fanssjaal

VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Geen uitsupporters welkom bij wedstrijden tegen AS Roma

Van de redactie

Bij de Europa League-wedstrijden tussen Feyenoord en AS Roma van volgende maand zijn geen uitsupporters welkom. In dit bericht lees je meer over dit besluit.

Feyenoord en AS Roma, die het op 15 februari in De Kuip en 22 februari in Stadio Olimpico tegen elkaar opnemen in de play-off ronde van de Europa League, hebben deze week van de Italiaanse autoriteiten te horen gekregen dat er geen Feyenoord-supporters welkom zijn in Rome voor de zogeheten return van de tweestrijd. 

Nu dit besluit op last van het Italiaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken is genomen, achten de zogeheten driehoek (burgemeester, politiechef en de hoofdofficier van justitie) en de club het niet verantwoord om in De Kuip wel Italiaanse supporters te ontvangen. Dit uit oogpunt van zowel veiligheid als, voor Feyenoord, uit oogpunt voor sportiviteit.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd zal op korte termijn starten. Houd hiervoor de 1908 in de gaten.

Delen

Reacties

FeyenoordTm, even buiten alles om. Ik weet dat ik niet op andere voetbalsites moet kijken, maar ik kom overal Babadi tegen als mogelijke versterking. Waar rook is, is ...! Of gaat het om een broodje aap?
Wij Rome niet in! Rome Rotterdam niet in!
En de UEFA doet niks? Ik dacht dat die dit niet meer wilden