1908.nl (eigen foto) - Openbare Training

eigen foto

Nieuws

Geblesseerde Feyenoorders in herstel: Stengs terug op het trainingsveld

Twan

Calvin Stengs heeft woensdagmiddag voor het eerst weer met de groep meegetraind op trainingscomplex 1908. De herstellende Stengs trainde in eerste instantie apart van de groep maar sloot later aan bij het partijspel.

In de halve finale van de TOTO KNVB beker liep Stengs een op het eerste oog zware blessure op. De aanvallende middenvelder ging met tranen het veld af en vreesde voor een zware kruisbandblessure. Uiteindelijk bleek de blessure gelukkig mee te vallen, waardoor Stengs nu weer een gedeelte van de training met de groep kon hervatten. 

Ook Alireza Jahanbakhsh en Antoni Milambo lijken dichtbij een terugkeer. Het tweetal werkte samen de training van woensdag af. Gjivai Zechiël lijkt hier nog iets langer op te moeten wachten. De talentvolle middenvelder werd gespot terwijl hij een binnenprogramma afwerkte.

Quilindschy Hartman, Justin Bijlow en Gernot Trauner werden niet gezien op het trainingscomplex. Hartman verliet het trainingskamp van Oranje nadat hij vanwege lichte klachten niet in staat zou zijn om voor het nationale elftal uit te komen. Justin Bijlow en Gernot Trauner zijn al langere tijd afwezig bij Feyenoord. Eerder gaf Slot aan dat hij hoop had dat beide spelers hun terugkeer zouden maken na de interlandperiode.

Delen