lee-towers

VK Sportphoto

Nieuws

Fysieke problemen stoppen Lee Towers niet: "Nu alweer zin in het optreden bij de bekerfinale"

Stan

Zaterdag zal in Rotterdam de jaarlijkse marathon weer van start gaan en dus zal ook Feyenoord-icoon Lee Towers zijn "You Never Walk Alone" laten klinken bij de start. Het is inmiddels de dertigste keer dat hij de opening van het sportevenement mag verzorgen, maar tevens de laatste keer. Van stoppen met optreden wil de zanger echter niks weten. 

Zaterdag zal Lee Towers dus zijn laatste marathon van Rotterdam openen. Voor hemzelf gaat lopen namelijk al bijna niet meer. Door een mislukte operatie heeft 78-jarige crooner een beschadigde zenuw in zijn rug en afgelopen jaar brak hij zijn heup. "Maar ik ga niet bij de pakken neerzitten", vertelt Leendert Huijzer, zoals zijn echte naam luidt, tegenover het Algemeen Dagblad. "Mijn heup heeft een ongeluk gehad, maar mijn stem niet. Ik heb nu alweer zin in het optreden bij de bekerfinale van Feyenoord volgende week zondag."

De band met de club is voor de zanger van 'Mijn Feyenoord' nog altijd groot. "Zat met toegeknepen billen naar die wedstrijd tegen Volendam te kijken. Hield ik alweer mijn hart vast, want je moet tegen Ajax. Die zijn niet meer in vorm, maar het blijft toch Ajax."

Gelukkig voor Lee Towers en ook voor rest van Feyenoord, was er tegen de eeuwige rivalen weinig om voor te vrezen. "We wonnen met 6-0. Ongelooflijk. Die euforie is helemaal terug in de fles. Dus ik ga zingen op het Willemsplein, waar een groot scherm hangt, daarna heb ik mijn optreden in de Kuip. En we winnen zeker weten van NEC, dus de volgende dag doe ik ook de huldiging."

Delen

Reacties

Nog geen reacties