Jim Breeman Sports Photography

Fotoverslagen

Fotoverslag Feyenoord - FC Midtjylland (2-2)

Jim

Feyenoord heeft donderdagavond ook het tweede duel tegen FC Midtjylland gelijkgespeeld. In eigen Kuip werd het na het gelijkspel van vorige week in Denemarken wederom 2-2. Doordat beide ploegen één punt mogen bijschrijven staat zowel Feyenoord als Midtjylland na vier gespeelde wedstrijden op vijf punten in groep F van de UEFA Europa League. Het andere duel in de groep tussen Lazio en Sturm Graz wordt om 21:00 uur afgetrapt in Rome.

Feyenoord - FC Midtjylland • 2-2

16' 0-1 Martinez
33' 1-1 Timber
48' 2-1 Hancko
59' 2-2 Sviatchenko

Foto's: Jim Breeman Sports Photography

dsc07782
Welkom in de Kuip voor weer een magische avond Europacup voetbal.
dsc07784
Feyenoord - FC Midtjylland. Een week eerder in Denemarken werd het 2-2.
dsc07788
Voor de wedstrijd vonden er prefentieve controles plaats door de politie. Een rondje rond het stadion kon je zomaar tot 3 keer een controle opleveren.
dsc07792
De Kuip is er klaar voor. Zoals altijd.
dsc07795
Dit is een understatement!
dsc07799
Het Legioen moet zich van haar beste kant gaan gedragen. De UEFA heeft Feyenoord onder streng toezicht.
dsc07803
Ondanks het vroege tijdstip vond er toch een Legioenzaal Outdoor plaats.
dsc07805
Georganiseerd door FRFC1908, Feyenoord en de Feijenoorder.
dsc07823
Beautifull is not it?
dsc07828
dsc07837
1,2 stampen!
dsc07843
Het is al vroeg druk bij de stadionpoorten.
dsc07844
Sommigen gaan dan ook extra vroeg naar binnen om een goed plekkie te hebben.
dsc07861
Onderstussen gaat het feest aan de Noordzijde gewoon verder.
dsc07863
dsc07875
Dit keer was er ook een nieuwe act.
dsc07878
Van de Skilliecam gang. Ook wel bekend van zijn vlogs op Youtube.
dsc07952
Vandaag veel vlaggen dus en geen vuurwerk.
dsc07960
Rotterdam Ech wel!!
dsc07967
Tijd om te schitteren!
dsc07982
Dit zijn de 11 die het deze avond moeten gaan doen.
dsc07990
Onze aanvoerder was vanaf het begin af aan scherp en speelde een goede wedstrijd.
dsc08007
Justin Bijlow!
dsc08014
David Hancko is in een prima vorm en kan op meerdere posities uit de voeten. Nu speelt hij als CV.
dsc08034
Feyenoord kwam eerst op achterstand maar maakte dit voor rust nog goed.
dsc08038
Timber scoorde de 1-1.
dsc08066
dsc08073
Op de rechterkant verliep het niet altijd met evenveel succes. Ook spits Gimenez speelde een ongelukkige wedstrijd.
dsc08083
Met een gelijkspel aan de thee.
dsc08089
Na rust komt Feyenoord verdiend op een voorsprong, nadat Hancko de 2-1 binnenschoot.
dsc08098
dsc08102
Helaas scoorde Midtjylland uit het niets de 2-2 en vanaf toen werd het alleen maar minder.
dsc08113
De scheidsrechter begon zijn eigen showtje op te voeren.
dsc08128
Deze keeper kreeg vlak voor tijd pas geel. Dit terwijl hij al 20 minuten lang er alles aan deed om het spel te vertragen.
dsc08138
Walemark viel nog goed in en schoot nog tegen de paal. Zonde. Deze wedstrijd had Feyenoord een grote stap kunnen zetten.
dsc08153
Wederom 2-2 tegen FC Midtjylland. Lazio Roma - Sturm Graz eindigde in dezelfde stand. Daardoor is Feyenoord nog steeds koploper in Poule F en ligt alles nog open.