timber

VK Sportphoto

Nieuws

Timber: 'We zijn de grote winnaar van het weekend'

TwanR

Feyenoord heeft de tweede plek op de ranglijst van de Eredivisie weten te verstevigen. De ploeg van Arne Slot won in een moeizaam duel met 1-2 van Vitesse. In de catacomben van de Gelredome verscheen Quinten Timber voor de camera van ESPN.

"We zijn de grote winnaar van het weekend. Het was een pittige wedstrijd, vooral in de tweede helft. Maar het was een belangrijke overwinning en we zijn er blij mee." Timber speelde wederom een solide wedstrijd en won veel van zijn duels: "Mijn fysiek is een van mijn krachten, ik probeer het team daarmee altijd te helpen."

Feyenoord wist zichzelf in de eerste helft niet te belonen: "We spelen een goede eerste helft, alleen je vergeet om meer doelpunten te maken. Je weet namelijk dat Vitesse ook gaat komen, wat je ook zag aan het einde van de eerste helft en in de tweede helft. Zeker met zo'n veld en het publiek erachter moeten we als team strijden en dat hebben we vandaag gedaan. Over datzelfde veld was Timber niet bepaald lovend: "Het veld was heel slecht, echt verschrikkelijk. Ik heb dit seizoen nog niet op zo'n slecht veld gespeeld. Maar goed, hier moet je ook mee dealen. In de eerste helft speelden we alsnog goed voetbal op dit veld, dus we hebben het als team geaccepteerd."

Het ging allemaal zo snel, ik zag in het begin al dat er een aantal supporters naar beneden kwamen. Maar ik heb er voor de rest niet veel van gezien want ik ben direct naar binnen gegaan, net als de rest van het team. We moeten weer een tijdje wachten, een beetje zoals Ajax-uit. De trainer nam even het woord tijdens de onderbreking en zei dat we scherp moesten blijven en er als team te staan. En dat hebben we gedaan, want we hebben gewonnen vandaag." Over de ranglijst wilde Timber niet veel kwijt: "Ik kijk eerst naar de bekerwedstrijd tegen PSV, volle focus nu op woensdag."

Delen

Reacties

Klopt goser maar jij had wel de minst goede wedstrijd van het seizoen Dus je kan alleen maar vooruit gaan, das t voordeel.
Je was trouwens niet de enige hoor. Damn!
Lachwekkend als je nog 10 punten achterstaat. Ja leuk dat je dit weekend geen punten verliest...
Boeiend als we die 2e lek maar pakken. 1e is niet realistisch, zeker gezien het vertoonde spel de laatste wedstrijden
Volgende week weer twee inlopen, gaat hard hoor in dit tempo. PSV altijd slecht na de winterstop. We kunnen MAKKELIJK nog champ worden.
Bosz met zijn vieze ooggies.
Net de vieze man of de geilneef van Kooten en de Bie. Kijk en vergelijk op youtube