenoord beschouwd worden.

Delen

Reacties

Ik vond Lopes zowaar redelijk goed invallen… behalve die ene kansloze pass die weer tot de tegengoal leidde. Voor de rest heeft hij goed gespeeld. Redde zelfs nog een bal van de lijn.
Maar goed, Hartman speelt (gelukkig) bijna alles, als je nog zo’n sterke LB op de bank hebt zitten die ongelukkig is, is ook niet optimaal.