Foto 1908.nl - De Kuip - netten veiligheidsnetten klassieker voorbereiding veld

Nieuws

Géén netten voor de tv-camera's bij Feyenoord-Celtic

Nigel

Onlangs werd bekendgemaakt dat Feyenoord vak Z volledig sluit voor publiek. Hierdoor worden de netten aan de Olympiazijde van De Kuip verwijderd, waar de tv-camera's staan.

In de Eredivisie blijven de netten voorlopig nog staan. Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde dit in het televisieprogramma Goedemorgen Eredivisie, waarin hij aangaf dat Feyenoord de netten voorlopig niet zal verwijderen in de Eredivisie.

Feyenoord nam onlangs het besluit om Vak Z te sluiten tijdens de groepsfase van de Champions League. De besluitvorming is genomen na aanhoudende problematiek vanaf het vak rond Europese duels, al wordt daar op officiële wijze niets over gecommuniceerd. De UEFA eist dat er géén netten mogen staan voor de tv-camera's omdat de televisieregistratie anders ernstige hinder ondervindt. Dit betekent dat de tv-kijker tegen Lazio en Atlético Madrid ook 'vrij zicht' heeft.

Volg de wedstrijd tegen Celtic op je eigen manier. Maak en daarnaast nog spannender en win 50x of 100x je inzet als Feyenoord wint!

Delen

Reacties

Jammer dit, leeg laten kost bijna een miljoen aan inkomsten en een stuk sfeer.
Feyenoord zou van Z een familievak kunnen maken bij Europese wedstrijden. Zullen er allicht nog een paar tokkiefamilies tussen zitten maar die zijn bij incidenten dan gemakkelijk eruit te halen. 65+ vak zou ook kunnen.
Gewoon langs het veld het duurst maken. Kunnen die tokkies niet betalen. Lekker op de tweede ring laten zitten.
Liever wél netten en een vol vak Z dan zonder netten en een leeg vak Z...
Idd liever een vol vak. Maar dan zullen eerst een paar idioten het stadion moeten verlaten. En aanwijzen welke is erg moeilijk.
Tja, mee eens, maar aangezien de tv rechten een wezenlijk onderdeel uitmaken wat de clubs aan premies ontvangen, zal dat niet gebeuren.
Kortom, als men op Z geen rotzooi op het veld gooit, kan het zonder netten, maar aangezien niet iedereen een IQ boven het niveau van een stoeptegel heeft, blijft het vak leeg.